• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سيگار كشيدن

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ibtkm
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : عوامل موثر روی سیگار کشیدن

به نقل از یه دوست :
چقدر سیگار کشیدن تو دخترا داره زیاد میشه؟!!! #-o :-? :-w :-L :-L :-L

اونم تو دخترای باسن پایین!!! ~X( :-& :-& [-( [-( [-( [-( [-( [-( [-(

بیشتر به خاطر ِ این ِ که بگن ما بزرگ شدیم . یا مثلن ما شاخیم که سیگار میکشیم .
ولی یه سری ـم هستن که همینجوری میکشن ، آرامش میده بشون .
[ راجه به دخترا گفتم اینو . ! ]

همه عشق حالش به کنار............. یکی نیست به این آدمل بگه آخه ...یارووووووووووووووووو..... X-( X-( این سیگاری که تو میکشی واسه تو باحاله ..فاز میده ...کام داره ...حس خفن بزرگی بت دست میده.... اون بد بختی که مجبوره بوی گنو دود تورا تحمل کنه چه گناهی کرده..........
بدم میاد از بوی دود .... :-& :-&.
حالم به هم میخوره از اونایی که جربزه ندارن بزرگیشونا به دیگران نشون بدن یه نخ سیگار میزارن گوشه دهنشون تابگن.... ماهم آره..... X-(
جالبیش به اینه که اکثر دخترا یکی از ملاکاشون برا مرد به اصطلاح آیندشون :-& :-& همین دودی نبودنشه

کلا باهاش مخالفم و لی اینو قبول دارم ک خیلیارو اروم میکنه
اینم بگم قلیون خیلی ضررش از سیگار بیشتره چون دودش مرطوبه

البته نباید واسه همه گف سیگارو بخاطر میکشن ک بگن بزرگیم و اینا...هرکی با ی چیز اروم میشه بعضیا ی چیز براشون سیگاره

کمتر جای بقیه تصمیم بگیریم و راجبشون نظر بدیم بهتر نیس؟؟ وقتی دلیل کارشون نمیدونیم یا میدونیم و نمیتونیم درکشون کنیم

همين كه داره زياد ميشه ام خودش عامليه .برا زياد شدنش

سیگار که زیاد فراگیر نشده ! قلیون خیلی بیشتر از سیگار فراگیر شده ، البته تا سیگار یا قلیون رو نکشین درک نمیکنین که چرا جوونا انقدر این کار رو دوست دارن ! ;D

من به شخصه با قلیون خیلی حال میکنم اونم به خاطر حلقه اش هست ، خیلی کار باحالیه ;D
البته با قلیون خیلی کارای دیگه هم میشه کرد اما متاسفانه اینجا خانواده رد میشه نمیتونم بگم ! :P

(به توصيه ي يه سري از دوستان اصلاح تاپيك كردم)
خب نظر شما در مورد كشيدن سيگار وقليون چيه؟
اصلا كار درستيه يا نه...؟!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سوال دومي كه مطرح ميشه:ايا خودتون تجربه ي كشيدن سيگار يا قليونو داشتيد؟

پاسخ : كشيدن سيگار براي خانوما؟؟؟

سیگار یا قلیون مگه مردونه زنونه داره ؟ اینکه آدم به بدن خودش آسیب بزنه واسه چن دقیقه آرامش واهی، خریته ( کلمه بهتر پیدا نکردم :-")
مرد و زن هم نداره. ;;)

به نظرم بهتر بود که کلا در مورد سیگار کشیدن تاپیک میزدید نه اینکه فقط برای دخترا!خب چه فرقی داره مگه به بدن پسرا کمتر ضرر میرسه :-??

پاسخ : سيگار كشيدن

اول بگم که تاپیک و بحث خیلی خوبی رو شروع کردید.
به نظر من هم کاملا شخصی هست و اشکالی نداره.
به نقل از ˙·● ๖ۣZα┣-┫я Å ●·˙ :
سیگار یا قلیون مگه مردونه زنونه داره ؟ اینکه آدم به بدن خودش آسیب بزنه واسه چن دقیقه آرامش واهی، خریته ( کلمه بهتر پیدا نکردم :-")
مرد و زن هم نداره. ;;)
این آرامش واهی که شما می گی هم همیشه و همه جا صدق نمی کنه، من خودم دو سال پیش بعد از یک اتفاق خیلی تلخ اولین بار رفتم سمت سیگار و تا دو سه ماه بعدش که آروم تر شدم و دیگه نکشیدم خیلی بهم کمک کرد حتی شاید بشه گفت از خیلی چیز های بدتر توی اون مقطع دورم کرد و نجاتم داد اما واقعیت اینه که به عنوان یه اعتیاد دایمی اصلا خوب نیست و حتی بعد یه مدت همون آرامش هم زیاد نداره..
البته این هم اضافه کنم که ضرر قلیان خیلی بیشتر از سیگارت و سیگار هست.

به نقل از ˙·● ๖ۣZα┣-┫я Å ●·˙ :
مرد و زن هم نداره. ;;)

ضرر رسوندن شاید خریت باشه، ولی سیگار یه چیز دیگس
نه سیگار
خیلی چیز ها به بدن ضرر میزنه ولی همه ما استفاده می کنیم
(هر کس می تونه تو زندگی روزمرش 100 تا مثال براش بیاره)

کشیدی؟ نکشیدی دیگه :D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا