فمنیسم؟!

آیا با برابری زن و مرد موافقید؟

• رای‌دهندگان
    113

BLACK HOLE

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امين
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1392
مدال المپیاد
نجوم
دانشگاه
University of Alberta
رشته دانشگاه
Computer Science
پاسخ : محرومیت زنان در جامعه از گذشته تا کنون (ایران)

آه!

چه راهی‌ هست وقتی‌ خانواده و مدرسه نمیخوان عقیدشان رو تغییر بدن! X-( X-( X-(

عجیب اینه که بعضی‌ دختر‌ها خودشون به این اوضاع دامن میزنن! X-( X-( X-(

تا وقتی‌ حکومت اسلامی و اجباریه..............واقعا نمیدونم چه می‌شه کرد! :(( :((

HHH

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
مدرسه
شهر
کرج

همش هم به حکومت و دین گیر ندین!
خودت الان گفتی بعضی از دخترا .... :( بله متاسفانه هست
و منم شاید اگر در موقعیتی بودم که توانشو داشتم از این کار دخترا نهایت سو استفاده رو می کردم!

دوستان دوستان دوستان ! برای بار صدم :D تا وقتی رسانه ای برای تغییر فرهنگ در دست نداریم این رویا ها خیاله
راه حل ارائه بدین
شاید کسی که قراره با راهش آینده رو عوض کنه شما باشی! (حتی شما دوست عزیز :D)

*محرومیت های تحصیلی زنان در جامعه:
دانشگاه علم و صنعت با تغییر جدول پذیرش خود در مقطع کارشناسی ارشد، سهمیه دختران را در تمامی رشته‌ها در مقطع روزانه به صفر رسانده است. وب‌سایت سهام نیوز شنبه ( ۷خرداد / ۲۸ مه) آمار مربوط پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی این دانشگاه را منتشر کرده است.

بر اساس این آمار‌، در مقطع شبانه نیز در تمامی ۱۹ رشته تحصیلی تنها ۲۵ سهمیه برای دختران در نظر گرفته شده است. علاوه بر دانشگاه علم ‌و صنعت،‌ دانشگاه غیرانتفاعی امام رضا در مشهد و دانشگاه قم نیز پذیرش دانشجوی دختر در برخی از رشته‌های تحصیلی را کاملأ متوقف کرده‌اند.

اینم یه نمونه دیگه! نظرتون چیه؟ :(

BLACK HOLE

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امين
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1392
مدال المپیاد
نجوم
دانشگاه
University of Alberta
رشته دانشگاه
Computer Science

به نقل از Captain. Pisko :
*محرومیت های تحصیلی زنان در جامعه:
دانشگاه علم و صنعت با تغییر جدول پذیرش خود در مقطع کارشناسی ارشد، سهمیه دختران را در تمامی رشته‌ها در مقطع روزانه به صفر رسانده است. وب‌سایت سهام نیوز شنبه ( ۷خرداد / ۲۸ مه) آمار مربوط پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی این دانشگاه را منتشر کرده است.

بر اساس این آمار‌، در مقطع شبانه نیز در تمامی ۱۹ رشته تحصیلی تنها ۲۵ سهمیه برای دختران در نظر گرفته شده است. علاوه بر دانشگاه علم ‌و صنعت،‌ دانشگاه غیرانتفاعی امام رضا در مشهد و دانشگاه قم نیز پذیرش دانشجوی دختر در برخی از رشته‌های تحصیلی را کاملأ متوقف کرده‌اند.

اینم یه نمونه دیگه! نظرتون چیه؟ :(

اینی که گفتی‌ حقیقت نداره! :(( :(( :((

خوب اولین راهش اینه که انقدر mail‌های ضد دخترا رو فوروارد نکنیم!این میل‌ها باعث تشدید مرد سالاری می‌شه! X-(

در مورد محدودیت تحصیلی‌.....

والا چی‌ بگم.......

