parsa_spy
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی تهران
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1390
- مدال المپیاد
- مدال طلای المپیاد کامپیوتر
- دانشگاه
- صنعتی شریف
- رشته دانشگاه
- نرم افزار
پاسخ : کامپیوتر پایه سوم
نه کی گفته ؟؟؟ اصلا یکی از دلایل اصلی اضافه کردن سوم ها ، هدر نشدن تلاش نقره ها بوده !!! تازه یک بحث هایی بوده که اصلا نقره ها رو بدون مرحله 2 راه بدن !!!
دقیقا. الان دوستای من که تو دورن ، می گن خیلی از قبولی ها ، در اصل می خواستن ریاضی یا فیزیک بخونن. ولی به خاطر نوع بد سوال های امسال ، اونها به جای کامپیوتری ها قبول شدن.
به نقل از آرمیتا ثابتی اشرف :آخه اینطورکه من شنیدم طلا-نقره های فعلی اجازه ی شرکت ندارن !!!
ولی برنز ها ...
نه کی گفته ؟؟؟ اصلا یکی از دلایل اصلی اضافه کردن سوم ها ، هدر نشدن تلاش نقره ها بوده !!! تازه یک بحث هایی بوده که اصلا نقره ها رو بدون مرحله 2 راه بدن !!!
به نقل از آرمیتا ثابتی اشرف :آخه خیلی از ریاضی ها میان و با اطلاعات ریاضیشون مرحله اول الکی قبول می شن ! اگر برنامه نویسی مهم تر بشه مطمئنا اونا نمیان دیگه
دقیقا. الان دوستای من که تو دورن ، می گن خیلی از قبولی ها ، در اصل می خواستن ریاضی یا فیزیک بخونن. ولی به خاطر نوع بد سوال های امسال ، اونها به جای کامپیوتری ها قبول شدن.
این هم تا حدودی درسته ! مثلا تو مدرسه خود ما ، با اینکه پارسال کلی آدم بودن که می خواستن واسه کامپیوتر بخونن ، ولی امسال فقط من موندم !!!!به نقل از آرمیتا ثابتی اشرف :دقیقا ! یک نکته هم هست که خیلی از سوم ها وقتی پارسال قبول نشدن نشستن سر درس مدرسشون و المپیاد رو کلا ول کردن و الان اگر بخوان دوباره شروع کنن چون مدت زیادی مسئله حل نکردن احتمالا عقب بیافتن !