Kite کاربر فوقفعال ارسالها 104 امتیاز 939 نام مرکز سمپاد farzanegan شهر قـوچـان دانشگاه فردوسی رشته دانشگاه مهندسی مکانیک 2012/6/3 #31 پاسخ : 21 اُمین کنگره قرآنی سمپاد به ما که قطبمون مشهده فعلا گفتن تیرماه بعد از کنکوره اما تاریخ دقیقشو نگفتن. ولی نمیدونم که قطبها همه زمان برگزاریشون یکیه یا نه؟؟؟
پاسخ : 21 اُمین کنگره قرآنی سمپاد به ما که قطبمون مشهده فعلا گفتن تیرماه بعد از کنکوره اما تاریخ دقیقشو نگفتن. ولی نمیدونم که قطبها همه زمان برگزاریشون یکیه یا نه؟؟؟
Rubiker کاربر حرفهای ارسالها 541 امتیاز 653 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر نیشابور دانشگاه ان شاء الله "علوم پزشکی مشهد رشته دانشگاه ان شاء الله "پزشکی" 2012/6/3 #32 پاسخ : 21 اُمین کنگره قرآنی سمپاد من نيشابوريم و گفتن قطبمون سمنانه!kite مطمئني مشهده؟
Kite کاربر فوقفعال ارسالها 104 امتیاز 939 نام مرکز سمپاد farzanegan شهر قـوچـان دانشگاه فردوسی رشته دانشگاه مهندسی مکانیک 2012/6/4 #33 پاسخ : 21 اُمین کنگره قرآنی سمپاد آره ،مطمئنم خودم از آقای فخر پرسیدم اولش به ما هم گفتن سمنانه ولی بعدا گفتن که مشهده
پاسخ : 21 اُمین کنگره قرآنی سمپاد آره ،مطمئنم خودم از آقای فخر پرسیدم اولش به ما هم گفتن سمنانه ولی بعدا گفتن که مشهده
Rubiker کاربر حرفهای ارسالها 541 امتیاز 653 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر نیشابور دانشگاه ان شاء الله "علوم پزشکی مشهد رشته دانشگاه ان شاء الله "پزشکی" 2012/6/4 #34 پاسخ : 21 اُمین کنگره قرآنی سمپاد آرزوي يه سمنان رفتنو به دلمون گذاشتن!زمان دقيق قطب كيه؟اعلام نشده؟
الهه ن کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل حامی مالی سایت ارسالها 2,299 امتیاز 37,155 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر - سال فارغ التحصیلی 1394 2012/6/5 #35 پاسخ : 21 اُمین کنگره قرآنی سمپاد سلام علیکم. من از معاونمون پرسیدم،پسرا زنجان تشریف دارن دخترا تبریز! کسی نیس از آ.غ که تو مسابقات وزارتی هم شرکت کنه؟(مرحله دو استانی؟) اصن یه وضعیه که نگو...! 30 خرداد آخرین امتحانمونه 31 خرداد باید ارومیه ناحیه 2 مسابقه بدم!
پاسخ : 21 اُمین کنگره قرآنی سمپاد سلام علیکم. من از معاونمون پرسیدم،پسرا زنجان تشریف دارن دخترا تبریز! کسی نیس از آ.غ که تو مسابقات وزارتی هم شرکت کنه؟(مرحله دو استانی؟) اصن یه وضعیه که نگو...! 30 خرداد آخرین امتحانمونه 31 خرداد باید ارومیه ناحیه 2 مسابقه بدم!
Kite کاربر فوقفعال ارسالها 104 امتیاز 939 نام مرکز سمپاد farzanegan شهر قـوچـان دانشگاه فردوسی رشته دانشگاه مهندسی مکانیک 2012/6/7 #36 پاسخ : 21 اُمین کنگره قرآنی سمپاد به نقل از مـــوسیـــو : آرزوي يه سمنان رفتنو به دلمون گذاشتن!زمان دقيق قطب كيه؟اعلام نشده؟ کلیک کنید تا باز شود... نه فقط میدونم گفتن بعد از کنکوره،من احتمال میدم که 15-16 یا 22-23 تیر باشه :)
پاسخ : 21 اُمین کنگره قرآنی سمپاد به نقل از مـــوسیـــو : آرزوي يه سمنان رفتنو به دلمون گذاشتن!زمان دقيق قطب كيه؟اعلام نشده؟ کلیک کنید تا باز شود... نه فقط میدونم گفتن بعد از کنکوره،من احتمال میدم که 15-16 یا 22-23 تیر باشه :)
Ahmad1375 Ahmad فارغالتحصیل ارسالها 252 امتیاز 624 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی ارومیه شهر ارومیه سال فارغ التحصیلی 94 دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی رشته دانشگاه پزشکی 2012/6/7 #37 پاسخ : 21 اُمین کنگره قرآنی سمپاد بدی این کنگره ها اینه که هیچ وقت یه زمان قطعی نمی گن که آدم بر اساس اون برنامه ریزی کنه X-(
پاسخ : 21 اُمین کنگره قرآنی سمپاد بدی این کنگره ها اینه که هیچ وقت یه زمان قطعی نمی گن که آدم بر اساس اون برنامه ریزی کنه X-(
Rubiker کاربر حرفهای ارسالها 541 امتیاز 653 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر نیشابور دانشگاه ان شاء الله "علوم پزشکی مشهد رشته دانشگاه ان شاء الله "پزشکی" 2012/6/14 #38 پاسخ : 21 اُمین کنگره قرآنی سمپاد دوستان ميتونين فرم داوري رو از سايت amoozeshsampad.ir دانلود كنين. ++ كايت من دوباره پرسيدم از معاون پرورشي مدرسه مون پرسيدم گفت سمنانه!
پاسخ : 21 اُمین کنگره قرآنی سمپاد دوستان ميتونين فرم داوري رو از سايت amoozeshsampad.ir دانلود كنين. ++ كايت من دوباره پرسيدم از معاون پرورشي مدرسه مون پرسيدم گفت سمنانه!
الهه ن کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل حامی مالی سایت ارسالها 2,299 امتیاز 37,155 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر - سال فارغ التحصیلی 1394 2012/6/24 #39 پاسخ : 21 اُمین کنگره قرآنی سمپاد مرحله قطبی ما مونده شهریور! الان مال قطب های دیگه هم این طوریه یا تنها قطب ما مونده شهریور؟؟
پاسخ : 21 اُمین کنگره قرآنی سمپاد مرحله قطبی ما مونده شهریور! الان مال قطب های دیگه هم این طوریه یا تنها قطب ما مونده شهریور؟؟
Kite کاربر فوقفعال ارسالها 104 امتیاز 939 نام مرکز سمپاد farzanegan شهر قـوچـان دانشگاه فردوسی رشته دانشگاه مهندسی مکانیک 2012/6/24 #40 پاسخ : 21 اُمین کنگره قرآنی سمپاد مسابقه ما هم همینطوره،شهریوره