- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان امین
- شهر
- اصفهان
- سال فارغ التحصیلی
- 1400
- دانشگاه
- جایی همین حوالی
اقا من یه مدت واسه خودم چوب دستی درست میکردم و حقیقتا تباه بودم
ولی کاش هاگوارتز وجود داشت
فرزند نفرین شده یه فاجعه به تمام معنا بود که حتی خود رولینگ ننوشته!!!و فقط نظاره کرده و اینجوری بوده که:عه!هرکاری میخواین بکنید!!!از تئاتر مسخرهش هم که هیچی نگم بهتره...من دوست دارم فرزند نفرین شده هم ساخته بشه
ولی حیف ماشین زمان نداریم
تا این حد؟؟فرزند نفرین شده یه فاجعه به تمام معنا بود که حتی خود رولینگ ننوشته!!!و فقط نظاره کرده و اینجوری بوده که:عه!هرکاری میخواین بکنید!!!از تئاتر مسخرهش هم که هیچی نگم بهتره...
همهش به این بستگی داره که اول فیلمو ببینی و بعد کتاب یا برعکسمن دیروز فیلم قسمت سومش رو دیدم و راستش خوشم نیومد
ینی واقعا خوب درست شده بودنا
مثلا همون دیوانه سازها که گفتن
اما من کلا از فیلمای هری پاتر خوشم نمیاد
به خاطر این که خیلی جاهاش داستان کتاب عوض شده و خب حقیقتا حرصم میگیره از این
دقیقا همونقدر که عااااااااااااااااااااااااشق کتاباشم از فیلماشم متنفرمممممممممم
الان نمیخوام بگم که مثلا فلان جاش با فلان جای کتاب فرق میکرد چون احتمال اسپویل شدن وجود داره
ولی کلا به سه تا دلیل از فیلماش بدم میاد و کتاباشو دوس دارم
1. خب جزئیات کتابا به شدت بیشتره
2. داستان کتاب خیلی وقتا عوض شده
3. (اینو کلی میگم نه فقط واسه هری پاتر) اینه که تو کتاب خودت تخیلت رو به کار میندازی و همه رو تصور میکنی و به نظرم بیشتر از فیلم تو عمق داستان فرو میری (البته ظاهرا این واسه همه آدما صدق نمیکنه، ولی خود من اینطوریم)
ببین من هرچقدرم بگم بده بازم ممکنه یه چیزی داشته باشه یا یه حالتی داشته باشه که تو خوشت بیاد(واسه همه کتابا صدق می کنه)ولی از ی طرف دیگه به نظر من خوشت نمیاد:) چون اصلا حس و حال هری پاتر و دنیای هاگوارتزی اصلی رو القا نمی کرد و داستانشم چرت و بی هدف و بی معنی بود!!!تا این حد؟؟
یعنی کتابشو نخرم ؟ (نمایشنامهوار بود)
من خریدم خوندم خوشم نیومدتا این حد؟؟
عه؟ چه جالبهمهش به این بستگی داره که اول فیلمو ببینی و بعد کتاب یا برعکس
حال اول اگه باشی از هردو خوشت میاد...
حالت دوم نتیجهش میشه عشق به کتاب و تنفر یا بی احساسی نسبت به فیلم
طاقچه یه مدتی رایگان گذاشته بودتا این حد؟؟
منم تورو قبول دارم...اصلا ساختن دنیا برای خودت یه چیز دیگهست، فیلم یعنی داری ذهنیت کارگردانو می بینی...و مسلما فیلم محدودیت زمانی هم داره و نمی تونن تک تک اتفاقا رو بسازنعه؟ چه جالب
من چون تو بقیه وقتا
کتابا رو بیشتر دوس داشتم
تو این ترجیح دادم اول کتابشو بخونم
که قشنگ با همه جزئیات باشه
و بعد فیلمشو ببینم
حس میکنم هنوزم ترجیح میدم همین کارو کنم :)
دقیقامنم تورو قبول دارم...اصلا ساختن دنیا برای خودت یه چیز دیگهست، فیلم یعنی داری ذهنیت کارگردانو می بینی...و مسلما فیلم محدودیت زمانی هم داره و نمی تونن تک تک اتفاقا رو بسازن
منم تصمیم گرفتم نبینم-_-خبر کنار گذاشته شدن جانی دپ از قسمت جدید جانوران شگفتانگیز رو خوندین؟ بهخاطر همین پروندهی امبرهرد...
خب با همهی جذابیتی که این مجموعه تا الان برام داشت و با همهی امیدی که بهش داشتم دیگه قرار نیست ببینمش.
نه اینکه دیدن یا ندیدن من تاثیری داشته باشه روی فیلم و شرکت سازندهش.
