• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

فمنیسم؟!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Newton
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

آیا با برابری زن و مرد موافقید؟

• رای‌دهندگان
    118
پاسخ : فمنیسم؟!

من هیچ کدومشو قبول ندارم.
من نمیتونم این چیزهارو تحمل کنم.البته این مشکل منه و برای حلش قطعا از ایران میرم تا سکی نتونه ای نحرفهارو به خوردم بده!
شما میتونید بشینید تا یه نفر ازتون خوشش بیاد و بیاد شمارو از بدبختی کنونیتون به یه بدبختی دیگه بکشونه!

به نقل از fatemeh_k :
در مورد اجازه ی پدر چی ؟ چرا پسر نباید داشته باشه؟
واضحه که چرا.از آنجا که مردان همو خوب میشناسن،پدر باید ببینه طرف چیکاره است.منظورمو فهمیدید؟یعنی فقط پدر میتونه بفهمه که هدف طرف مقابل واقعا خیره یا نه...فکر میکنم بدونید که زنانی که یکبار ازدواج کرده اند و طلاق گرفته اند یا همسرشون فوت شده،دیگه احتیاجی به اجازه ی پدر ندارند.چون خودشون تجربه و آشنایی با روحیات مردان دارند...

اونوقت مرد برای اولین بار از روحیات زن خبر داره؟ [-(

من این رو قبول دارم که حقوق زن داره پایمال میشه.واز زمانهای گذشته هم همین بوده و هست..مثلا زمان ارسطو وافلاطون اصلا زن رو انسان نمی دونستن!!! ولی اصلا تو مخم نمیره که فمنیسم بتونه این حقوق رو یا حتا ذره ایشو به خانما برگردونه بنده شخصا این فرقه فمنیسم رو به چشم فرقه گرگها می بینم! اگه یه کم بیشتر مطالعه کنین دربارش و ببینین فمنیسم چطور انسانیت رو حراج می کنه شاید به حرف من برسین! طبق آخرین تحقیقات من(اهم!!) توی کشورهای فمنیستی از جمله امریکا بدترین جنایت ها درحال انجامه البته به طور کاملا قانونی به عنوان مثال در نظر بگیرین اعضای بدن جنین انسان رو می فروشن تازه قیمت گذاری شده مثلا یک جفت دست 100دلار(منم اولش که این مطالبو خوندم یاد کله پاچه افتادم بی اختیار!!ولی خدایی خیلی دردناکه اینا فهمشون از گرگ هم کمتره!)
بازم کسی هست که به من بگه تو داری حقوق زنهارو کتمان می کنی؟ مرده باد مخالف من!!!!(:دی!)

به نقل از fatemeh_k :
اونوقت مرد برای اولین بار از روحیات زن خبر داره؟ [-(
مرد اگر از روحیات زن خبر نداشته باشه لطمه نمیخوره
به نقل از Newton :
من این رو قبول دارم که حقوق زن داره پایمال میشه.واز زمانهای گذشته هم همین بوده و هست..مثلا زمان ارسطو وافلاطون اصلا زن رو انسان نمی دونستن!!! ولی اصلا تو مخم نمیره که فمنیسم بتونه این حقوق رو یا حتا ذره ایشو به خانما برگردونه بنده شخصا این فرقه فمنیسم رو به چشم فرقه گرگها می بینم! اگه یه کم بیشتر مطالعه کنین دربارش و ببینین فمنیسم چطور انسانیت رو حراج می کنه شاید به حرف من برسین! طبق آخرین تحقیقات من(اهم!!) توی کشورهای فمنیستی از جمله امریکا بدترین جنایت ها درحال انجامه البته به طور کاملا قانونی به عنوان مثال در نظر بگیرین اعضای بدن جنین انسان رو می فروشن تازه قیمت گذاری شده مثلا یک جفت دست 100دلار(منم اولش که این مطالبو خوندم یاد کله پاچه افتادم بی اختیار!!ولی خدایی خیلی دردناکه اینا فهمشون از گرگ هم کمتره!)
بازم کسی هست که به من بگه تو داری حقوق زنهارو کتمان می کنی؟ مرده باد مخالف من!!!!(:دی!)
فروش اعضای بدن جنین به فمینیسم چه ربطی داره؟اگرمنظورتون از"کشور های فمینیستی"کشورهاییه که توش به حقوق زنان اهمیت داده میشه،نباید بیایم نقاط ضعف این کشورها رو به فمینیستی بودن قوانینشون ربط بدیم(البته من اطلاعاتی در مورد قوانین مثلا آمریکا ندارم.ولی میدونم که مثلاچندهمسری ممنوعه)

به نقل از fatemeh_k :
در مورد اجازه ی پدر چی ؟ چرا پسر نباید داشته باشه؟

خودمون دختریم و می دونیم دخترا احساساتی تصمیم می گیرن و عمل می کنن : اغلب اوقات
و خودمون می دونیم جنس آسیب پذیریم.
احساساتی بودن جز خصوصیات اصلی یه زن می باشد.

