- شروع کننده موضوع
Newton
کاربر فوقفعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- مدال المپیاد
- کامپیوتر/فیزیک
- دانشگاه
- تهران
- رشته دانشگاه
- مکانیک
میشه یکی روشنمون کنه؟
B-)
B-)
مطمئنی؟به نقل از جام طلا :یعنی کسی که طرفدار حقوق زنان می باشد.
به نقل از علی.ا :...زن باید بشینه خونه،هرچی احتیاج مادی و معنوی و .... داشت،از مرد بگیره.
شرکت زن،در اجتماع،کلی سختی داره
کلی خطرات داره...
به نقل از علی.ا :زن سالاری
یعنی به زن ریاست بدی،زن رو رییس خودت قرار بدی.یعنی فرمان بردار زن باشی.
مخالفشم(اصلا به کسی ربطی نداره چرا و درضمن،توی مشخصاتم هم نوشتم و دلیل نوشتنم هم کسی نبوده والله )
چرا مخالفم؟
ببینید.
زن در اسلام،یک مقام بزرگی داره.
یک حرمت به خصوصی داره.
اینکه ما بیاییم یک زن رو به مقام ریاست بیاریم،یک سختی خیلی بزرگ رو بر اون متحمل کردیم.
شما میدونید که اگه قرار باشه حقوق برابر بین مرد و زن باشه،اون وقت باید سربازی هم برید،دیگه از مرد نون شب نگیرید و...
عدالت که ماشین چمن زنی نیست،که هرکسی که از زیرش در میاد،هم قد و مساوی باشه.
از نظر من،که از نظر اسلام تبعیت میکنم، زن باید بشینه خونه،هرچی احتیاج مادی و معنوی و .... داشت،از مرد بگیره.
کلی خطرات داره.
نظر من همین بود
شما عقیدت ماله 100 سال پیشهبه نقل از علی.ا :زن سالاری
مخالفشم(اصلا به کسی ربطی نداره چرا و درضمن،توی مشخصاتم هم نوشتم و دلیل نوشتنم هم کسی نبوده والله )
چرا مخالفم؟
ببینید.
یک حرمت به خصوصی داره.
اینکه ما بیاییم یک زن رو به مقام ریاست بیاریم،یک سختی خیلی بزرگ رو بر اون متحمل کردیم.
شما میدونید که اگه قرار باشه حقوق برابر بین مرد و زن باشه،اون وقت باید سربازی هم برید،دیگه از مرد نون شب نگیرید و...
از نظر من،که از نظر اسلام تبعیت میکنم، زن باید بشینه خونه،هرچی احتیاج مادی و معنوی و .... داشت،از مرد بگیره.
کلی خطرات داره.
نظر من همین بود
فمنیسم بخش های زیادی داره و دلیلی نداره یک طرفدار فمنیسم با این بخش هم موافق باشه!به نقل از hoss :متاسفانه فمنیسم داره به بیراهه میره . فمنیسم یه تعریف جدید از خانواده میکنه به اسم خانوار یعنی خانواده های تک والدی یا گلاب به روتون (!!) ه م ج ن س باز
شما با مرد سالاری موافقی؟به نقل از علی.ا :زن سالاری
چرا مخالفم؟
ببینید.
یک حرمت به خصوصی داره.
کلی خطرات داره.
نظر من همین بود
بله.هیچ مردی طرفدار زن سالاری نیست ولی هیچ زنی هم طرفدار مرد سالاری نیست(البته اگه مغزش از این جامعه مرد سالار نپکیده باشه)به نقل از atefeh.ir :من فکر نکنم مرد فمینیسم وجود داشته باشه
نهایتش زن ذلیلیه
وگرنه کسی طرفدار زن سالاری نیست
به نقل از fatemeh zangi :یکی از اولین اثرات پیدایش فمینیسم در غرب،کار کردن زنان در کارخانه ها بود که این اصلا از لحاظ جسمی وضع خوبی رو برای اونها ایجاد نکرد.ولی در عوض باعث شروع استقلال اقتصادی زنان شد و کم کم منجر به حضور زنان در عرصه های دیگر اجتماع شد.