به نقل از ایلیا :سوال رو با سوال جواب نده پرستو.
اگه تفریحیش برای من ضرر داره برای فرد 36 ساله هم همون ضرر رو داره، هوم؟
ها دیگه، به فرض محال که 1 سالم از عمر آدم کم کنه، خب کم کنه! ارزششو داره!به نقل از مازیمون :ببین ضرر داره. ولی خوب وقتی مثلن هفته ای یک بار بکشی اصلن واسه لذتش. خوب مگه قراره چند سال ما عمر کنیم ؟ حالا یه سال کمتر ولی ۵۰ سال خوش تر! چه لزومی داره نگرانه اون یه سال اخر که تمام وقت رو تخت قراره باشی باشی؟
ای بابا بازم همون شد کهبه نقل از Swallow :خب نه تفریحش خیلی فرق
تفریح ادمی مثل شما بایه 36 ساله یکیه
خودشم از الان ادم بکشه تا اون موقع ریه هاش خیلی اسیب میبینه!
اینو واقعا قبول دارم، توی فضای بسته یا ماشین یا... کشیدن واقعا اشتباهه و ظلم در حق کسایی که اونجا هستن.به نقل از eng.um.mahdie :خب من بحثتونو کامل نخوندم بهش هم کاری ندارم،فقط اینو بگم:
من آلرژی دارم و یه ذره دود سیگار یا قلیون یا هرچی بهم میخوره حالم خیلی بد میشه نفسم میگیره
بنابراین به خودم میگم؛من هرکیو که تو این دنیا ببخشم،سیگاری هارو نمیتونم ببخشم
خب میخواید بکشید برید یه جا تو خلوت خودتون،که فقط به ریه و سیستم تنفسی خودتون صدمه بزنید نه اینکه تو جامعه میون مردم...
به نقل از ایلیا :سوال رو با سوال جواب نده پرستو.
اگه تفریحیش برای من ضرر داره برای فرد 36 ساله هم همون ضرر رو داره، هوم؟
مطمئنا کسی که چند سال سیگار کشیده خیلی سخت می تونه دیگه نکشه پس همچنان سیگاری میمونهبه نقل از ایلیا :ای بابا بازم همون شد کهخب ریه های اون طرف خیلی اسیب میبینه! چ فرقی داره؟ بعدشم قرار نیس تا اخر آدم بکشه که، شاید یه سال دیگه نکشه آدم.
الآن يعنى اوضاع به نفع ايليا تغيير كرد؟ :-" يعنى شما مىگى يه فرد ١٥-١٦ ساله بكشه؛ ٣٦ ساله نكشه؟به نقل از علــی[میم] :کمترین فرقش اینه که ، تو سرپرست یک خانواده نیستی ، بچه ای نداری که مجبور باشن تو رو دوست داشته باشن و تو خونت زندگی کنن و سیگاری بودنت رو تحمل کنن ، تو متعلق به خودتی الان ، خودت و خودت فقط ، اگر اینقدر بکشی ، که خدای نکرده رسماً سرطان بگیری ، و خیل سریع بری اون دنیا ، یک نفر از جمعیت دنیا کم شده و یک سری عزا دار ، اما اون فرد 36 ساله نه !! : )
بنظرم تو اشتباهی.دست کم اعتیاد به اینترنت تو کره ی جنوبی بزرگتر از اعتیاد به سیگاره و ترک کردنش هم خیلی سخت تره.به نقل از ♥hastikhanoom♥ :عوا...ینی انقد تفریح کمه که سیگار اوج لذت باشه؟
خیلی چیزا هستن،موسیقی،کتاب،اینترنت،خود درس،ورزش ....
اینا هیشکدوم بهمون اسیب نمی زنن و باعث سلامتی و شادابیمون میشن.حتی باعث افزایش عمرمونم میشن و باعث میشن لحظه های بیش تری کنار کسی یا چیزی که دوسش داریم باشیم
با تویی که تجربه کردی نمیشه بحث کرد چون انتخاب خودته ولی خواهشا سعی در تبلیغش نکن :) :)به نقل از ایلیا :یه چیزی، شماها چند بار برید تجربه کنید سیگار رو، بعدشم بیاین ببینیم اینارو میگین یا نه، هوم؟