• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

دیدار آدمای معروف!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع L.E
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : دیدار آدمای معروف!

هر موقع كه تو اينه نگا مي كنم يه آدم خيلي خيلي معروف مي بينم B-)
كسايي رو كه از ديدن آدماي معروف ذوق مرگ نمي شن مي تونم دعوت كنم خونمون اگه خواستن
البته شمايي كه داري نوشته ي منو مي خوني هم خيلي معروفي :)
مهم فكر آدمه
البته آدمايي هم كه معروفن مثل همينايي كه شما مي گين رو زياد ديدم ولي اونقدر مهم نيستن كه بخوام اينجا بگم

آرزومه ی روز از نزدیک فرزاد فرزینو(ک هرجا میرم ازش مینویسم)ببینم...هر دفه کنسرت میذاره بنا ب دلایلی یادم میره برم.
از پریناز ایزدیار :-& هم امضا گرفتم،ب محمد اصفهانی سلام کردم،اردلان شجاع کاوه هم،علی ضیا هم،بهنوش بختیاری رو هم!

به نقل از NT :
منم یه بار عمو های فیتیله رو دیدم...

آره آره منم دیدم دیگه ی بار ی بازیگرو رو ک اسمشو نمیدونم تو تعمیرگاه دیدیم!یادمه اون زمان 206 داشت ;D

× چند سال پیش پارک گفتوگو عمو پورنگ برنامه داشت , آبجیمو برده بودیم !
آخرش که اومد بیرون با داداشم وایساده بودیم از کنارمون رد شد جوش نداشت :-"

خودش خیلی به آدمای اطرافش که رد میشد محل میذاشت ولی این بادیگارداش :-&

يه بار بهنوش بختيارى رو تو اصفهان ديدم و باهاش دست دادم و اسمم و پرسيد و اينا ;D
يه بارم ارسلان قاسمى رو تو کرمان ديدم البته من تو ماشين بودم و اوشون داخل يه مانتو فروشى :))هر چى فک کردم نفهميدم اونجا چيکار داشت :-? #-o :-?

فک کنم دو سال پیش بود که رفته بودیم کیش 8-^.....یه مسابقه تو ساحل داشت اجراوضبط میشد که مجر یش سید علی ضیا بود ;;)لامصب قدش خیلی بلنده ;D :-"......بعد از اینکه اجرا تموم شد دو تا دختر سوسول رفتند پیشش نشستند :|منم اصن باهاش حرف نزدم :-"

بله....منم تو فرودگاه بازیکنای تیم بستکبال مهرام رو دیدم... با لباس یک دست و ورزشی..ماشالله باید سرمو نود درجه بالا میاوردم تا صورتشون رو میدیدم!!!

پارسال نادی اومد مدرسه ما ;D
+سیامک انصاری رو تو کوچمون دیدم همینجوری زل زده بود منتظر بود برم ازش امضا بگیرم یا مثلا سلامی چیزی منم ک با بازیگرا لج کلا ... >)

رامبد جوان رو تو جاده هراز (مسیر آمل به تهران) کنار یه رستوران دیدم رفتم باش عکس بگیرم ولی تو عکس یه جوری دستشو دور شونم گذاشت که انگار اون اومد بام عکس بگیره! منم خیلی ریلکس انگار دیکاپریویی یا شخصیت بزرگ و معروف بین المللی باشم...!!!!! :))

اولین کسی که دیدم در این جور شرایط علی فروتن بود! یکی از عمو های فیتیله ای!در سن هشت سالگی! توی یک پاساژ! منم که اون موقع عاشق فیتیله و عموپورنگ و اینا! این شکلی بودم :-\...
حالا هرچی به مامانم می گفتم: "مامان نیگا این همون عمو فیتیله ای است!" مامانم فکر می کرد چون من خیلی برنامه ی کودک دوست داشتم توهم زدم! البته بماند که بیشتر به حساب بچگیم گذاشته میشد!
این آقای فروتن هم نامردی نمی کرد هی برای من ادا و شکلک در میاورد! چشمک میزد... منم که بچه ;D روم نمی شد برم جلو باهاش حرف بزنم!_هرچند الان اگه همون شرایط بود هیچ وقت دیگه به خاطر خجالت و اینا نمی ذاشتم این عقده تو گلوم بمونه_ خلاصه همین که من موفق شدم مامانم رو بیارم که نشونش بدم من واقعا عموی فیتیله ای رو دیدم، مرغ از قفس پرید! از پاساژ رفتن بیرون!
منم به زور مادر رو کشان کشان همی بردمی و بالاخره بیرون پاساژ از دور به مامانم نشونش دادم!مامانم هم قبول کرد...ولی چه فایده؟ من حتی یک کلمه هم نتونستم با عموی فیتیله ای صحبت کنم! مادر عزیز هم اونقدر نامرد بود که من رو نفرستاد جلو!
این شد که من هنوز حسرت می خورم که چرا اون موقع این همه خجالتی بودم! ای کاش می رفتم جلو و در عالم کودکانه ی خودم با عموی فیتیله ای حرف میزدم! ای کاش 8-|
حالا فرض کنین من از بین سه تا عموی فیتیله ای این یکی عمو از همه بیشتر دوست داشتم! دیگه چقدر حسرت داره! مخصوصا که بچه ها در اون سن و سال این موضوع ها یکی از دغدغه های اصلیشون بود!

Back
بالا