امتحانات ترم اول.

behzad93

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی گنبد کاووس
شهر
گنبدکاووس
مدال المپیاد
المپیاد ریاضی سال 88، المپیاد شیمی و فیزیک سال 89
دانشگاه
علم و صنعت - شریف
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک
پاسخ : امتحانات ترم اول.

لطفاً کمتر اسپم بدین!
(با خودمم هستم! :D)

eliya

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان بابل
شهر
بابل
مدال المپیاد
المپیاد ریاضی در شهر مرحله اول رتبه اول

من امتحانامو خوب کردم
چون امتحانارو دوست دارم :) :) :) :) :)

نسترنگار

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱ تهران
رشته دانشگاه
پزشکی بهشتی

فردا امتحان ریاضی داریم. دیگه بیشتر از این نمیشد درس خوند.
انرژی مثبت بیا به سمت ما /m\

pardis 78

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان قم
شهر
قم

فردا امتحان زیست دارم :D

rasfan

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
گنبد

عربی 20 میشم /m\ /m\ (< (<

arminsl

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نیشابور
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
بیوتکنولوژی

هــــعـــــی! :rolleyes:
فیزیکش که ...!
ببینیم فردا ادبیات چی پیش میاد!

esfrwms

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
رشت
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
Fefu
رشته دانشگاه
General medicine

هیچ وقت به امید تقلب سر امتحان ترم نرین
چون از خوش شانسی میوفتید تو راهرو که از 4طرف دوربین مراقبته
:)) :))

Gemini17

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
زنجــان
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
معماری

چرا من به خودم اعتماد ندارم ؟ بگو ی ذره ... نخیر مث این که ما دنیا اومدیم همین جوری زندگی کنیم

lovely_mahsa

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان مشهد
شهر
مشهد

اگه مشکلی دهم در این باره داشتیم و راهنمایی میخواستیم
میشه اینجا مطرح کرد؟

backslash

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم

سعی کنید هیچوقت قبل از امتحان از خرخونا نپرسید چقدر خوندید چون اصلا راستشو نمیگن
بعضی هاشون هم یه جوری بت جواب میدن که....چی بگم
راستی واقعا سر کلاس به مطالبی که معلم روش تاکید میکنه یا میگه امتحانی دقت کنید که علامت بزنید و برای امتحان خییییلی بخونیدش
نمونه سوال هم برای اون قسمت مرور قبل امتحان بدک نیست اگه داشته باشید و یه نگاهی روی سوالا و جواباش بکنید
ولی سعی نکنید خودتون به سوالاش جواب بدید چون میتونه استرس زا باشه (;

amir abbasi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستانِـــ CNIHS یا همون CIHS سابق
شهر
مـــشـ CO
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
UWO

من هم مثل M3HR4N تا حالا هیچ درسیمو نه تو راهنمایی نه تو دبیرستان برای امتحان کامل نخوندم و بخشیش برای صبح و بخشیش برای سر امتحان و بخشیشم برای بعد امتحان

توصیه میکنم که قبل از امتحان همه ی هماهنگی ها رو با بغل دستی ها بکنید چون سر امتحان مکافاتیه واسه خودش

• شروع کننده موضوع

الهه ن

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مياندوآب
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

مجددا سلام. :)
اولا یک نه هزار تشکر به خاطر تجربیات خوبتون البته بعضی هاتون... :-"
دوما به نظر من که اشکالی نداره مشکلامون همین جا مطرح بشه.حالا باید دید دوستان چه قدر جواب میدن. :)

lovely_mahsa

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان مشهد
شهر
مشهد

ممنون که جواب سوالمو دادی!!!
من یه مشکل خیلی بزرگی که دارم اینه که خداوند بزرگ ذره ای از استرس در وجود بنده قرار نداده
یعنی موقع امتخانا خیلی ریلکسم واین باعث میشه زیاد به خودم فشار نیارم و خرخونی نکنم
مثلا یه دور کتابو میخونم چه یاد گرفته باشم و چه نگرفته باشم واسه همین معمولا نمره کامل نمیگیرم
اما زیادم کم نمیگیرم
کمک!!!!!!چیکار کنم؟؟؟ :(
من الان واقعا به کمکتون نیاز دارم :((

Fireball.II

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد II
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
علوم پزشکی زاهدان
رشته دانشگاه
پزشکی

آقا من پس فردا امتحان زيست دارم هنو فصل يك يني ري.م
كمك

neda.m

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
شهید رجائی تهران
رشته دانشگاه
مهندسی عمران - ژئوتکنیک

دوستان، از موضوع اصلی تاپیک دور نشین لطفاً! :)

تعداد زیادیتون اشاره کردین که همه ی مطالب رو وقتی تو یه زمان کوتاه می خونین، بهتر نتیجه می گیرین. بله، درسته، ولی دقت کنین این مال شرایطیه که سر جلسه و یا قبل امتحان اصلاً اضطراب نداشته باشین!
وقتی که وقت کم باشه، استرس می گیرین معمولاً و خیلی وقت ها باعث میشه که یه مطلب رو چندین بار بخونین، ولی متوجه نشین که چی گفته؛ و یا این که اون لحظه ای که می خونینش، فکر کنین یاد گرفتین، ولی چند لحظه ی بعد که سعی کنین تکرارش کنین کامل که چی خونده بودین، نمی تونین اکثراً و این یعنی ضعف در یادگیری.
سر جلسه هم کوچک ترین استرسی بگیرین و یا سوال رو کمی عوض کنن و ترکیبی باشه از چند موضوع، همه ی مطالب یادتون میره و یا قاطی می کنین. همیشه هم سر جلسه حس می کنیم که اِ ، بلد بودما، یادم نمیاد چرا؟!

