hinah
کاربر نیمهحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان کرمون
- شهر
- دیارمون
- دانشگاه
- هر جا قسمتم باشه
- رشته دانشگاه
- ژنتیک یا زنان
پاسخ : خشونت عليه زنان
به عبارتی تو قفس بودن خانوما ازادی رو ازشون میگرفت ونمیذاشت فکرکنن که ای بابا چه خبره
بله الان زنایی هستم که رو پای خودشون ایستادن ودیگه وابسته نیستن...این تفکرات ضعیفه خانوماست که اجازه میدن آقایون حالا هرچه قدر هم کم آزارشون بدن
مثلا دلیله میشه به زن بگن ضعیفه :-& :-&چون نیروی خانوما کمتر از آقایونه؟؟؟؟نخیر ولی اقایون واسه کوبیدن و خرد کردن خانوما وبی ارزش دونستن خانوما این کارو کردن
من الان آقایونه الان رو نمیگم منظورم اینه که از گذشته این چیزا بوده و خانوما بازم دارن اذیت میشن
راستی اگر هم بخواهیم از جنبه دین بررسی کنیم اسلام دینی است که مقام زن رو بسیار بالا دونسته
منظورتون از آزادی جـنسی یعنی این که خانوما هم همون کارایی کنن که آقایون میکنن؟؟محدودیت شغلی و این چیزا نداشته باشن دیگه؟آره؟؟؟
وابستگی زتا ماله چندین دهه پیش بود که زنا نمیتونستن کار پیدا کنن و خرج مخارج خودشون رو پرداخت کنن.واسه این بود که ازدواج میکردن و هرچی هم شوهرشون میگفت جیک نمیزدن چون آقاشون خرجشونو میداد #-o وچاره ای نداشتنبه نقل از L@d¥ ¢hêmî$t :علت خشونت اینه که زنا متاسفانهوابسته ی مرد ها شدن...از هر لحاظ...!!!!!!
این وابستگی باعث شد مردا پر رو شن!!!
ولی تو این بین زنایی بودن که خودشونو از این وابستگی در آوردن...
ولی همونطور که سارا میگه تفکر بانوان ما مشکل داره!
هتوز هستن خانم هایی که به ظلمی که داره به حقشون میشه اعتراضی ندارن....اعتراض ندارن به این که یه عروسک بیشتر نیستن...
اعتراض به این ندارن که اختیار شون دست مردا هس.!!!
فقط باید نترسیم!!!!!
همین! :)
به عبارتی تو قفس بودن خانوما ازادی رو ازشون میگرفت ونمیذاشت فکرکنن که ای بابا چه خبره
بله الان زنایی هستم که رو پای خودشون ایستادن ودیگه وابسته نیستن...این تفکرات ضعیفه خانوماست که اجازه میدن آقایون حالا هرچه قدر هم کم آزارشون بدن
مثلا دلیله میشه به زن بگن ضعیفه :-& :-&چون نیروی خانوما کمتر از آقایونه؟؟؟؟نخیر ولی اقایون واسه کوبیدن و خرد کردن خانوما وبی ارزش دونستن خانوما این کارو کردن
من الان آقایونه الان رو نمیگم منظورم اینه که از گذشته این چیزا بوده و خانوما بازم دارن اذیت میشن
راستی اگر هم بخواهیم از جنبه دین بررسی کنیم اسلام دینی است که مقام زن رو بسیار بالا دونسته
منظورتون از آزادی جـنسی یعنی این که خانوما هم همون کارایی کنن که آقایون میکنن؟؟محدودیت شغلی و این چیزا نداشته باشن دیگه؟آره؟؟؟