فرگوسن گفته اگه تیمی مهره های مناسب این روشو داشته باشه این سبک قوی ترین روش دنیاست!به نقل از یلدا-ق :خب اون سیستم بهترین سیستم دنیا نیس،ینی نمیشه به هیچ سیستمی بهترین گفت چونکه اون سیستم با بازیکنای تیک باید جور باشه،مثلا همین سیستم واسه تیمی خوبه که دفاع های عالی وبی نقصی داشته باشه وبه طور کلی هم مهره های قد بلند داشته باشه،درضمن تواین سیستم استفاده از پاس هاس کوتاه متوالی به حداقل میرسه وهمین باعث شد تو نیمه نهایی جام حذفیم آلمان از اسپانیا شکست بخوره
به نقل از مبارز صدایم کنید نه پیروز :کی گفته آلمان کلینزمن انتظارات رو برآورده نکرد؟؟؟ X-(...
خیلی هم تیم شاخی ساخته بود...یادتون نره انقدر اون تیم فوق العاده بود که بعد از برد پرتغال تو رده بندی تماشاگران گفتن بیخیال و م3 چی تشویق کردن...خیلی راضی بودن همه...
یواخیم لو فوق العاده مربی خوبیه...شاید بازیکن خوبی نبوده اما فراموش نکنیم معیار درستی نیست بازیکن خوب بودن برای مربی خوبی شدن...یه مثل هست که میگه بازیکنای بزرگ وقتی میخوان مربیگری رو شروع کنن مربی های کوچکی هستن...یعنی این دو تا هیچ ربطی به هم ندارن...
از تیمش به نظرم مشکلش آرنه فردریش...این مدافع در حد کل تیم نیست و یه سر و گردن پایینتر از ترکیب اصلی آلمانه...
و ضمنا آلمان ها پس از خارج شدن بالاک از ترکیب یک کاپیتان خوب ندارد که تیم را اداره کند...وگرنه بهتون قول میدم اسپانیا رو تو 2010 میزد...اینجوری غافلگیر نمیشدن...
من عاشق آلمان و بایرنم ...
واقعا ماشینی و قشنگ بازی میکنن...
بازیکنای بزرگ تقریبا نمیرن مربی بشن .اصلنم انگشت شمار نیستن خیلیم زیادن.(مثلا گواردیولا)به نقل از یلدا-ق :من بازم میگم کلینزمن بااینکه مربی خوبی بود ولی انتظاراتوبرآورده نکرد،درضمن به نظرمن نبودبالاک توجام جهانی 2010اصلادلیل شکستشون از اسپانیانبود،دوران بالاک واقعا تموم شده بود ودیگه به دردتیم ملی نمیخورد،لام هم ولی کاپیتان خوبی نیس ینی در حدواندازه های یه کاپیتان نیس شایدم باشه ها ولی فعلا که چیزی نشون نمیده
معمولا بازیکنای بزرگ مربی های خوبی نمیشن،این همه مثال وجود داره واسش که چون ربطی به تاپیک نداره ولش میکنیم،ولی نمونه بازکنای خوبی که بعدا مربیای بزرگی شدن انگشت شماره
بله مهاجمای آلمان از هرموقعیت نصفه ونیمه ای گل میسازن وازهرتوپ مرده ای نهایت استفاده رو میبرنبه نقل از no one :خب انگار تنها آنالییزور سایت منم! B-)
خب اگه به بازی های آلمان دقت داشته باشید آلمان دو خط هافبم داره همون طور که در شناسایی تیم گفتم! ولی نمیشه به خط هافبک عقبی بگیم هافبک دفاعی یا به جلوییا بگیم هجومی(البته سبک اوزیا، پودولسکی و مولر هجومی تره) اصولا بازی سازی توسط دو هافبک عقبی شروع میشه و با توجه به حرکت تیم مقابل نسبت به اطراف زمین اونا تشخیص میدن که پایه برای حمله از کدوم طرفه! ای اعمالی که گفتم حتی تا نیمه ی وسط زمین تیم حریف هم ممکنه پیش بیاد در این صورت یا از نفوذ از جناحین و یا با شوت زنی مستقیم(باشتیان شوان اشتایگر شوتزن و همین طور بالنسبه خدیرا) در کنارین هم میشه از اوزیل به کنار رفته یا از مولر استفاده بشه و طبق این که از مهاجم های آلمان لاشخور تر تو این دنیا وجود نداره بالتبع بازی هایی که در مقابل دفاع هایی ضعیف به عمل برسه تعداد گل های فراوانی رخ میده!
یکی از ویژگی های این طراحی توسط لو به انجام رسیده اینه که تیمایی که از اسم آلمان میترسن و می خوان تدافعی کار کنن نمیتوننبه هدفشون برسن چون اولا هر چه تراکم در دفاع زیاد باشه با توجه به غیر اختصاصی بودن بازیکن ها در اون منطقه و تاکتیک آلمانیا برای به هم ریختن و سناتر کردن توپ زیاد این روش کارایی نداره و دوما از ضد حمله هم نمیشه استفاده کرد چون خط هافبک عقبی باعث میشه فاصله ی زیادی بین دفاع و خط میانی ایجاد نشه!