• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

معیار های زندگی موّفق

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع shekoofeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : معیار های زندگی موّفق

به نظرم موفقیت یعنی اینکه در عین حالی که به اهدافم میرسم خوشبخت هم باشم.
به نوعی تموم زندگیم رو برای اهدافم نذارم یه مقداری از وقتم رو هم برای خود زندگی صرف کنم،برای کسایی که دوستشون دارم و کسایی که من رو دست دارن.
این میشه موفقیت در طول زندگی.....

پاسخ : معیار های زندگی موّفق

مهم ترین معیار برای داشتن زندگی موفق فقط تلاش کردن برای زندگی کردنه

انسان های موفق هستند که خودشون رو دوس دارن و ایمان دارن که هر کاری بر میاد از دستشون برای زندگیشون میکنن و در اون حالتی که هستند ساکن نمیشینن که دیگه بسه واینجا ته راهه من یه پزشکم مثلا پول دارم بسه یا یه کارمندم و خب یه حقوق میگیرم بسه انسان های موفق کسانی هستند که نیمزارن زندگیشون مثله مرداب راکد بشه همیشه جاری هستند تو هر مرحله فرقی نداره دوران دبیرستان و درس و دانشگاه و ازدواج و تربیت فرزند تو همه و همه فکرشون این نباشه که فلانی فلانه و بهمانه منم باید عینه اون باشم الگو قرار دادن موفقیت های عالیه ولی در حدی که بتونی و باعث نشه از خودت بدت بیاد و دلسرد شی
موفقیت از نظر من یعنی داشتن ارامش اصلا هم نمیگم پولدار شدن موفقیت نیست و خوشبختی نمیاره هرکی اینو میگه بیاره پولاشو بده به من ولی همه ی خوشبختی و موفقیت اون نیست کنار پول چیزای دیگه لازمه وقتی ارامش داشته باشی و از خودت راضی باشی یعنی موفقی 7 میلیارد نفر تو جهان زندگی میکنن ایا همه پولدارن ؟ یا همه فقیر؟ هر قشری تو جامعه وجود داره و از نظر من موفقیت یعنی قبول کردن خودت و راکد نبودن

فقط اینکه اگه یه روز برگشتی به پشت سرت نگاه کردی،به خودت نگاه کردی،به مسیرت نگاه کردی خوشحال بشی و از خودت راضی باشی

اول ثروت
دوم علم
سوم همراه
چهارم خودت
اولى چون اون نباشه دوم و سوم نيست
دومى چون اون نباشه اولى به كارت نمياد
سومى چون اگر همراه به جز پدر و مادر(همسر)باشه دوست خوبى برات هست
چهارمى همه اينا به اين بستگى داره

البته زندگى موفق از ديدگاه آدم ها متفاوته
و اين كلمه خيلى كلى هست

مئفقیت برای هرکس متفاوته چون اهداف فرق میکنن وثلا یک نفر ممکنه تا رسیدن به هدفس خیلی کم به مسائل روخی و احساسی فمر کنه و دیگه حتی بذاش مه نیست و کار مردن بذاش جنبه موفقیت خوشبختی و آسایشه

بنظر من آدم باید برای خودش موفق باشه و از کارهاش قلبا راضی باشه
یکی با ازدواج کردن در۱۸سالگی و آشپزی و شوهرداری و... احساس موفقیت میکنه
یکی با کسب رتبه دورقمی/تک رقمی کنکور های مختلف
یکی با معدل بالا
یکی اخذ پذیرش از دانشگاه مدنظر
یکی با معروف شدن(مثلا بازیگری)
و.....

بطور کلی بخوام بگم؛موفق کسی هست که از آدم رویاهای ۵ سال قبلش؛پایین تر نباشه

برای من موفقیت وقتیه ک ادم ی خونواده ی خوب و شاد داشته باشه
و چند تا رفیق خوب..

یه خونواده خوب
دوستای خوب