می‌تونیم مصوبشو دار بزنیم! ~X(

سرب داغ هم شاید شاید لایقش باشه! :-w :-w :-w

sutech

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بابل
سال فارغ التحصیلی
88
مدال المپیاد
فیزیک
دانشگاه
sutech-iust
رشته دانشگاه
برق-کنترل-مهندسی پزشکی(علوم اعصاب)

خب
که باید دین رو رشه کن کرد؟!
خودتون به این نتیجه رسیدید یا بقیه کمکتون کردن؟
اولا قضیه ختنه ی دخترا چیه؟! اینو از کجا آوردی؟! تازه مگه پسرا ختنه نمیشن؟! چرا جو میدی؟

دانشگاه علم و صنعت هم ربطی به محدودیت تحصیلی نداره! میخوان دانشگاههارو کلا تفکیک کنن...فقط یه جوری بی سر صدا-باز جو ندین
در ضمن پایه های دین محکمتر از اینهایی هست که بخواین با ختنه و ... سستش کنین.
من که واقعا دین رو قبول دارم.
اگه کسی باشید که علوم انسانی رو نه از توی کتابها بلکه از تو اینترنت دنبال کنید شاید حرفمو قبول کنید.

lof

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
پلى تكنيك تهران
رشته دانشگاه
مهندسى معدن

من با روح الله موافقم دين رو نميشه از بين برد و جلوشو گرفت تنها كاري كه ميشه كرد اينه كه دين رو از سياست و حكومت جدا كرد و قوانيني وضع كرد كه كسي در دين ديگران دخالت نكنه

و اين كه چطوري ميخ ايم جلوي اين چيزا رو بگيريم فعلا كه عمرا عملي نيست هيچ كاري

و يه نكته هم واسه روح الله ختنه دخترا با پسرا خيلي فرق داره!

بهتره وارد جزئيات نشم

به هر حال يه اول راهنمايي هم اينجا عضوه!

كلا من كاملا موافقم كه به زنان ظلم شده ميشه و احتمالا خواهد شد ولي كاري نميشه كرد جز فرهنگ سازي از پايه از مهدكودك به روش درست كه اثر سوء نزاره

البته همين الانش با همين تاپيكا با همين بحثا خيلي عقايد تغيير ميكنه

به هر حال منو تو مادر پدراي آينده ايم و تربيت بچمون اول دست ماست

و اين جريانات ميتونه كمك كنه

HHH

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
مدرسه
شهر
کرج

آقا بحث دینو ول کنید!
اصلو ول کردی فرعو چسبیدی؟
منم دینمو قبول دارم!!!!

ولی هرکس نظرشو می گه با دلایل و راهکار هاش!
تورو خدا نگین توهین به مقدساته که قبل از همه خودم که تاپیکو زدم و دینو قبول دارم باید اینو می گفتم، ولی می خوام نظر ها بدون دخالت بقیه باشه

@روح الله: برادرم انگار از ختنه ی زن هیچی نمی دونی ها!!! از اینترنت و تلویزیون و اخبار هم دنبال می کردی می فهمیدی چه جنایتیه

@لاف نه لوف: (:D) دقیقا قضیه همین فرهنگ سازیه!

کاملا لایک :D
ولی مهم تر از اون روشه! فکر کن اولین قدم انتخاب یک سری مربی درست برای اون مهد کودکی که میگی هست و یک مدیریت قابل قبول!

نه مثه الان که یارو ارثیه باباش بهش می رسه مهد کودک می زنه ادعای روان شناسی کودک هم داره
بعد چهار نفر با حقوق کم استخدام می کنه که بشن مربی مهد

اینا خودش باز ریشه از جای دیگه داره
وقت تایپ ندارم وگرنه اندازه 3 صفحه درباره همین یه خطم حرف دارم

po0ya

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
shahid ejei
شهر
esfahan
مدال المپیاد
سابقه دارم !

