• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

دیدار آدمای معروف!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع L.E
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : دیدار آدمای معروف!

به نقل از khormaloooooo :
ای بابا!! نمی دونستم دیدن عموم این همه همه رو ذوق مرگ می کنه! ;D

اگه این همه حال می کنین باهاش یه بار که داشت میومد خونمون هماهنگ می کنم بچه های سمپاد همه بیاین دیدار! ;D خوبه؟! :)
به خدا راست می گه . از بین هر 100 نفر 80 تا شون نوشتن من علی دایی رو این جا دیدم . اون جا دیدم . خوش بحال علی دایی . ;))
از بس قیافش بزرگه ها . :>

من وقتی 6 سالم بود عمو پورنگو تو فرودگاه دیدم عکسم دارم باهاش حتی بیچاره عجله داشت یواشکی میرف کسی نبینتش ولی خب با من عکس انداخت دیگه دمش گرم :-"
کلاس چهارم هم که بودم مسعود روشن پزوهو دیدم اومده بودن مدرسمون وا3 مسابقه محله ولی ما آخرم این مسابقه رو ندیدیم مسعود روشن پزوه خیلی هم بداخلاق بود :-"
خونه ی خاله ی سید مهدی رحمتی هم کوچه بغلیمونه ولی نمیدونم چرا نمیاد به خالش سر بزنه ما ببینیمش ;D
بعد من سسه تا آدم معروف دیگه هم دیدم همین همکلاسیام انشاشونو تو ی شبکه آموزش پخش شد تازه خودمم معروفم چون اون موقع که فیلبرداری میکردن منو چند نفر دیگه تو کلاس بودیم از مام فیلم گرفتن :-"

سعید ِ آقاخانی. :-"
عـاقا دخترش، دوست ِ دبستان ِ من و خواهرم بود، مائم می‌رفتیم خونشون برا تولدش و اینا، بعد باباشم دیدیم که کیک اورد برا دخترش، عکسای خونوادگی‌شونم که به در و دیوار و رو میز بود مائم فیض بردیم دیگه. :-"
بعد انقد عادی رفتار کردیــم، نه بش سلام کردیم، نه امضا گرفتیم نه چیزی. :)) :-" اصن تخریب شخصیتی شد فک کنم. :‌‌‌‌‌)) :‌‌‌‌‌-""""

من زیاد دیدمااا اما محل نذاشتم بشون ضایع شن :))

من دیروز نزدیک بود بزنم به گوینده خبر شبکه استانیمون :)) مشهور حساب نمیشه به اون صورت ولی خاطره خوبی شد :))

من هر کدوم از والیبالیست ـا رو یه بار دیدم ! :دی
کلکسیون ِ عکس ُ امضا ـم دارم ازشون خلاصه . :دی
میشناسن ـم دیگه . :))
علی دایی ُ حامد حدّادی ـم دیدم ! :> تازه رو یه پیرَن امضا دارم ازشون ! :>

اقای روحانی(البته ممکنه خیلیاتون دیده باشین)
یه بازیگر هالیوود
عمو های فیتیله2
بهنوش بختیاری
سیروان خسروی
علی صادقی
خودمم که هر روز میبینم ;D

من اکثر نامزدای انتخابات رو زمان و بعد از انتخابات دیدم ولی بهشون محل نذاشتم ;D
حتی جلیلی رو که این چند وقته دو سه بار دیدم ...
یه بار دوستم گفت بریم امضا بگیریم گفتم بیخی حالش نیست :)

من یه بار علی کریمی رو دیدم.یادم نمیاد چن سال پیش بود ولی تویه یه پارک تو تجریش دیدمش.پدربزرگم اونجا کار داشت منم باهاش رفته بودم

من خیلی علی کریمی رو دوستش دارم.باهام یه عکس یادگاری انداخت.خیلی آدم با مرامیه.و خیلی خوش اخلاق.

البته یه سوتی ناجور جلوش دادم که بیچاره از خنده غش کرد ;D B-) :))

ما که کلا تهران زیاد نمیریم اون سر دنیا! ;Dولی تبریز پسر شهریار رو دیدم و بوشهر بندرگناوه پسرعموزاده ی رئیسعلی دلواری!! ;D کاملا اتفاقی! خواجه امیری رو هم دیدم همیییین ! ;D

Back
بالا