oranus کاربر فعال ارسالها 66 امتیاز 319 نام مرکز سمپاد .......................... شهر ........ 2012/8/21 #21 پاسخ : سوالات آزمون ورودی به دبیرستان ما سوالای امتحان ورودی راهنمایی تیزهوشان رو الان تو دبیرستان داریم حل میکنیم اما هر سال سمپاد داره گلابی تر میشه
پاسخ : سوالات آزمون ورودی به دبیرستان ما سوالای امتحان ورودی راهنمایی تیزهوشان رو الان تو دبیرستان داریم حل میکنیم اما هر سال سمپاد داره گلابی تر میشه
dr.gh کاربر نیمهحرفهای ارسالها 228 امتیاز 377 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2013/2/8 #22 پاسخ : سوالات آزمون ورودی به دبیرستان کتاب لوح برتر هم خوبه http://www.lohebartar.ir
بهار15 کاربر جدید ارسالها 1 امتیاز 0 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر مشهد 2014/2/3 #23 پاسخ : سوالات آزمون ورودی به دبیرستان عاغا من استرس گرفتم ... تقریبا 80 درصد این کتابایی که معرفی شده رو من خوندم و تستاشو زدم ولی بازم دل تو دلم نیس .... :-s
پاسخ : سوالات آزمون ورودی به دبیرستان عاغا من استرس گرفتم ... تقریبا 80 درصد این کتابایی که معرفی شده رو من خوندم و تستاشو زدم ولی بازم دل تو دلم نیس .... :-s
hamidhanek کاربر فوقفعال ارسالها 164 امتیاز 471 نام مرکز سمپاد Heli شهر Tehran 2014/3/23 #24 پاسخ : سوالات آزمون ورودی به دبیرستان اگه میخواهید تو آزمون ورودی قبول شید به سایتی که میدم بیایید من خودمم اینطوری قبول شدم سوالات آزمون ورودی رو گذاشته sampad92azmoon.mihanblog.com
پاسخ : سوالات آزمون ورودی به دبیرستان اگه میخواهید تو آزمون ورودی قبول شید به سایتی که میدم بیایید من خودمم اینطوری قبول شدم سوالات آزمون ورودی رو گذاشته sampad92azmoon.mihanblog.com
the great aryia کاربر جدید ارسالها 1 امتیاز 1 نام مرکز سمپاد حکیم سنایی شهر اصفهان 2014/5/8 #25 پاسخ : سوالات آزمون ورودی به دبیرستان وای فردا آزمون سمپاده و فقظ تونستم کاهه و علوم کامل اول و دوم رو تموم کنم واقعا استرس دارم
پاسخ : سوالات آزمون ورودی به دبیرستان وای فردا آزمون سمپاده و فقظ تونستم کاهه و علوم کامل اول و دوم رو تموم کنم واقعا استرس دارم
Potter Harry کاربر نیمهحرفهای ارسالها 243 امتیاز 1,846 نام مرکز سمپاد فـرزانگان قـزوین 2014/5/26 #26 پاسخ : سوالات آزمون ورودی به دبیرستان به نقل از ..................... : ما سوالای امتحان ورودی راهنمایی تیزهوشان رو الان تو دبیرستان داریم حل میکنیم اما هر سال سمپاد داره گلابی تر میشه کلیک کنید تا باز شود... کی گفته گلابی تر میشه؟؟ اون موقعی که استانی می گرفت گلابی هم اون ورتر بود،ولی امسال که خود سمپاد گرفت،خیلی سخت بود.سوالاش به هر چی می خورد جز مبحث درسی!(حتی تاریخ اینا!!!!!)
پاسخ : سوالات آزمون ورودی به دبیرستان به نقل از ..................... : ما سوالای امتحان ورودی راهنمایی تیزهوشان رو الان تو دبیرستان داریم حل میکنیم اما هر سال سمپاد داره گلابی تر میشه کلیک کنید تا باز شود... کی گفته گلابی تر میشه؟؟ اون موقعی که استانی می گرفت گلابی هم اون ورتر بود،ولی امسال که خود سمپاد گرفت،خیلی سخت بود.سوالاش به هر چی می خورد جز مبحث درسی!(حتی تاریخ اینا!!!!!)