پز دادن؛ چرا؟!

آیا شما اهل پُز دادن هستید؟

• رای‌دهندگان
    189
  • شروع کننده موضوع

نسترنگار

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱ تهران
رشته دانشگاه
پزشکی بهشتی
خب تو این تاپیک میخوایم بررسی کنیم که چرا بین بچه های سمپادی، که قراره آدمای فهمیده این جامعه باشن یا بشن :D، انقد فخرفروشی زیاده. :-??
البته یکی از دلایل اصلیش اینه که به دلایل مختلف، آدمایی که وارد مدارس سمپاد میشن از قشر مرفهن. ولی این کافی نیست.

مثلا یه مثال میزنم. فک کنید الان اول مهره O0؛ معلمتون میاد تو و به عنوان سومین کلاسش، از بچه ها میپرسه که توی تابستون کجاها رفتن. هر کسی یه چیزه میگه؛ یکی هم میگه ما مثلا یه ماه رفتیم آمریکا 8->. تا این جاش خیلی اشکالی نداره ولی این به دفعات توی طول ترم تکرار میشه. اینو به عنوان یه نمونه ی ساده ی پز دادن داشته باشین.

کلا هدف این تاپیک اینه که بررسی کنیم،
۱- چرا پز دادن انقد - به خصوص تو سمپاد- شایعه [-(
۲- چطور میشه با این افراد - آدمای پزو- کنار اومد؟ (:|
۳- آیا فقط پوله که باعث پز دادن میشه؟ :-?
۴- آیا واقعا این کار خودآگاهه؟ بعضی وقتا به نظر میرسه کسایی که پز میدن حس نمیکنن! جدی میگم! :-"

5- آیا شما پزو هستین؟؟

TMNT

علی‌سینا
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
پزشکی
پاسخ : پز دادن؛ چرا؟!

اعلام موجودیت !
یه طوری برخورد کنیم که فکر نکنه کسیه!
نه
آره !
من هیچ وقت سعی نمی کنم بگم تیزهوشان والدین ناراحت میشن که نمی گن می گن بگو!
مثلا من همیشه اسم مدرسه رو میگم اگه پرسیدن ! برام مهم نیست که بدونن یا نه!

minasamiei

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امين يك
شهر
اصفهان
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

ببینید ! خیلی وقتا هم آدما(بعضی ها) بیخودی حساس میشن رو 1چیزی !
ممکنه طرف اصن قصدش گفتن 1چیز دیگه باشه؛فوکوس میکنن رو 1 قسمت حاشیه ای حرف طرف !
سخته که آدم خودش نباشه !
مثلا میخوای 1خاطره تعریف کنی بین دوستات ، تهش میگی آره اون موقعی بود که فلان جا بودیم(1شهر خارجی مثلا !) 1هو حس میکنی جو سنگین شد ! خوب چ اشکالی داره ؟!
ب نظر من تو سن ما 1کم حساسیت هست سر این قضیه ک فلانی قصدش پز دادن بود و اینا !

• شروع کننده موضوع

نسترنگار

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱ تهران
رشته دانشگاه
پزشکی بهشتی

من یه نکته ای رو اضافه کنم. موضوع این تاپیک صرفا پز دادن به غیرسمپادیا نیس.

# ویرایش: بله در مورد مثلا درست میفرمایید؛ من کلی گفتم.

TMNT

علی‌سینا
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از نسترنگار :
من یه نکته ای رو اضافه کنم. موضوع این تاپیک صرفا پز دادن به غیرسمپادیا نیس.

من اول جمله آخرم مثلا رو اوردم!