یه مشکل دیگه ی این روش هم اینه که مطالب بعد از امتحان به کلی از ذهنتون پاک میشه و خود من هر وقت دو سه روز بعد از امتحان سوال می پرسید ازم، اصلاً انگار نه انگار که تازه خونده بودمش و باید بلد باشم! یادم می رفت همه ش رو.
الان مطمئناً اکثرتون می گین که خب مهم نیست، یادمم رفت که رفت، امتحان رو بدیم بره تموم شه، یادم بمونه که چی؟! مگه نه؟ :D این جا باید گفت که به سال پیش دانشگاهی نگاه کنین! همه ی این مطالبی که می خونین، تو کنکور هست، اگه الان یاد نگیرین و یادتون نمونه، سال پیش دانشگاهی باید درس های سه سالی رو که نخوندی، تازه یاد بگیری و مرور کنی! مرور که حتماً هست چه خوب بخونین چه بد. ولی اون موقع کارتون سخت تر میشه این جوری بخونین.

از همه مهم تر این که "باید" روش صحیح خوندن و این که طولانی مدت مطالب یادتون بمونه رو یاد بگیرین! پیش دانشگاهی دیگه وقت تست کردن روش ها و اینا نیست، هر کاری الان کردین، کردین، نکردین می شین مثل من! خیلی کارتون سخت میشه...

//لازم به ذکره که به جز فیزیک 1، از سال اول سوالی نمیاد، دروسی مثل تاریخ و جغرافی هم همین طور، ولی میگم که، باید یاد بگیرین و خودتون رو عادت بدین که یه درسی رو، هر چند هم خوشتون نمیاد، درست و خوب بخونین. چون از دروسی هم که تو کنکور میاد، مطمئناً دروسی هست که خوشتون نمیاد و باید بخونین. (دینی دوم و سوم و کلاً عربی واسه من مثلاً :D)
//این رو هم دقت کنین که اکثر دروسی که بچه ها دوست ندارن و در نتیجه نمره ی کمی می گیرن، مشترکه بین بچه ها. پس هر چه قدر شما اون دروس رو بهتر بخونین و یاد بگیرین، تراز بهتری می تونین کسب کنین و این یعنی می تونین کمی با کنار گذاشتن علاقه و حوصله نداشتن هاتون، چندین قدم از بقیه جلوتر باشین (;

برای همین توصیه ی من به شخصه که همیشه این جوری درس می خوندم (:د)، اینه که دقیقه ی نودی کار نکنین!

//همیشه هم سعی کنین فقط به فرداتون یا چند روز دیگه فکر نکنین، چند ماه و یا سال بعد رو هم ببینین :)

حالاچه جوری باید بخونیم؟
همیشه برنامه بریزین واسه درس خوندنتون. مثلاً بگین فلان فصل، احتمالاً 2.5 ساعت وقت می گیره ازم، کلاً هم 9 ساعت می خوام. اما جوری شروع کنین که جای مانور داشته باشه. که اگه شد 12 ساعت، وقت کم نیارین.

همیشه هم یه زمانی رو برای دوره بذارین. خیلی تاثیر داره اگه نمره ی خوبی می خواین و یا همون صحبت هایی که بالا کردم...

از 12 به بعد، درسی نخونین دیگه، خسته می شین و تمرکزتون پایین میاد.

بعد از درس، برین بخوابین. تلوزیون نبینین، تلفن حرف نزنین، پای کامپیوتر نشینین و ...
چون وقتی بعد از درس بخوابین، مطالب تو خواب تو ذهنتون دسته بندی می شن و حالا اگه کار دیگه ای بکنین، ذهنتون الکی مشغول میشه و اون نتیجه ی مطلوب رو نمی گیرین...

صبح هم که پا می شین، فرمول ها و مطالب اساسی که ممکنه یادتون بره رو دوره کنین. می تونین رو یه کاغذ هم بنویسین ببرین سر جلسه اگه اوضاع خراب بود :)) (من خودم وقتی می نوشتم، بهتر یادم می موند و خیلی وقت ها لازم نمی شد استفاده کنم ازشون اصلاً :D)

از بچه هایی هم که اضطراب میدن و هی میگن "واای، من هیچی بلد نیستم، گند می زنم، شنیدم سوالا سخته و ... " هم به شدت دوری کنین :D استرس الکی میدن و چیزایی هم که بلدین یادتون میره.

حــل نمـــونه ســوال یادتــون نــره به هیـــــچ وجـــه! تا وقتی سوال حل نکنین (چه عمومی و چه اختصاصی)، متوجه نمی شین که کجای یادگیریتون ایراد داشته.

مطالب زیاده واسه گفتن، تا همین جا داشته باشین، یادم اومد چیزی میام میگم :D

بالا