پاسخ : فمنیسم؟!
با سلام
یه مواردی هست که با توجه به اشکالات اساسی و عدم پاسخ مناسب مجبورم پاسخ دهم
به نقل از fatemeh z...i :
دوست عزیز،فمینیست نمیگه زنان یک کارهایی بکنند تا مثل مردا بزرگ شن.فمینیست میگه زنان پست تر از مردان نیستند پس حقوق برابر با آنها دارند
چطوری میشه یک زن هیچوقت مردی رو نبینه؟ومردی هم هیچوقت اونو نبینه؟
من فعلا کاری ندارم که فمنیسم چی می گه. مطلبی که مطرحه اینه که ما در علم جامعه شناسی مساله ای داریم به نام حقوق و وظایف که از بدیهیات است و در کتاب اجتماعی سال اول دبیرستان کاملا توضیح داده شده و آن اینکه حقوق متناسب با وظایف است. دوستان همه قبول دارند که وظایف زن با وظایف مرد متفاوت است (این دیگر خیلی قطعی است) و در نتیجه حقوق آنها هم متفاوت است. پس ادعای ایشان بی مورد است.
ثانیا، در مورد اینکه زن مردی رو نبینه ... این یک ایده آل غیرممکن است پس نمی توان به آن استناد کرد.
به نقل از fatemeh_k :
ببینین احکام تغییر میکنه
توی چند سال قبل دیه زن نصف مرد بود(؟) ولی الان برابره
و خیلی اتفاقای دیگه
مطمئن باشین بازم از این اتفاقا می افته
فقط تنها چیزی که من ازش سر در نیاوردم(توی بحث فمنیست) خواستگاری مرد از زنه
نمیتونم تحمل کنم که مجبورم منتظر باشم یه نفر از من خوشش بیاد بعدش (با اجازه ی پدرم) باهاش ازدواج کنم
من تعجب می کنم، کی دیه مرد برابر زن شده که ما خبر نداریم؟؟؟
اگر منظورتان فتوای آقای صانعی است که کاری ندارم و اگر تغییرات قانون بیمه است آن ربطی به تغییر قاعده شرع ندارد.
به طور خلاصه؛ چون سازمان بیمه گر در پولی که به عنوان حق بیمه می گیرد نمی تواند میان مرد و زن تفاوت بگذارد پولی که به خانواده فرد کشته شده داده می شود دلیلی ندارد در مرد و زن متفاوت باشد.
البته به همین هم اشکالات اساسی وارد است!
نکته ی بعدی اینکه خواستگاری مرد از زن یک مساله مسلم و دودوتا چهارتا است. شما در تاریخ بخوانید؛ در تمام ملل دنیا همواره اگر خواستگاری وجود داشته است، خواستگاری مرد از زن بوده (بگذریم از جاهایی که اصلا برای ازدواج درخواست شخص از همسر آینده اش مطرح نبوده ). مرد طبیعتا (یعنی بنا بر غریزه، ذاتا) جنگجو، جاه طلب و طالب است. برعکس زن به حکم طبیعت گریزان و با ناز و افاده است. اصلا اگر زن از مرد خواستگاری کند، عشق معنا پیدا نمی کند. تجربه هم این را نشان داده...
به نقل از علی.ا :
غرر الحکم،یکی از معتبر ترین کتب حدیث هست که کلش از احادیث امام علی هست:
طاعه النسا غایت الجهل
نکته ای که هست، اولا غرر الحکم اصلا از کتب حدیثی (به آن معنا که در فقه استفاده می شود) نیست
ثانیا اعتبار کتاب آن قدر ها هم نیست لذا به کار بردن کلمه معتبر ترین چندان درست نیست
بالاخره کتاب خوبی است مجموعه ای از کلمات حضرت امیر...
حدیث هم توضیح دارد:
اولا طاعه اینجا به معنی اطاعت بی چون و چرا است
از این بر می آید که اسلام مخالف رهبری زنان است که در فقه هم هست.
البته ممکن است اطاعت در امور سیاسی هم باشد (با توجه به قراینی که در نهج البلاغه است) که جای بحث دارد...