- شروع کننده موضوع
- مدیر کل
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
به نظر شما برای تشکر یا تائید یک پست بهتره بهش لایک بدیم یا یک پست ارسال بکنیم؟
به نقل از sahel.skualer :خوب راستش من کلا با سیستم لایک و دیسلایک و اینا موافق نیستم چون گاهی اوقات باعث میشه آدم نتونه حرف دلشو بزنه... البته من که تا الان سعی خودمو کردم که به جای اینکه پستی بزنم که دیگران خوششون بیاد پستش بزنم که نشان دهنده ی افکار خودم باشه و موفق شدم تا الان چهار تا دیسلایک بگیرم
ولی در کل اگه اینجا اعضا به جای تعداد لایکی که کنار هر پستشون مینویسه با تعداد پستاشون عرض یابی میشدن بهتر بود
در ل به نظرم اعضا اون طوری که باید باشه از این امکان - یا+ استفاده نمی کنن... تو وقتی دیسلایک میزنی که طرف مقابلت غیر منطقی حرف بزنه نه وقتی که از عقایدش خوشت نمیاد! چون در اون صورت کسی که غیر منطقیه تو هستی ^-^
الان دیسلایک بارون میشم
من الان نمی تونم + یا - بدم تازه عضو شدم
چه جوریه؟
به نقل از کیــمیا シ :به نظرم لايك كافيه!
اما كاش ميشد مثلا وقتي يكي پست ميده بشه رو پستش نظر داد
يعني جزو پستاي اصلي نباشه!
يه جورايي زير مجموعش باشه!
اونوقت يه جورايي هم كار نقل قولو انجام ميده هم اينكه ميشه اگه تاييدي باشه با يكم حرف اضافه زير همون نوشت!
به نقل از پری ناز :یکی ممکنه نصف پستاش بی محتوا باشه تعداد پست ملاک نیست.ولی وقتی یکی امتیاز بیشتری داشته باشه نشون میده که پستاش احتمالا پرمحتوا هستن.
عرض یابی؟ (ارزیابی هستن ایشون )
مدت حضور در سایت که یه کم بره بالا میتونی امتیاز بدی
آره خودمم داشتم فکر می کردم این عرضیابیه یه غلطی داره (خو چرا میزنی؟دوم راهنماییم!ولی قبول دارم دلیل نمیشه نوشتن بلد نباشم )به نقل از پری ناز :یکی ممکنه نصف پستاش بی محتوا باشه تعداد پست ملاک نیست.ولی وقتی یکی امتیاز بیشتری داشته باشه نشون میده که پستاش احتمالا پرمحتوا هستن.
عرض یابی؟ (ارزیابی هستن ایشون )
مثلا شاید یکی یه دشمنی داشته باشه یه هو بخواد بی دلیل به همه پستاش دیسلایک بزنه و برعکس! ممکنه یه عالم دوست داشته باشه که بخوان بی دلیل بهش لایک بدن چون به شخصه از این موارد کم ندیدم! پستای بی محتوایی که سر و تهشون معلوم نبود و الکی لایک گرفتن! چون در اون صورت لایک میتونه به جای فعال بودن فقط نشان دهنده ی روابط عمومی خوب طرف باشه
ا؟به نقل از ۩ Amir Mohammad ۩ :نه لایک و نه پست
مهم محتوای پسته که برام مهمه