- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- 4d
- سال فارغ التحصیلی
- 1390
- مدال المپیاد
- دارم.
- دانشگاه
- تهران
- رشته دانشگاه
- داروسازی
پاسخ : سيگار كشيدن
Dvt کرده?
Deep vein thrombosis
Dvt کرده?
Deep vein thrombosis
به نقل از کهکشـــــان :شما فکر کن مثلا اگر خبر خوبی بهت بدن یا خوشحال شی یا ارامش بگیری از یه منطره زیبا، یه سری مواد ایکس، ترشح میشن و سلول عصبی فعال میشه و احساسش میکنی.
حالا یه مدت اتفاقی نمیفته که ایکس بدن شما ترشح شه. شما یه سری مواد ایگرگ رو مصرف میکنی که روی گیرنده های ایکس جواب میدن .همون اثر رو بدون خبر خوش مثلا برنده شدنت تو مسابقه شطرنج یا هرحس خوبی، به سلول عصبی القا میکنه.
یکم میگدره ، هربار گیرنده هایی ک با ایگرگ اشنا میشن نسبت به ایکس که بدنت ترشح میکرد کمتر واکنش نشون میدن وشکلشون تغییرمیکنه. با دوز ایکس طبیعی بدنت حس خوب کمتری بهت دست میده.و گیرنده ها از طرف دیگه ایگرگ بیشتری طلب میکنن. پس میای و ایگرگ وارد میکنی که حالا تازه برسی به اول خط.جمله اول متن!
بنظر بیهوده میاد چرخه اش.
بقراط سلامت بدن رو در نزدیک بودن هرچه بیشتر بدن به سیستم طبیعی خودش تعریف میکنه.
)به نقل از کهکشـــــان :این سیستم فکری اگه.سیگار بده بنزینم داغونه هوا هم سربه پس مجازه همه اش.
اگه کلاه گذاشتن سر مشتری بده اقتصادم پرازکلاه برداری جنسی ک من مصرف دارم هم سرتودم کلاه میذارن پس مجازه همه اش.
اگه فلسطین مهمه پس فرانسه هم ده نفری که مردن مهم ند پس قربانیان اون زلزله هم مهم ند پس همه می میرند پس مجازه
کلا منو داغون کرده این سیستم ک درست و غلطو معکوس میذاره جلوت)
بیخیال. الان بحث اینه که بالا پرسیدن اثرش روی سلامتی چیه. چرخه ای که شرح دادم عملا میگفت شما حس خوبی داری. یه مدت نیس باسیگار پیداش میکنی.. پس حس خوب عادیت توزندگی ازدست میره و برای حس خوب ت نیازمندسیگارمیشی. یعنی منی که عادی خوشحال.میشم از اونی ک به سیگار عادت داره لذت بیشتری میبرم !
الان این واضح نیس که دردسر ساختنه؟
بعلاوه.سوال شما باید اینجوری باشه. ایا یک لحظه خوشی اون به عواقب سلامتی و مشکلاتش می ارزه بافرض اینکه مجبور باشیم با اون اسیب 40سال با اون جسم زندگی کنیم؟
هرچندمعتقدم باید همه جانبه بررسی کرد.پیامدهای اجتمالی سیگار هم کم نیست. سلامت هم فقط جسمی نیست.

دچار بیماری برگر شده. اینی که نوشتی نمیدونم چیه.به نقل از بره ناقلا :Dvt کرده?
Deep vein thrombosis

جفتشون یه لخته خون، یکی از رگ های بدن رو میبنده و باعث مشکل میشه.به نقل از میم ح میم دال :دچار بیماری برگر شده. اینی که نوشتی نمیدونم چیه.