به نظر من مشکل اصلی خود زنهای جامعه هستن ، اکثرا وضعشون رو قبول کردن یا اینکه خیلی از کسایی هم که میخوان کاری کنن ، به خاطر محدودیت های قبلی به شدت افراطی عمل میکنن .
درسته که مردا دارن سوء استفاده میکنن ، اما اگه زنها صحیح از حقوقشون دفاع کنن دیگه مردا نمیتونن کاری کنن !
اما در هر صورت افراط گرایی هم غلطه ، چون مرد و زن به هم نیاز دارن و اگه 1 زن بخواد افراطی برخورد کنه ، نیازش رو نادیده گرفته !

BLACK HOLE

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امين
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1392
مدال المپیاد
نجوم
دانشگاه
University of Alberta
رشته دانشگاه
Computer Science

به نقل از po0ya :
به نظر من مشکل اصلی خود زنهای جامعه هستن ، اکثرا وضعشون رو قبول کردن یا اینکه خیلی از کسایی هم که میخوان کاری کنن ، به خاطر محدودیت های قبلی به شدت افراطی عمل میکنن .
درسته که مردا دارن سوء استفاده میکنن ، اما اگه زنها صحیح از حقوقشون دفاع کنن دیگه مردا نمیتونن کاری کنن !
اما در هر صورت افراط گرایی هم غلطه ، چون مرد و زن به هم نیاز دارن و اگه 1 زن بخواد افراطی برخورد کنه ، نیازش رو نادیده گرفته !
هیچ نیازی کسی به کسی نداره! X-(
همین فکر نیاز باعث شده انقدر بدبختی بکشن! [-(

البته با اینکه خودشون عامل بدبختیشونن موافقم.... :-"
میگن تا بوده همین بوده و هست........ :-w

خوب حالا این رو چجوری میشه حل کرد؟ :-/ :-/

po0ya

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
shahid ejei
شهر
esfahan
مدال المپیاد
سابقه دارم !

به نقل از ..AndromedA.. :
هیچ نیازی کسی به کسی نداره! X-(
همین فکر نیاز باعث شده انقدر بدبختی بکشن! [-(

خوب مگه من گفتم نیازی داره ! این یعنی چی !!!؟
خوب حالا این رو چجوری میشه حل کرد؟ :-/ :-/

راستش این نظر شخصی منه ، اما به نظرم فرهنگ چیزیه که برا تغییر دادنش حداقل 100 سال وقت لازمه !
خصوصا تو 1 همچین موردی که مردها ، میخوان نزارن این اتفاق بیفته چون فکر میکنن اینطوری به ضررشونه ، در صورتی که اصلا اینطور نیست !
به نظرم این قدر ضعف فرهنگی شدیده که این یک از هزارانه ، قبلش خیلی چیزای دیگه هست که باید حل شه ، بعدت بیایم سر 1 همچین موضوع مدرنی تو جوامع مدنی ، به نظرم تو غرب هم هرچند ظاهرا این مشکل نیست ، اما ذات کار هنوز همینه !
خانه از پایبست ویران است ! :|

آبجي مرضيه

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
دانشگاه
سمنان ---> بهشتی
رشته دانشگاه
پزشكي

مهمترين مسئله عدم خودباوري و عدم اعتماد به نفسه زناس اول زنا بايد به مرحله ي خود باوري برسن كه بعد بخوان حقشونو بگيرن ما اول بايد رو اين بخش كار كنيم
خودباوري خودباوي خودباوري اقاجون تا زماني كه تو خودت به خودت ايمان نداري چه توقعي داري از ديگرا
هر موقع بحثه فمنيستي شد تو سايت امكان نداشت يكي دو تا دختر باش مخالفت نكنن درصورتي كه حرف از برابري بود كه اونا برابريو قبول نداشتن!

