علی حالا بزار برسیم مشهدبه نقل از !@ علی آقا @! :اول سلام
دوم عیدتون مبارک
اقا ما دوروز از صبح تا شب که نباید مسابقه بدیم
یه برنامه تفریحی هم بزریزین
دختر پسرا رو بردارین ببرین یه جایی بگردیم
اصلا بریم شام بیرون مهمون من
راضیم از تیم اجرایی ...به نقل از shadiiii :واي عجب عيدي گرفتم امسال بهترين خبربود
دوستان اجرايي بابت همه چي ممنون مهران،سروش ياشار وبقيه دوستان واقعا ممنونم ازتون خيلي زحمت داديم ايشاله مياييم زحمات رو تكميل ميكنيم
بچه ها نظرتون چيه قبل همايش باهم آشنا بشيم اوناييكه تو سايت هستن يه تاپيكي بزنين يه آشنايي حدودي داشته باشيم يا اگه اجازه هس تو همين تاپيك آشنا بشيم
فقط جان هر كي دوس دارين نزنين تو ذوقم اگه پيشنهاد بدي دادم يه پ.خ بدين كار حله
یک روز وقت دارین. اولین روز همایش یعنی هفتم اردیبهشت وقت دارین که برای هشتم آمادش کنین. وسایل مورد نیازتونم در اختیارتون قرار میدیم.به نقل از Bar@n :سلام !!
همه خوبین؟؟؟؟
من باران بالایی هستم به علت مشکلاتی مجبور شدیم یه جوره دیگه بیایم :)
راستی عیدتووون مبارک(البته یکم دیر شده)
یه سوال که اونروز تو مسافرت بودم گذاشتم ولی کسی جواب نداده # پل ماکارونی چجوریه زمانش؟؟؟؟مگه نه سه روز وقت داریم اونجا بسازیم؟از کی شروع میشه وقتمون؟؟؟؟؟؟ اگه تونستین جواب بدین
تیم اجرایی هم به راضی به رضای شمابه نقل از shadiiii :با اين حساب كه همه راضين
پ كيه نا راضي؟؟؟؟؟
تيم اجرايي نميخواين چيزي بگين؟؟؟؟
می فرسیتم. جوش نزنین ضرر دارهبه نقل از gisu :ببخشید من یه سوال داشتم...
دعوت نامه ها رو کی میفرستین؟؟
همه که با قطار نمیان...من الان اگه بخوام بیام باید بلیط بگیرم...بلیط مشهدم جوری نیست که بتونی یه روزه بگیری پس باید 1 ماه قبل رزرو کنی...من 2 هفتس بلیط رزرو کردم و دارم هزینشو میدم اونوقت هنوز معلوم نیست که دعوت نامه میاد برا ما یا نه...
اونم از بچه های میاندواب که مدیرشون گفته اگه دیر بفرستن نمیزارم برین
اگه میشه یکی بیاد اینجا پاسخ گو باشه...ما الان باید چیکار کنیم؟؟کی میفرستین؟؟اصلا میفرستین؟؟
من برام سواله که چجوری میخوان بفرستن مگه تلفکس مدرسه ی ما رو اصلا دارن؟
ممنون میشم اگه یکی اینجا تکلیفو روشن کنه...