Nightiingle
کاربر فوقفعال
- نام مرکز سمپاد
- دبيرستان فرزانگان 1
- شهر
- تهران
پاسخ : مجازات جرم
بله راستش دليل ميشه. جون هر انساني باارزشه. حتي اگر 0.01 درصد احتمال كشته شدن يه فرد بيگناه وجود داشته باشه و ما بتونيم جلوشو بگيريم بايد اين كارو بكنيم.
تا حالا دوستان تو اين تاپيك دوتا دليل براي وجود اعدام آوردهن:
1- (به طور خلاصه) مقابله به مثل:
اين اصلن معيار مناسبي براي تعيين قوانين ملي نيست. مقابله به مثل از ابتدايي ترين روش هاي ايجاد عدالته. اعدام قاتل، مقتول رو زنده نميكنه.
2- ترساندن مردم از اقدام به قتل:
ك به طور واضح داريم ميبينيم كه اين روش كار نكرده. در اكثر جوامع پيشرفته مجازات اعدام برچيده شده و تنها چهار كشور پيشرفته هستن كه هنوز مجازات اعدام رو اجرا ميكنند. چرا زير سوال بردن اعدام رو به كلي خلاف منطق ميدونيد؟
به نقل از hosseinsohrabi :چشم ببخشید بابت بی ادبی من . منم اون احتمال یه درصد رو قبول دارم وحتی خودم هم از اینکه یه سری ادم بی گناه کشته میشن ناراحتم اما به نظر شما واقعا این دلیل میشه که قانون اعدام رو وردارن ؟ با لا خره اگه این قانون رو وردارن نیز مشکلاتی پیش می اید.
میدونید به نظر من یه کم غیر منطقی هست که بخوای کل این قانون رو زیر سوال ببری.
بله راستش دليل ميشه. جون هر انساني باارزشه. حتي اگر 0.01 درصد احتمال كشته شدن يه فرد بيگناه وجود داشته باشه و ما بتونيم جلوشو بگيريم بايد اين كارو بكنيم.
تا حالا دوستان تو اين تاپيك دوتا دليل براي وجود اعدام آوردهن:
1- (به طور خلاصه) مقابله به مثل:
اين اصلن معيار مناسبي براي تعيين قوانين ملي نيست. مقابله به مثل از ابتدايي ترين روش هاي ايجاد عدالته. اعدام قاتل، مقتول رو زنده نميكنه.
2- ترساندن مردم از اقدام به قتل:
ك به طور واضح داريم ميبينيم كه اين روش كار نكرده. در اكثر جوامع پيشرفته مجازات اعدام برچيده شده و تنها چهار كشور پيشرفته هستن كه هنوز مجازات اعدام رو اجرا ميكنند. چرا زير سوال بردن اعدام رو به كلي خلاف منطق ميدونيد؟