• شروع کننده موضوع

نسترنگار

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱ تهران
رشته دانشگاه
پزشکی بهشتی

به نقل از minasamiei :
ببینید ! خیلی وقتا هم آدما(بعضی ها) بیخودی حساس میشن رو 1چیزی !
ممکنه طرف اصن قصدش گفتن 1چیز دیگه باشه؛فوکوس میکنن رو 1 قسمت حاشیه ای حرف طرف !
سخته که آدم خودش نباشه !
مثلا میخوای 1خاطره تعریف کنی بین دوستات ، تهش میگی آره اون موقعی بود که فلان جا بودیم(1شهر خارجی مثلا !) 1هو حس میکنی جو سنگین شد ! خوب چ اشکالی داره ؟!
ب نظر من تو سن ما 1کم حساسیت هست سر این قضیه ک فلانی قصدش پز دادن بود و اینا !
آره این واقعا درسته. (احساس هم دردی شدید :D)
ولی بعضی آدما هستنن که فخرفروشی از لحنشون احساس میشه. ینی میشه گفت توی همین عادی گفتن یکم افراط میشه. در مورد اونا چی؟ :-?

مهسا 1376

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کرمانشاه

بیشتر مردم فک میکنن که امکانات یا مادیات نشانه برتریشونه ... ینی فک میکنن که خیلی با کلاسن و هوران و اینا :-" اینجور عقایدی باعث میشه که همش پز بدن !
من فک میکردم پز دادن تو سمپاد کمتر از بقیه جاهاعه حتی ... نمیدونم ولی شهر ما که اینجوریه :-??
البته خیلی وقتهاهم خیلیا واسه جلب توجه و تحت تاثیر قراردادن دیگران ؛ پز میدن و چیزه خاصی ندارن ... فک میکنم ولیلش واسه پایین بودن اعتماد به نفس و اینا باشه
آره خیلی وقتا ناخوداگاهِ ... راست میگی خب :-"
به نظرم واقعا نمیشه با آدمای پزو کنار اومد ! خیلی سخته ینی ...

• شروع کننده موضوع

نسترنگار

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱ تهران
رشته دانشگاه
پزشکی بهشتی

به نقل از Mαζsα :
بیشتر مردم فک میکنن که امکانات یا مادیات نشانه برتریشونه ... ینی فک میکنن که خیلی با کلاسن و هوران و اینا :-" اینجور عقایدی باعث میشه که همش پز بدن !
من فک میکردم پز دادن تو سمپاد کمتر از بقیه جاهاعه حتی ... نمیدونم ولی شهر ما که اینجوریه :-??
البته خیلی وقتهاهم خیلیا واسه جلب توجه و تحت تاثیر قراردادن دیگران ؛ پز میدن و چیزه خاصی ندارن ... فک میکنم ولیلش واسه پایین بودن اعتماد به نفس و اینا باشه
آره خیلی وقتا ناخوداگاهِ ... راست میگی خب :-"
به نظرم واقعا نمیشه با آدمای پزو کنار اومد ! خیلی سخته ینی ...
توی تهران این قضیه یه کم متفاوته؛ ینی پول مساوی ورود به سمپاده( البته در ۸۰ درصد موارد؛ استثنا هم داریم) و نتیجه این میشه که مدرسه اشباع شده از بچه پولدارا :|
به خاطر همین توی تهران پولدار بودن خالی نمیتونه پز دادن رو به دنبال داشته باشه.
ولی کلا درسته. دلایل دیگه ی پز دادن چین؟ مثلا یکیش میتونه مسافرت های خارجی باشه که احتمال میدم خیلی شایع باشه :-" که به همون پولدار بودن برمیگرده. دیگه؟

aRThaS_08

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
شهید بهشتی، تهران، ماهان
رشته دانشگاه
اقتصاد صنعتی، عکاسی، مدیریت کیفیت

من خودم به شــَخصه از مارک ـایی که تو چــِشمــَن خـَرید میکــُنم همیشه!

نمیدونم اما حــِس میکــُنم حــِس ِ خوبیــه که هی مردُم راجع به لباسات با هم حرف بزنن :-"

البــَته تا یه جاییش خواسته ی ِ خود ِ آدمه!

مثلا" مــَن اونموقع که هــِدفون خــَریدم به اِستیل ـش و کــِلاس ـش فــِک میکردم اما الان.. خــُب نمیتونم چیز ِ دیگه ای بزارم و پــُز ِ ناخواسته مــَحسوب میشه!