به نقل از fatemeh z...i :
مرد اگر از روحیات زن خبر نداشته باشه لطمه نمیخوره فروش اعضای بدن جنین به فمینیسم چه ربطی داره؟اگرمنظورتون از"کشور های فمینیستی"کشورهاییه که توش به حقوق زنان اهمیت داده میشه،نباید بیایم نقاط ضعف این کشورها رو به فمینیستی بودن قوانینشون ربط بدیم(البته من اطلاعاتی در مورد قوانین مثلا آمریکا ندارم.ولی میدونم که مثلاچندهمسری ممنوعه)
بحث من خیلی واضح بود! کسی نیس به ایشون توضیح بده؟؟ (:|
از وقتی کلینتون(بیل!) سقط جنین رو در امریکا آزاد کرده همه جور جنایتی در امریکا انجام میشه از اونجایی که این جهان اولی ها خیلی صرفه جو هستند(!) ترجیح میدن که حتا از اعضای جنین 8-9ماهه سقط شده هم استفاده کنن و مثله اش می کنن و بعدش اعضاشو به قیمت...... می فروشن :-& یه چیزی تو مایه های همون کله پاچه در ایران ;D
شوخی کردم ! خیلی دردناکه نه؟؟؟ اینا حرفای من نیس دل خود این فمنیست ها هم بدرد اومده از این جنایتا!
اینا اظهارت یک خانم فمنیسته در کتاب فمنیسم،آری یا خیر! تیکه های خیلی وحشتناکی داره اگه خواستین چهره واقعی فمنیسم رو ببینین حتما بخونینش کار ایران هم نیس که بگین توش دستکاری شده! آیا هنوز هم کسی هس که فکر کنه عدالت رو فمنیسم برپا می کنه؟ :-w فمنیسم کثیف ترین فرقه ایه که من می شناسم! بهتره فرق عدالت و فمنیسم رو بدونیم! ;)

به نقل از مهسا شهشهانی :
من هیچ کدومشو قبول ندارم.
من نمیتونم این چیزهارو تحمل کنم.البته این مشکل منه و برای حلش قطعا از ایران میرم تا سکی نتونه ای نحرفهارو به خوردم بده!
شما میتونید بشینید تا یه نفر ازتون خوشش بیاد و بیاد شمارو از بدبختی کنونیتون به یه بدبختی دیگه بکشونه!

عزیزم به جای عصبانیت بهتر نی با فکر باز به موضوع بپردازیم؟

به نقل از Newton :
بحث من خیلی واضح بود! کسی نیس به ایشون توضیح بده؟؟ (:|
از وقتی کلینتون(بیل!) سقط جنین رو در امریکا آزاد کرده همه جور جنایتی در امریکا انجام میشه از اونجایی که این جهان اولی ها خیلی صرفه جو هستند(!) ترجیح میدن که حتا از اعضای جنین 8-9ماهه سقط شده هم استفاده کنن و مثله اش می کنن و بعدش اعضاشو به قیمت...... می فروشن :-& یه چیزی تو مایه های همون کله پاچه در ایران ;D
شوخی کردم ! خیلی دردناکه نه؟؟؟ اینا حرفای من نیس دل خود این فمنیست ها هم بدرد اومده از این جنایتا!
اینا اظهارت یک خانم فمنیسته در کتاب فمنیسم،آری یا خیر! تیکه های خیلی وحشتناکی داره اگه خواستین چهره واقعی فمنیسم رو ببینین حتما بخونینش کار ایران هم نیس که بگین توش دستکاری شده! آیا هنوز هم کسی هس که فکر کنه عدالت رو فمنیسم برپا می کنه؟ :-w فمنیسم کثیف ترین فرقه ایه که من می شناسم! بهتره فرق عدالت و فمنیسم رو بدونیم! ;)

خب حالا شما میدونین که اون چیزی که تو اون کتاب نوشته همون فمینیسمه ؟! من اولین باریه که این حرفا درباره این خط فکری میشنوم

به نقل از A l i r e z A :
خب حالا شما میدونین که اون چیزی که تو اون کتاب نوشته همون فمینیسمه ؟! من اولین باریه که این حرفا درباره این خط فکری میشنوم
بله! گفتم که نویسنده اون کتاب یه عمری فمنیست بوده از لحاظ عقلی هم چنین اتفاقات و جنایاتی جور در میاد مثلا آزادی های بی قید و شرط البته به نظر من اینا آزادی نیس اینا زیر پا گذاشتن انسانیت و اصول اخلاقیه بعضیا دارن بر می گردن به انسان اولیه عصر حجر!
خود من هم بار اولی که این کتاب رو دست یکی دیدم کلی جا خوردم باورم نمیشد ولی واقعا اینا حقیقت داره! می تونین همین کتاب رو تهیه کنین و بعدش درباره ش قضاوت کنین

Back
بالا