یعنی شما عقیده دارید که وظایف مساوی نیستند؟میشه یک نمونه ی اونو بگید؟به نقل از 123 :خوب پس ما یک مقدار در الفاظ با هم مشکل داریم. آن چیزی که شما تشابه می خوانید تساوی است و آن چیزی که تساوی می خوانید عدالت است. اگر این است درست
ولی اگر شما می گویید حقوق مساوی است باید اثبات کنید که وظایف هم مساوی است که من اینطور فکر نمی کنم
لطفا موضعتان را شفاف کنید تا بحث ادامه پیدا کند..
بلهبه نقل از fatemeh z...i :یعنی شما عقیده دارید که وظایف مساوی نیستند؟میشه یک نمونه ی اونو بگید؟
بلهبه نقل از 123 :بله
ببینید اول اینکه مسلمه وظایف مثل هم نیستند. مثلا مرد وظیفه تامین معیشت خانواده اش را بر عهده دارد که زن نداره و باالعکس زن وظیفه به دنیا آوردن فرزند رو به عهده داره که مرد نداره. این همون چیزیه که شما اسمشو گذاشتید عدم تشابه...
ولی اعتقاد دارید برایند وظایف مساوی است در نتیجه حقوق هم مساوی است.
هر چند من این موضوع را قبول ندارم ولی فعلا می پذیرم...
از این نتیجه می شود که حقوق هم به اصطلاح شما مساوی است.
ولی همون طور که خودتون گفتید این تساوی به معنی تشابه نیست.
در نتیجه حقوق زن و مرد در عین تساوی ( به اعتقاد شما ) با هم متفاوت است.
از طرفی ما برای اینکه مشکلی از این ناحیه پیش نیاید می توانیم برای هر وظیفه حقی در نظر بگیریم.
مثلا مرد به حکم اینکه نان آور است حقوق خاص خودش را دارد و زن هم به حکم اینکه فرزند را حمل می کند حقوق خاص خود را...
این را که قبول دارید؟؟؟
از آنجا که من با شما در وظایفی که به خانم ها نسبت دادید موافق نیستم و فروم سمپادیا هم محل مناسبی برای بیان واقعیاتی که میخوام بگم نیست،ترجیح میدم بحث رو ادامه ندم.به نقل از 123 :خیلی خوب...
حالا می آییم درباره وظایف.
در شرع وظایفی که مرد نسبت به همسرش داره بسیار وسیع تر از وظایف زن نسبت به مرده.
وظیفه زن فقط و فقط (تاکید می کنم) تامین نیاز ج ن س ی همسرش و به تبع اون حمل فرزند است. تازه این هم می تواند مشروط باشد. یعنی مثلا زن می تواند شرط کند که فقط یک بچه برای همسرش بیاورد و غیره..
ولی مرد وظیفه تامین معیشت همسرش را به طور کامل، آراسته بودن برای همسر و حمایت معنوی از همسرش ( که خیلی وسیع است. مثلا حمایت در مقابل حتک حرمت) را بر عهده دارد.
اگر اینها را هم قبول دارید حقوق را بگویم؟؟!!
امیدوارم همه به راه راست هدایت شیم. ^-^به نقل از fatemeh z...i :از آنجا که من با شما در وظایفی که به خانم ها نسبت دادید موافق نیستم و فروم سمپادیا هم محل مناسبی برای بیان واقعیاتی که میخوام بگم نیست،ترجیح میدم بحث رو ادامه ندم.
باهاتون موافقمبه نقل از محسن یگانه :کی گفته زن فقط واسه تامین نیاز های ج ن س ی مرد هست؟زن حامی معنوی مرد هست.وظیفه ی تنظیم امور و برنامه های خانواده رو داره.وظیفه ی بزرگ کردن بچه ها و کمک توی مخارج زندگی پس چیه؟وظیفه ای که شما ذکر کردید فقط وظیفه ی زن های انسان های نخستین بوده!الان شما دارید وظایف رو توی باسکول با هم مقایسه می کنید؟خب مسلما به این نتیجه هم باید برسید.جنس نقش ها بدلیل ساختار روحی هر ج ن س ی با هم کلی متفاوته!
بله امیدوارمبه نقل از 123 :امیدوارم همه به راه راست هدایت شیم. ^-^
به نقل از محسن یگانه :کی گفته زن فقط واسه تامین نیاز های ج ن س ی مرد هست؟زن حامی معنوی مرد هست.وظیفه ی تنظیم امور و برنامه های خانواده رو داره.وظیفه ی بزرگ کردن بچه ها و کمک توی مخارج زندگی پس چیه؟وظیفه ای که شما ذکر کردید فقط وظیفه ی زن های انسان های نخستین بوده!الان شما دارید وظایف رو توی باسکول با هم مقایسه می کنید؟خب مسلما به این نتیجه هم باید برسید.جنس نقش ها بدلیل ساختار روحی هر ج ن س ی با هم کلی متفاوته!
به نقل از 123 :خیلی خوب...
حالا می آییم درباره وظایف.
در شرع وظایفی که مرد نسبت به همسرش داره بسیار وسیع تر از وظایف زن نسبت به مرده.
وظیفه زن فقط و فقط (تاکید می کنم) تامین نیاز ج ن س ی همسرش و به تبع اون حمل فرزند است. تازه این هم می تواند مشروط باشد. یعنی مثلا زن می تواند شرط کند که فقط یک بچه برای همسرش بیاورد و غیره..
ولی مرد وظیفه تامین معیشت همسرش را به طور کامل، آراسته بودن برای همسر و حمایت معنوی از همسرش ( که خیلی وسیع است. مثلا حمایت در مقابل حتک حرمت) را بر عهده دارد.
اگر اینها را هم قبول دارید حقوق را بگویم؟؟!!
به نقل از علی.ا :غرر الحکم،یکی از معتبر ترین کتب حدیث هست که کلش از احادیث امام علی هست:
طاعه النسا غایت الجهل
میشه جواب منو بدید؟سوال کردمبه نقل از fatemeh z...i :معمولا توی این کتابا مینویسن این سخنو امام علی کی فرمودن و علتش چی بوده.اگه به این باشه که این همه جا شامل بشه منم دیگه از معلمای زنم اطاعت نمیکنم.دیگه از مادرم اطاعت نمیکنم.
به نقل از علی.ا :حس آنتی فیمینیسمی این ضرب المثل رو به خاطرم میاره که وقتی میخوان بگن یک زن،خیلی زن قوی و محکم و کاری و ... هست، میگن نصفه مرده.
به نقل از Newton :اصلا می دونین چیه؟ من حاضرم با آیه قرآن ثابت کنم که از دید قرآن(و بالتبع اسلام) ارزش و مقام زن حتا از مرد هم بالاتره!
کسی که در مورد اون حدیث توضیحی نداد. بنابر این ماهم نشنیده اش میگیریمبه نقل از sunshine :* خوب شد توضیحات در مورد اون حدیث رو دادین ، من به امام علی علاقه ی زیادی دارم و به نظرم غیر منطقی بود كه بخواد حرفی به اون معنی كه علی.ا گفت بزنه....
نمیفهمم چرا هی اصرار دارید بگید یکی از اون یکی برترهبه نقل از Newton :اصلا می دونین چیه؟ من حاضرم با آیه قرآن ثابت کنم که از دید قرآن(و بالتبع اسلام) ارزش و مقام زن حتا از مرد هم بالاتره!
حالا یه عده میان و اینجوری توهین می کنن نمی دونم باید چه کرد
شاید باید از این به بعد بگیم: از دامن مرد زن به معراج رود!![]()
![]()