دیدار آدمای معروف!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع L.E
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
رحیم نوروزی (که هنوز با اسم فرخ توی فیلم پس از باران میشناسمش) توی یه تاتر خفن تهران
خیلی جیگربود:)) رفتم پشت صحنه گفتم میشه عکس بگیریم خیلی شیک گفت نع:)) دیگه دید دارم میرم گفت بذار لباسامو عوض کنم میام:D

منم تو رشدیه(تبریز) بابک نهرینو دیدم داش از یه ساختمون بیرون میومد

من تو تهران بهنوش بختیاری رو دیدم. استاد شهرام و حافظ ناظری رو هم تو کرمانشاه دیدم;;)

علیرضا روزگار و بهاره رهنما و امیر یگانه

با دوتا از دوستام لوریس چکنواریان رو تو پارک هنرمندان دیدیم
اول قرار شد من از اون دوتا عکس بگیرم بعد لوریس (پسرخالمه انگار : )) ) گفت تو هم بیا عکس بنداز
ازین حرکتش خوشم اومد

یه بار تو سینما سه بعدی پارک ملت جواد هاشمی رو دیدم
منتظر بودم هر لحظه شهید شه : )))

یه بار ارژنگ امیر فضلی (درست گفتم اسمشو ؟؟ همون که تو اخراجیا معتاد بود) رو جلو عابر بانک دیدم

ادموند بزیک هم خونش نزدیکمونه دو سه باری دیدمش

اون بازیگره بود تو یوسف پیامبر نقش جبرائیل داشت
اونم رفته بودم یه جا لباس بخرم اونم تو مغازه بود

اشکان خطیبی رو با احتمالا دوس دخترش تو پارکینگ تالار وحدت دیدم

همین دیگه : )))))

خودم با هیچ انسان مشهوری برخورد نداشتم نه خیلی داشتم ولی عکس نگرفتم خوشم نمیاد :( یبار مامانم بزور گفت باید با سام درخشانی سلفی بگیری آخرشم کار خودشو کرد :|

یه مدت به طرز وحشتناکی رفته بودم تو کف ترانه علیدوستی،اوایلی ک شهرزاد پخش میشد.(شاید سه سال پیش)البته الانم هستم.
خلاصه تو کنسرت چارتار بودیم خواننده گفت خانم ترانه علیدوستی بعنوان مهمان حضور داره.دیگه من دیوونه شدم اصن دیگه گوش نمیکردم به آهنگا:))
مامانمم پیشم بود با خودش میگفت این چشه.اواخر کنسرت رفتم سمت جایی ک نشسته ک وقتی تمام شد حمله کنم،(نمیدونم چرا فک میکردم میتونم مخشو بزنم:)))تمام ک شد بدو رفتم سمتش ولی مامورین انتظامات با بیشعوری تمام جلومو گرفتن:((..دیگه خیلی دیر شد ولی بزور خودمو رسوندم بش باهاش عکس گرفتم.

چندباری کنسرت رفتم اگه همینا حساب بشه فقط

اقای مدیری عزیز رو مقابل صدا سیما مشهد دیدم ولی نشد برم نزدیک و ایشون زود رفتن

یه بار فرودگاه بودیم عوامل عصر جدید هم گفتن اومدن ولی خب بازم شلوغ شد:///

برج میلاد هم اگه ایام مناسبتی برین حتمن یکی دوتا سلبریتی میبینین

اما خب از همه بیشتر دوس دارم اسطوره های فوتبالو ببینم که هنوز نشده :)

راستی یک عروسی دعوت بودیم زنده یاد احمد پورمخبر هم بودن

من رئیسی رو دیدم:|شتت
علی دایی وقتی اومده بود چن سال پیش اینجا
نادرسلیمانی:|تو آسانسوره آپارتمان داییمینا
پندار اکبری رو تو کوروش:|
کل والیبالیستارم وقتی که اومده بودن چن سال قبل اینجا:-"
سیروان رو هم تو رستوران:-"
قشنگترینش همین دوتا اخری بود ک کلی ذوق کردم سرش...یادش بخیر واقعا

احمدی نژاد : اومده بود اینجا خونه عموی رفیقم پلاس بود ما هم خودمونو چتر کردیم اونجا :-"

این فینالیست های فصل قبل عصر جدیدو که اومده بودن مشهد تو حرم دیدم. تو حرم هن که پارسا خائف شاه پناهم بده و خوند اونجا بودم.

من کسی رو تا حالا از نزدیک ندیدم ولی بشدت تلاش کردم یکی از اعضا کابینه رو که خیلی دوستش داشتم ببینم و حتی تا یک قدمیش هم رفتم و بعد کلی تلاش تونستم شماره نزدیک ترین شخص بهش رو پیدا کنم و ازش خواستم اجازه بده برم دفترش که اونم انصافا خیلی خوب برخورد کرد و گفت صبر کن باهاش صحبت کنم اما از شانس بدم اون تایمی که ما تهران بودیم اون میخواست بره سفر و معاونش گفت که ایشالا سفر بعدی که اومدی!!!! :-<:-< حالا قراره تابستون بازم برم تهران .. بالاخره میبینمش!

سردار قاسم سلیمانی رو 5 باری دیدم.

کله و قسمتی ار ریش رییس جمهور فعلی:D

سالار عقیلی

آقای علی دایی رو خیلی دیدم(خونه پدریش همسایگی خونه مامان بزرگمه)
بچه های تیم ملی والیبال هم ۲ بار جلوی رضازاده دیدم
این پارسا خائف عصر جدید هم تو خیابون دیدم
کریم انصاری فرد هم یه بار دیدم ولی از دور

محمد رضا گلزار رو یبار تو باغ کتاب تهران دیدم که مردم داشتن ماتحت همو جر میدادن برا سلفی گرفتن باهاش وات د فاک گویان صحنه رو ترک نمودم /=

تو ایران نه. ولی تو استانبول جای همه خالی داشتیم برگرکینگ میخوردیم که حمید استیلی اومد نشست میز بقلی مون !

Back
بالا