BLACK HOLE

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امين
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1392
مدال المپیاد
نجوم
دانشگاه
University of Alberta
رشته دانشگاه
Computer Science

به نقل از po0ya :
خوب مگه من گفتم نیازی داره ! این یعنی چی !!!؟

به نقل از po0ya :
شما اینو گفتید!

بازم تو غرب بهتره!

po0ya

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
shahid ejei
شهر
esfahan
مدال المپیاد
سابقه دارم !

شما اینو گفتید!

بازم تو غرب بهتره!

خوب دارن دیگه !
بدیهیه که دارن !
تو غرب هم مرد و زن به هم احتیاج دارن ، بهتر و بدتر نداره ! D:

BLACK HOLE

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امين
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1392
مدال المپیاد
نجوم
دانشگاه
University of Alberta
رشته دانشگاه
Computer Science

به نقل از po0ya :
خوب دارن دیگه !
بدیهیه که دارن !
تو غرب هم مرد و زن به هم احتیاج دارن ، بهتر و بدتر نداره ! D:

خوب منم گفتم اصلا هم بدیهی نیست که نیاز دارن! :-w
چون ندارن!
خودشون میخوان که داشته باشن! X-( X-(

sutech

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بابل
سال فارغ التحصیلی
88
مدال المپیاد
فیزیک
دانشگاه
sutech-iust
رشته دانشگاه
برق-کنترل-مهندسی پزشکی(علوم اعصاب)

لطفا بيشتر روي اصل مطلب بحث كنيم!
دقيقا چه حقوقي؟

BLACK HOLE

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امين
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1392
مدال المپیاد
نجوم
دانشگاه
University of Alberta
رشته دانشگاه
Computer Science

به نقل از روح الله :
لطفا بيشتر روي اصل مطلب بحث كنيم!
دقيقا چه حقوقي؟
در ابتدای تاپیک تبعیض ها کاملا توضیح داده شدن

po0ya

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
shahid ejei
شهر
esfahan
مدال المپیاد
سابقه دارم !

ببین ، بخوای یا نخوای انسان یه سری نیاز عاطفی و اینا داره که برای رفعش به جنس مخالف نیاز داره .
چه از نظر دینی بخوای بررسی کنی ، چه از نظر روان شناسی ، تو جوامع پیشرفته هم همینطوره .
اما با این وجود بازم هر کس بخواد میتونه بگه من نیازم رو قطع میکنم ، اما فعلا تو اقلیت قرار میگیره و میشه استثنا ، پس مورد بحث جامعه شناسی نیست ! D:

محمد

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
مدال المپیاد
ریاضی و کامپیوتر

به نقل از dark-boy :
من فكر ميكنم بيش از 90 % همه ي اين ها مربطو به عقايد ديني ميشه

دوست ندارم در مورد جامعه گذشتمون حرف بزنم
اما در جامعه امروزمون ، حكومتون داره با فمينيسم مبارزه ميكنه ! البته بهتره ما هم نريم سراغ فمينيسم و همه چي رو از غرب تقليد كنيم !
ايراني ها خودشون بايد ياد بگيرن كه در برابر تبعيض ها اعتراض كنن و عقايد غلط گذشته رو از بين ببرن ! حالا با هر ديني كه داريم ، اين جا تنها كشوريه كه حجاب واسه همه اجباره ! ( ولي در قرآن نوشته لا اكراه في الدين ! ) حالا من نميدونم كدوم دين به اين ها گفته حجاب اجباريه!! ( واقعا اسلام اينو گفته ؟ )
بايد به مردم ياد داد كه فعاليت هاي اجماعي خيانت به اسلام و . . . ( از اين جور چرت و پرت ها ) نيست !
بايد به مردممون ياد بديم كه حق دادني نيست ، گرفتنيه !
حوصله ندارم تو بحث شرکت کنم(با عرض شرمندگی) همه ی پست ها رو هم نخوندم(باز هم با عرض شرمندگی)
ولی می خوام جواب این پستو بدم؛
نگاه کنید! لااکراه فی الدین یعنی چی؟
ساده بگم؛ یعنی یه نفر اگه با میل شخصی ایمان نیاره، دینش به درد نمی خوره! یعنی نباید بزنیم تو سر یکی و بگیم ایمان بیار!