فقط دیگه دلم نمیخواد!
چه مزخرف شده همه چی...
منم داشتم...هنوزم کل فیلم هارو هم از قبل دارم.اقا من یه مدت واسه خودم چوب دستی درست میکردم و حقیقتا تباه بودم
اره به نظر منم خیلی میزنه تو ذوق که کتاباش لا فیلم هاش فرق میکنه..من دیروز فیلم قسمت سومش رو دیدم و راستش خوشم نیومد
ینی واقعا خوب درست شده بودنا
مثلا همون دیوانه سازها که گفتن
اما من کلا از فیلمای هری پاتر خوشم نمیاد
به خاطر این که خیلی جاهاش داستان کتاب عوض شده و خب حقیقتا حرصم میگیره از این
دقیقا همونقدر که عااااااااااااااااااااااااشق کتاباشم از فیلماشم متنفرمممممممممم
الان نمیخوام بگم که مثلا فلان جاش با فلان جای کتاب فرق میکرد چون احتمال اسپویل شدن وجود داره
ولی کلا به سه تا دلیل از فیلماش بدم میاد و کتاباشو دوس دارم
1. خب جزئیات کتابا به شدت بیشتره
2. داستان کتاب خیلی وقتا عوض شده
3. (اینو کلی میگم نه فقط واسه هری پاتر) اینه که تو کتاب خودت تخیلت رو به کار میندازی و همه رو تصور میکنی و به نظرم بیشتر از فیلم تو عمق داستان فرو میری (البته ظاهرا این واسه همه آدما صدق نمیکنه، ولی خود من اینطوریم)
شان لرد ولدمورتو پایین نیارید.بلاتریکس از ولدمورت باردار شد. این یه حرکت بود که ولدمورت برای آزمایش قدرت بدنی خودش کرد،
حالا فرمودین دیس ندیمخب من بازی هلنا بونهام کارتر رو تحسین میکنم تو همه فیلماش، اما رولینگ توی یه دیدار صمیمی یکی از بزرگترین رازهای هری پاتر در مورد بلاتریکس لسترنج رو برای هلنا بونهام فاش کرد که باعث اون بازی بی نظیر شد.
راز ما جواب این سواله:«چرا بلاتریکس لسترنج در نبرد هاگوارتز نسبت به نبرد کتاب پنجم وحشی تر ودیوانه تر شده بود؟»
این اتفاقیه که تو کتاب افتاده و توی فیلم هم بونهام کارتر بی نهایت عالی بازی کرده و نشون داده.
راز اینه: بین نبرد سازمان اسرار و نبرد هاگوارتز، وقتی که ولدمورت در اوج قدرت بود، بلاتریکس از ولدمورت باردار شد. این یه حرکت بود که ولدمورت برای آزمایش قدرت بدنی خودش کرد، روی زن مرگخواری که دیوانه بود، ولی شوهر داشت. ردولف لسترنج جرئت نکرد حرفی بزنه، پای جونش وسط بود.
بین این دو نبرد یعنی در حدود چند سال، بلاتریکس از ولدمورت دختری به دنیا آورد. با پوست سفید، و موهایی که معلوم نبود چه رنگی اند.
ولدمورت دستور داد دختر رو از بلاتریکس بگیرن و ببرن یه جا سربه نیستش کنن. بلاتریکس به خاطر جدایی از دخترش وحشی تر و دیوانه تر شد.
اون دختر بخاطر رنگ موهاش به دلفینی مشهور شد و در فرزند نفرین شده حضور داره.
منم صاحبش رو نخوندم تو بیوگرافی دلفینی بودش.حالا فرمودین دیس ندیم
ولی میشه لینک اون مصاحبه ای که میگین رو بزارین؟
#upبه مناسبت تولد هری پاتر ، بیاید بگید بیشترین سکانسی که توی 8 کل قسمت روتون تاثیر گذاشت چی بود؟
نظر من خیلی نامحبوبه احتمالا ولی من بیشتر از همه از مرگ دامبلدور ناراحت شدم خیلی .
تا زنده بود ادم میتونست مطمئن باشه که در هرحالت کار رو درمیارن ، ولی وقتی مرد ... عین بچه های بی سرپرست اواره شدن
و مخصوصا اینکه تو اون سن وقتی که رابطش با عشقش خراب شده خواهرش رو از دست داده برادرش دیگه باهاش حرف نمیزنه و ...
یک کوله بار از بدبختی هایی که یکیش هم دهن یکیو سرویس میکنه
و مخصوصا وقتی همه سر جنازش جمع شدن واهنگ dumbledore's farewell داشت پخش میشد