یا قاب ِ گوشی با رنگ ـای جیــغ استــفاده میکــُنم اما واســه پــُز نیست، بیشتر برای ِ مــُحافــِظت از خود ِ گوشی ـه!

(الان حــِس میکــُنم پــُز دادم :-? ناخواسته بوده شرمــَنده :d)

+ اصــَن همین که بین ِ هر خــَط اینتر میزنم فــِک کــُنم خودش جلب ِ توجــُه باشه اما عادت ِ وبلاگ نویسی باعث شــُده اینجوری بنویسم! :-<

+ دلیل ـشم فــِک نمیکــُنم چیز ِ خاصـّـی باشه! بیشتــَر لــحظه ایــه! به نــظر َم :-?

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

حقیقتش من م3 حضرت علی هستم! :D!...اوضاعمون شکر خدا خوبه...اما من همیشه با کمربند پاره و شلوار خاکی میرم مدر3...البته برخلاف علی(ع)من برای فخر نفروختن این کارو نمیکنم...وا3 این که تو دنگ خوراکی حساب کردن ها بیخیال من یکی بشن این کارو میکنم :-[
جدا از این خصیصه ی زیبای خساست...من حالم از ادمایی که پز میدن به هم میخوره...فقط هم مواقعی پز میدم که طرف بفهمه از اون بالاتر هم هست...و انفدر بقیه رو مسخره نکنه و دلشون رو اب نکنه X-(...البته من که خودم واقعا عین خیالم نیست پز دادن 1 نفر...سعی میکنم تا میتونم خوش بین باشم و بگم فقط داره شرح حقیقت میده! :-" :-"...ولی بعضی وقتا باید پز بدی تا خفه شن! :-"
اهان!...بخشید من این قسمت"چرا"توی عنوان تاپیک رو همین الان دیدم!...
دلیلش به نظرم نداشتن اعتماد به خود است...داشتن را سعی میکنند جایگزین بودن کنند...این یعنی ضعف شخصیتی

مهسا 1376

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کرمانشاه

من اصلا پزو نیستم :-" ( ینی فک میکنم نیستم چون دوست ندارم که باشم ! ) ... ینی از پز دادن و ایناعم خیلی بدم میاد ! حتی سعی میکنم تو حرفام ناخواسته چیزی نگم که کسی فک کنه میخوام پز بدم ... :-"
خداروشکر این طور افرادیم در نزدیکیام نیستن 8-> :-"
از جلب توجه کردن و ایناعم خیلی بدم میاد ، مخصوصا تو جمعی مثثلا نشستی یکی هی بخواد جلب توجه کنه ... :|
بعد اصلا یه چیزی ! جلب توجه با پز فرق میکنه آیا ؟! :-?

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از Mαζsα :
من اصلا پزو نیستم :-" ( ینی فک میکنم نیستم چون دوست ندارم که باشم ! ) ... ینی از پز دادن و ایناعم خیلی بدم میاد ! حتی سعی میکنم تو حرفام ناخواسته چیزی نگم که کسی فک کنه میخوام پز بدم ... :-"
خداروشکر این طور افرادیم در نزدیکیام نیستن 8-> :-"
از جلب توجه کردن و ایناعم خیلی بدم میاد ، مخصوصا تو جمعی مثثلا نشستی یکی هی بخواد جلب توجه کنه ... :|
بعد اصلا یه چیزی ! جلب توجه با پز فرق میکنه آیا ؟! :-?
به نظرم جلب توجه مجموعه ی مرجعی است برای پز دادن...شاید بشه با یه تقریب خوب گفت هر کسی که پز میده میخواد جلب توجه کنه(حالا چه توجه خودش و ناخوداگاهش رو جلب کنه چه توجه دیگران را)...
یعنی پز دادن شرط کافی ولی نالازم برای جلب توجه است...

