m@s0ud
کاربر نیمهحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- طهران
- مدال المپیاد
- ریاضی ؛ کامپیوتر ؛ شیمی (مرحله 1)
بازی استراتژیک چیزی نیس زود بزود بیاد. تعدادشونم کمه بیشتر باید dlc هاشونو بگیریبه نقل از əlireza :یک بازی استراتژیک جدید معرفی میکنید؟خوب باشه
اِهِمبیاین پابجی بازی کنیم کیا بازی میکنن؟
رسلام این تاپیک رو زدم(نمیدونم قبلا هم بوده یا نه) تا بازی های جدید رو اینجا معرفی کنید و برای هر کدوم تاپیک جداگانه نزنید. ^#^
Full SKIDROW Release
طبقه بندی: اکشن | ماجراجویی
مناسب برای: گروه سنی +۱۷
تاریخ انتشار: ۲۳٫۱۱٫۲۰۱۱
شرکت سازنده: Ubisoft Montreal
ناشر: Ubisoft
Setup: اصلی
پکیج: شامل یک DVD9 و یک DVD با قاب و بسته بندی شکیل
لینک ها: Gamespot | IGN
محصولات مرتبط :
Assassin’s Creed: Trilogy
Driver San Francisco – PC
The Sims 3: Pets
Call of Juarez: The Cartel
NCIS
بازی رزیدنت اویل رو پیشنهاد میدم. حالا نمیدونم جدیدش اومده یا نه ولی من تا پنجش ک بازی کردم کلی کیف داد(مخصوصا۴)سلام این تاپیک رو زدم(نمیدونم قبلا هم بوده یا نه) تا بازی های جدید رو اینجا معرفی کنید و برای هر کدوم تاپیک جداگانه نزنید. ^#^
Full SKIDROW Release
طبقه بندی: اکشن | ماجراجویی
مناسب برای: گروه سنی +۱۷
تاریخ انتشار: ۲۳٫۱۱٫۲۰۱۱
شرکت سازنده: Ubisoft Montreal
ناشر: Ubisoft
Setup: اصلی
پکیج: شامل یک DVD9 و یک DVD با قاب و بسته بندی شکیل
لینک ها: Gamespot | IGN
محصولات مرتبط :
Assassin’s Creed: Trilogy
Driver San Francisco – PC
The Sims 3: Pets
Call of Juarez: The Cartel
NCIS
تا هشت اومده و نسخه دو و سه ریمیک شدهر
بازی رزیدنت اویل رو پیشنهاد میدم. حالا نمیدونم جدیدش اومده یا نه ولی من تا پنجش ک بازی کردم کلی کیف داد(مخصوصا۴)
راستی اگه angry birds دوست دارین نسخه ARش اومدهپاسخ : معرفی بازی های جدید
چند روز پیش بازی جدید شرکت rovio عرضه شد.
همونطور که میدونید شرکت rovio با angry birds برای iphoneوسیستم عامل ios در دنیا پخش شد که به دلیل استقبال بسیار زیاد کاربران نسخه اندروید و pc ان هم منتشر شد که باز هم استقبال خوبی شد.
به همین دلیل این شرکت کار خود را با اراعه نسخه های جدید angry birds ادامه داد و هنوز هم استقبال بی نظیری از این بازی میشه.
بعد از بازی angry birds این شرکت دست به کار جدیدی زد و بازی amazing Alex را ساخت که هرچند به موفقیت angry birds نرسید اما در نوع خود بازهم موفق شد.
حالا شرکت rovio دست به کار تازه تری زده و یک بازی که سبک ان مخلوطی از دوبازی پیشین بوده را تحت عنوان Bad piggies (خوکهای بد) ساخته که استقبال بسیار خوبی از این بازی شده.
در این بازی شما باید وسایلی برای خوکها بسازید تا به هدفی که معین هست برسند.این قسمت از بازی بسیار جالب و سرگرم کننده خواهد بود زیرا وسایل بسیار متنوعی در اختیار شما میدهد.
نمیشود از موسیقی این بازی به راحتی گذشت، موسیقی این بازی بسیار زیبا کار شده که خود میتواند این بازی را برای شما بسیار زیبا جلوه دهد.
شما میتوانید این بازی را در سایت های مختلف برای اندروید(googlr play،کافه بازار) و ios(اپ استور،app store) و pc دانلود کنید.
دانلود رایگان است و شما میتوانید به راحتی ان را دانلود و بازی کنید و وقت استراحت خود را با این بازی بگذرانید. \/
شاید این بازی هم مانند angry birds یکی از پرطرفدار ترین بازی های موجود در دنیا بشود.
هنوز نیومده ولی خیلی باحاله!میراث هاگوارتز هم اومد!
ایفای نقش در هاگوارتز در قرن نوزدهم!