usboy
کاربر حرفهای
پاسخ : فمنیسم؟!
من اصن نميدونم فراماسون چي هست
فمينيستي هم نميدونم چيه
نميدونم چجوري از فمينيستي رسيدند به مجسمه آزاديو از اين جور حرفا و اينا
فقط يه چيزي رو ميدونم كه در طول تاريخ و در عصر حاضر حتي داره به زنها ظلم ميشه
در ضمن من يه چيزي رو نفهميدم كه بعضيا ميگن كه سياستمدارهاي غربي قيافه مردانه دارند و از اين جور حرفا
اين اصن ربطي نداره
اين به اين دليل كه غربيا زنها زيباشون ميرن بازيگرو ميوزيشنو ... ميشن ،زنهاي زشتشونم ميان سياستمدار ميشن
اصن طرف سياستمداره
بازيگر هاليوود كه نيست
حالا بحث قيافه شد باوجودي كه اصن ربطي نداره ولي عذر ميخوام
شما دوستان كه گفتين سياستمدارهاي غربي زنهاشون قيافه مردانه دارن،من ميخوام بدونم خانوم وحيد دستجردي خيلي قيافه زنانه داشت مثلا؟؟؟
من كه واقعا نفهميدم چه ربطي ايجاد شد بين فراماسون و فمينيم و ...به نقل از فــاضــل :سلام . من یک حرفی داشتم . ( :-[) . قطعا جایی که همه حرف های درست شما توش بگنجه رو بهش می گن جامعه ایده آل . من رفتم یکم مطالعه کردم دیدم چقدر این جامعه ایده آل به مدینه فاضله شبیهه . ( به جز بعضی چرت و پرت هایی که فقط برای اینکه شبیه همین جامعه نباشه ساختن ) . دوستان مدینه فاضله شهریست که قانون اساسی اش را همه قبول دارند . می دونید در ورودی این شهر چیه ؟ اسلام عملی . شیعه عملی . (با تمام احترام به برادران اهل سنت و این جمله برای این بود که من مطالعاتم در زمینه شیعه بوده ) . در زمینه فمینیسم . من اصلا این رو قبلا ندارم . ( منظورم حقوق بانوان نیست ها ) . هر گونه وابستگی به این جامعه بازی در زمین دشمن است . دوستان آگاه ما از من هم این ها رو بهتر می دونند . دوستان ، علامتی که فمینیسم ها برای جامعه شون انتخاب کرده اند برگرفته از اسطوره های ماسونی مصر باستانه . اگر سریال یوسف پیامبر رو دیده باشید . می فهمید که این آرم در حقیقت همون چیزیه که دست اون کاهنای معبد بود . ( آنخ ) . فراماسون ها هر چیز که دارند از مصر باستان دارند . فقط محض اطلاع مجسمه آزادی هم در حقیقت یکی از الهه های مصره . اگر کسی توضیح خواست می تونم تو یک تاپیک جدا توضیح بدم . ( با عرض معذرت جهت پر حرفی )
من اصن نميدونم فراماسون چي هست
فمينيستي هم نميدونم چيه
نميدونم چجوري از فمينيستي رسيدند به مجسمه آزاديو از اين جور حرفا و اينا
فقط يه چيزي رو ميدونم كه در طول تاريخ و در عصر حاضر حتي داره به زنها ظلم ميشه
در ضمن من يه چيزي رو نفهميدم كه بعضيا ميگن كه سياستمدارهاي غربي قيافه مردانه دارند و از اين جور حرفا
اين اصن ربطي نداره
اين به اين دليل كه غربيا زنها زيباشون ميرن بازيگرو ميوزيشنو ... ميشن ،زنهاي زشتشونم ميان سياستمدار ميشن
اصن طرف سياستمداره
بازيگر هاليوود كه نيست
حالا بحث قيافه شد باوجودي كه اصن ربطي نداره ولي عذر ميخوام
شما دوستان كه گفتين سياستمدارهاي غربي زنهاشون قيافه مردانه دارن،من ميخوام بدونم خانوم وحيد دستجردي خيلي قيافه زنانه داشت مثلا؟؟؟