- شروع کننده موضوع
yas21173
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید هاشمی نژاد 1
- شهر
- مشهد
- دانشگاه
- صنعتی شریف
- رشته دانشگاه
- عمران
سلام ، (حال و احوال و اینا )
اول از همه یک عذرخواهی گنده بابت تاخیر، فقط در این حد بگم بهتون که ما میخواستیم سعی کنیم قانون این جمله رو رعایت کنیم :
"آدم یا یک کاری ُ انجام نده مگر به بهترین نحو " :) ؛ امیدواریم که شده باشه و در پایان راضی باشین
حرف زیاد نمیزنم ، میدونم خیلیا منتظر بودن
امسال هم طبق سنت دیرینه نهمین دوره ی رسمی ترین و بزرگترین همایش دانش آموزی ریاضی کشور در مشهد به یاد زنده یاد رضا صادقی برگزار[nb]انقدر ما اینو تو پوستر اشتباه نوشتیم هنوزم املاشو نیاموخته ام [/nb] میشه
سعی کردیم همه ی توضیحات رو توی پوستر بگنجونیم ولی خب بازم اگه سوالی هست میتونید همینجا مطرح کنید یا از طریق ایمیل با ما ارتباط برقرار کنین ،سایت همایش هم به نشانی CRRS.ir هست
خودم هم در خدمتتون هستم همچنین مهران هم میتونه کمکتون کنه
اینم پوسترمون --> (خیلی زحمت کشیدیم روش ، امیدوارم خوشتون بیاد :) )
سایز اصلی
موضوعات همایش :
1- اصل لانه کبوتری در حل مسائل
2- رسم پنج ضلعی به کمک خط کش و پرگار
3- مسابقه ی حل مسئله
4- ساخت سازه های کاغذی بدون چسب یا پل ماکارونی
5- طراحی پارک ریاضی برای سنین مختلف (شبیه سازی سه بعدی)
6- حل و کاربرد معادله ی تابعی مربع
7- مسائل بهینه سازی به کمک جبر خطی
(توضیحات همه ی این شاخه ها به زودی در سایت قرار میگیرد ، همیشه سایت رو چک کنید که عقب نمونید )
دوستان بنده انتظار دارم رکورد شرکت رو در طی این سال ها بشکونید ؛ این توانایی رو در شما میبینم
فعلا همینارو داشته باشید ، من در خدمتتون هستم
باتشکر
اول از همه یک عذرخواهی گنده بابت تاخیر، فقط در این حد بگم بهتون که ما میخواستیم سعی کنیم قانون این جمله رو رعایت کنیم :
"آدم یا یک کاری ُ انجام نده مگر به بهترین نحو " :) ؛ امیدواریم که شده باشه و در پایان راضی باشین
حرف زیاد نمیزنم ، میدونم خیلیا منتظر بودن
امسال هم طبق سنت دیرینه نهمین دوره ی رسمی ترین و بزرگترین همایش دانش آموزی ریاضی کشور در مشهد به یاد زنده یاد رضا صادقی برگزار[nb]انقدر ما اینو تو پوستر اشتباه نوشتیم هنوزم املاشو نیاموخته ام [/nb] میشه
سعی کردیم همه ی توضیحات رو توی پوستر بگنجونیم ولی خب بازم اگه سوالی هست میتونید همینجا مطرح کنید یا از طریق ایمیل با ما ارتباط برقرار کنین ،سایت همایش هم به نشانی CRRS.ir هست
خودم هم در خدمتتون هستم همچنین مهران هم میتونه کمکتون کنه
اینم پوسترمون --> (خیلی زحمت کشیدیم روش ، امیدوارم خوشتون بیاد :) )
موضوعات همایش :
1- اصل لانه کبوتری در حل مسائل
2- رسم پنج ضلعی به کمک خط کش و پرگار
3- مسابقه ی حل مسئله
4- ساخت سازه های کاغذی بدون چسب یا پل ماکارونی
5- طراحی پارک ریاضی برای سنین مختلف (شبیه سازی سه بعدی)
6- حل و کاربرد معادله ی تابعی مربع
7- مسائل بهینه سازی به کمک جبر خطی
(توضیحات همه ی این شاخه ها به زودی در سایت قرار میگیرد ، همیشه سایت رو چک کنید که عقب نمونید )
دوستان بنده انتظار دارم رکورد شرکت رو در طی این سال ها بشکونید ؛ این توانایی رو در شما میبینم
فعلا همینارو داشته باشید ، من در خدمتتون هستم
باتشکر