اما بحث قانون اسلام فرق می کنه! یعنی چی؟ مثال می زنم!
اگه یه نفر بیاد و فحش به شما بده، طبق قانون باید شلاق بخوره؛ این شلاق خوردن به منزله ی اینه که فردی که فحش داده، دیگه فحش نده؟
یا مثلا اگه یه نفر دزدی، کرد و اون شرایط رو داشت( محتاج نباشه، بار اولش نباشه و خیلی شرطای دیگه) اون وقت باید دستش رو قطع کرد!
آیا ما می خواهیم با قطع کردن دست او نآدم دزد، وی رو به اسلام دعوت کنیم؟ نه
حالا این که این قانون درست هست یا نه، بحث ما نیست.

در رابطه با بحث!
جنس ظریف زن، می طلبه که بهش ظلم بشه!!!! یعنی چی؟ یعنی زن قابلیت ظلم پذیری رو داره! به خاطر ویژگی های فطری اش! همه جا هم بوده و هست!
یه نکته ی دیگه! من خودم به شخصه محدویت های اسلام رو باعث جلوگیری از از این ظلم می دونم! چون ما هیچ وقت جامعه آرمانی نداریم! مردان بی جنبه و ظالم و قدرتمند در جامعه هستند! زن ظلم پذیره! ساده ترین راه محفوظ نگه داشتن زنه! این یه نظر شخصیه!

BLACK HOLE

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امين
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1392
مدال المپیاد
نجوم
دانشگاه
University of Alberta
رشته دانشگاه
Computer Science

به نقل از محمد :
جنس ظریف زن، می طلبه که بهش ظلم بشه!!!! یعنی چی؟ یعنی زن قابلیت ظلم پذیری رو داره! به خاطر ویژگی های فطری اش! همه جا هم بوده و هست!
یه نکته ی دیگه! من خودم به شخصه محدویت های اسلام رو باعث جلوگیری از از این ظلم می دونم! چون ما هیچ وقت جامعه آرمانی نداریم! مردان بی جنبه و ظالم و قدرتمند در جامعه هستند! زن ظلم پذیره! ساده ترین راه محفوظ نگه داشتن زنه! این یه نظر شخصیه!
یعنی چی ظلم پذیره؟
چرا ؟چون زورش کمتره؟!

HHH

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
مدرسه
شهر
کرج

خير زورش كمتره چيه!!!

اين بحثي كه آقا محمد گفت يه چيزي تقريبا شبيه به حرف مرضيس!

و به نظرم درسته تا حدي، ولي راه حلش يكم ..... :-"

ببين قضيه يكم روانشناسي مي شه و كلا از جو جامعه شناسي مياد بيرون

دقيقا وقتي به حالات و رفتار بيشتر زنا نگاه كني مي توني حس وابستگي و نيازشون رو حس كني
*توجه كن گفتم زنا نه دخترا! چون الان دخترا خيلي هاشون از اونور بوم افتادن و غير مستقيم مي گن مرد آدم ني
البته بماند كه خيلي از همون دخترا هم حرف مسخره اي مي زنن، چون فقط حرف مي زنن! بعد حتي تلاشي براي موفقيت و بالا كشيدن خودشون نمي كنن

ببين چقدر ديدي كه يه زن طالبه مديريت باشه يه جا؟
صد در صد ديدي! نمي گم نيستن اينجور زنا ولي يه نگاه كلي تو جامعه كن ببين چقدر زنا مي رن سراغ پستاي گنده
و چقدر مردا ميرن سراغش