بعضیاشن واقعا میخوان بقیه رو بکوبن...واقعا چرا؟ X-(

haniiii

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
رفسنجان
رشته دانشگاه
پزشکی

منم مث مبین همیشه لباسام مارکه اما نه به خاطر اینکه کسی در موردش حرف بزنه
از تفریحام مارک بازیه.دوس دارم لباسم با کیفیت باشه و اصولن مارکا هستن که میشه به کیفیتشون امید داشت
مثلن اسم مدرسم رو هر کی میپرسید نمیگفتم همش خانوادم میگفتن

دوستام بودن که وختی کنکور میخوندن به همه پز میدادن ما مطمئنن پزشکی قبولیم اما من به کسی نگفتم و وختی قبول شدم هم سر رتبم هم بعد اعلام نتایج خیلی تبریک بم گفتن...
اصولن کسایی که نمی تونن با چیزای مفید توجه دیگران رو جلب کنن پزو میشن نه لرومن مارک لباس و اینا

گردآفريد

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان2
شهر
مشهد
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
داروسازی

منم پزو نيستم اما زماني كه طرفم پزو باشه واسه فهموندن بهش كه پز دادن چقد حرص دراره چنان پزايي ميدم كه حالم خودمم بد ميشه! :-"
به نظر من خيلي وقتا حسادت ما به يه نفر باعث ميشه كه ما فك كنيم اون طرف داره پز مي ده!!!مثلا طرف رفته يه چيز گرون خريده ما ازش مي پرسيم چند خريدي وقتي قيمتو مي فميم شايد به خاطر نوع خفيفي از حسادت كه در اون لحظه سراغمون مياد فك مي كنيم داره پز ميده! :>
يا ميگيم تو سمپاديا پز دادن زياده مطمئنا ما تاحدي واسه اين جايگاهمون خوشحاليم و حقمون خو! :-"ولي وقتي به يكي ميگيم سمپادي ايم شايد به خاطر حسادتش فك مي كنه ما داريم پز مي ديم در صورتي كه شايد هدف ما پز دادن نباشه!!!! ;;)

• شروع کننده موضوع

نسترنگار

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱ تهران
رشته دانشگاه
پزشکی بهشتی

به نقل از ஜ...F@R!D€H...ஜ :
به نظر من خيلي وقتا حسادت ما به يه نفر باعث ميشه كه ما فك كنيم اون طرف داره پز مي ده!!!مثلا طرف رفته يه چيز گرون خريده ما ازش مي پرسيم چند خريدي وقتي قيمتو مي فميم شايد به خاطر نوع خفيفي از حسادت كه در اون لحظه سراغمون مياد فك مي كنيم داره پز ميده! :>
خب این درسته ولی بعضی وقتا طرف ما با هدف کارش رو میکنه. ینی مثلا اول سال کفشش رو دیدی، گفتی چه کفش قشنگی؛ چند خریدی؟ جواب میشنوی ۱۸۰ تومن. :D
تا این جا خوبه ولی بعیک هفته میبینی طرف کفشش رو عوض کرده؛ میپرسی اینو چن خریدی؟ میگه ۲۵۰ تومن :O
واقعا اینو به حساب پز دادن نمیشه گذاشت؟

hossein33

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز زیست دوره 16

همانا برترین شما در نزد خدا با تقواترین شماست منم که زیاد آدم با تقوایی نیستم(هستم؟)پس چیزی برای فخر فروختن ندارم :D

ارنواز

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2 / فرهنگ
شهر
مشهد
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
باستان شناسی

من پز نمیدم، از کسایی هم که پز میدن خوشم نمیاد معمولا، و فکر نمی کنم بشه با آدمای پزو (!) کنار اومد ... آخه ... من معمولا با این افراد بسیار سرد برخورد می کنم :D

سیزیف

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فـرزانگان
شهر
مشهد

خوب من هم بضی وقتا فک میکنم اگه مثلاتوی یه موردی پز بدم یه حس خوبی پیدامیکنم نمیدونم چرا :D

بالا