- نام مرکز سمپاد
- شهید قدوسی (ره)
- شهر
- قم...قم...قم
- دانشگاه
- تهران
- رشته دانشگاه
- مهندسی مالی
پاسخ : "هميشه حق با اكثريت است"؟!
توی پستمم یه اشاره ای کردم، سیستم تخصص گرا !
بزار یه مثال بزنم، الان ما یه چیزی داریم به اسم مجلس شورای اسلامی. این جریانش چیه؟
مثلا یه جوون 30-35 ساله توی یه شهر دور از مرکز میاد مقادیری پول خرج میکنه، و همه ی افراد حوزه انتخابی شو به نوعی میخره. بعد اونا هم بهش رای میدن و طرف مثلا با 2000 تا رای میاد توی مجلس.
بعد این آدمی که صرفا با خرج کردن پول باباش اومده توی مجلس، مستقل از میزان توانایی ها و اطلاعاتش، میاد درمورد قوانین کشور اظهار نظر میکنه و یک رای داره!
بدیهیه که این سیستم غلطه
اگه نظر منو بخواید (که من متخصص نیستم و نباید بخواید
ولی میگم) به نظرم مجلس سه سطحی، کمی شبیه به سنا، متشکل از مجلس نمایندگان مردم، مجلس متخصصین و مجلس قانون گذار که به ترتیب سطح قدرتشون بیشتر میشه میتونه در کنار یک سیستم نخست وزیری برای کشور مناسب باشه!
از نظر من هرچقدر سطح دسترسی عوام به تصمیمات بزرگ کشوری کمتر باشه، کشور موفق تر خواهد بود!
الان چند نفر میدونن دقیقا برنامه هسته ای ایران چیه؟ چند نفر میدونن ایران به چی نیاز داره؟ چند نفر اصلا میتونن یه کسب و کار درست راه بندازن؟ حالا اینا بیان مثلا رئیس جمهور یه کشورو انتخاب کنن؟ به نظرم غلطه!
(البته این بحث به شدت مفصله و اینجا و توی یه پست نمیشه ادم نظرشو بگه
)
توی پستمم یه اشاره ای کردم، سیستم تخصص گرا !
بزار یه مثال بزنم، الان ما یه چیزی داریم به اسم مجلس شورای اسلامی. این جریانش چیه؟
مثلا یه جوون 30-35 ساله توی یه شهر دور از مرکز میاد مقادیری پول خرج میکنه، و همه ی افراد حوزه انتخابی شو به نوعی میخره. بعد اونا هم بهش رای میدن و طرف مثلا با 2000 تا رای میاد توی مجلس.
بعد این آدمی که صرفا با خرج کردن پول باباش اومده توی مجلس، مستقل از میزان توانایی ها و اطلاعاتش، میاد درمورد قوانین کشور اظهار نظر میکنه و یک رای داره!
بدیهیه که این سیستم غلطه
اگه نظر منو بخواید (که من متخصص نیستم و نباید بخواید
ولی میگم) به نظرم مجلس سه سطحی، کمی شبیه به سنا، متشکل از مجلس نمایندگان مردم، مجلس متخصصین و مجلس قانون گذار که به ترتیب سطح قدرتشون بیشتر میشه میتونه در کنار یک سیستم نخست وزیری برای کشور مناسب باشه!از نظر من هرچقدر سطح دسترسی عوام به تصمیمات بزرگ کشوری کمتر باشه، کشور موفق تر خواهد بود!
الان چند نفر میدونن دقیقا برنامه هسته ای ایران چیه؟ چند نفر میدونن ایران به چی نیاز داره؟ چند نفر اصلا میتونن یه کسب و کار درست راه بندازن؟ حالا اینا بیان مثلا رئیس جمهور یه کشورو انتخاب کنن؟ به نظرم غلطه!
(البته این بحث به شدت مفصله و اینجا و توی یه پست نمیشه ادم نظرشو بگه
)