بعد همون زني كه به كار معمولي زير دست ديگران راضيه بر مي گرده مي گه من فمينيستم من الم ، من بلم!
حالا كار هيچي! دو روز بعد تو زندگي و تشكيل خانواده ببين چه مي كنه! نگم ديگه منظورم واضحه!! :-"

وقتي زنا حالا كه شرايط واسشون فراهمه بتونن خودشونو بكشن بالا و پست هاي محوري بگيرن مي تونن تو تغيير فرهنگ در جهت برابري زن و مرد هم تلاش كنن

تا وقتي نشستي تو خونه و مي ذاري بهت دستور بدن هر چند بار هم بگي من طرف دار برابري زن و مردم (يا برتري زن) به هيچ جا نمي رسه
فقط مي شي همون ماشين جوجه كشي و الحق كه همون اسم واست سزاواره

خانوما غيرت داشته باشيد :D
قرار نيست با خوار كردن مرد خودتونو بكشيد بالا، قراره بريد رئيس مجلس و مدير آموزش پرورش و كاراته باز حرفه اي (:-" ) آينده شين (و غيره ...)

و خلاصه...

تقدير در دست تغيير... تغيير در دست توست! :D

****ویرایش: عذر میخوام دوستان حرفای من مخاطب خاصی نداشتا!! بچه های سمپاد اکثرا این مشکلایی که گفتمو ندارن!

آبجي مرضيه

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
دانشگاه
سمنان ---> بهشتی
رشته دانشگاه
پزشكي

یعنی چی ظلم پذیره؟
چرا ؟چون زورش کمتره؟!
ظلم پذيري اين نيست كه بخاطره شرايطه جسمي هر كي بخواد ظلم بش كنه ظلم پذيري يني اينكه خوده زن اونقد به خودش ايمان نداره كه يه سري ظلمارو پذيرفته يني شايد حتي ديگه اونارو ظلم ندونه چون فكر ميكنه حقيقته در صورتي كه ابدا چنين چيزي نيست
دخترا خودتونو باور كنين اگه باور كردين اونوقته كه ظلم پذير نيستين
به نقل از محمد :
حوصله ندارم تو بحث شرکت کنم(با عرض شرمندگی) همه ی پست ها رو هم نخوندم(باز هم با عرض شرمندگی)
ولی می خوام جواب این پستو بدم؛
نگاه کنید! لااکراه فی الدین یعنی چی؟
ساده بگم؛ یعنی یه نفر اگه با میل شخصی ایمان نیاره، دینش به درد نمی خوره! یعنی نباید بزنیم تو سر یکی و بگیم ایمان بیار!

اما بحث قانون اسلام فرق می کنه! یعنی چی؟ مثال می زنم!
اگه یه نفر بیاد و فحش به شما بده، طبق قانون باید شلاق بخوره؛ این شلاق خوردن به منزله ی اینه که فردی که فحش داده، دیگه فحش نده؟
یا مثلا اگه یه نفر دزدی، کرد و اون شرایط رو داشت( محتاج نباشه، بار اولش نباشه و خیلی شرطای دیگه) اون وقت باید دستش رو قطع کرد!
آیا ما می خواهیم با قطع کردن دست او نآدم دزد، وی رو به اسلام دعوت کنیم؟ نه
حالا این که این قانون درست هست یا نه، بحث ما نیست.

در رابطه با بحث!
من قبول ندارم جنسه زن ظلم پذيره
قديم زندگي با جنگو قدرته بدني ميگذشت اين مسئله باعث شد مردا خودشونو بالا بكشن زن خونه نشين شد همين خونه نشيني از خيلي چيزا عقبش انداخت اعتماد به نفسشو اورد پايين تا اينكه ظلمه در حقشو ناديده گرفت
جنسه زن ظلم پذير نيست اينا همه ريشه تو گذشه داره كه به جنس ربط نداره شرايطه محيطي باعثش شدخ
اما الان ديگه اون دوره گذشته اون ذهنيته غلط كمو بيش مونده

بالا