absolute کاربر فوقفعال ارسالها 100 امتیاز 76 نام مرکز سمپاد farzanegan esfarayen شهر bojnord-esfarayen مدال المپیاد olampiyad adabi marhale av val دانشگاه server cloud not found!!! رشته دانشگاه server cloud not found!!! 2013/11/22 #21 پاسخ : پیشنهادات برای انجمن گرافیک این انجمن چرا اینقد ساکت اخه؟
Poorya.L کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,140 امتیاز 4,785 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر نیشابور مدال المپیاد - دانشگاه - رشته دانشگاه مکانیک 2013/11/22 #22 پاسخ : پیشنهادات برای انجمن گرافیک به نقل از absolute : این انجمن چرا اینقد ساکت اخه؟ کلیک کنید تا باز شود... اخه تعداد کمی از کاربرا به گرافیک علاقه دارن همه نشستیم منتظریم یکی از افق بیاد با یه زنبیل پر از ایده برای انجمن گرافیک تا دوباره این انجمن جون بگیره من خودم به شخصه تمام سعی ام رو کردم اما دوباره سوت و کور شده
پاسخ : پیشنهادات برای انجمن گرافیک به نقل از absolute : این انجمن چرا اینقد ساکت اخه؟ کلیک کنید تا باز شود... اخه تعداد کمی از کاربرا به گرافیک علاقه دارن همه نشستیم منتظریم یکی از افق بیاد با یه زنبیل پر از ایده برای انجمن گرافیک تا دوباره این انجمن جون بگیره من خودم به شخصه تمام سعی ام رو کردم اما دوباره سوت و کور شده
absolute کاربر فوقفعال ارسالها 100 امتیاز 76 نام مرکز سمپاد farzanegan esfarayen شهر bojnord-esfarayen مدال المپیاد olampiyad adabi marhale av val دانشگاه server cloud not found!!! رشته دانشگاه server cloud not found!!! 2013/11/23 #23 پاسخ : پیشنهادات برای انجمن گرافیک خب حالا از اول شروع می کنیم مثلا برای شروع یه طرح گرافیکی بزاریم در موردش بحث کنیم که چقد طرح تونسته مفهوم برسونه موافقید؟
پاسخ : پیشنهادات برای انجمن گرافیک خب حالا از اول شروع می کنیم مثلا برای شروع یه طرح گرافیکی بزاریم در موردش بحث کنیم که چقد طرح تونسته مفهوم برسونه موافقید؟
Poorya.L کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,140 امتیاز 4,785 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر نیشابور مدال المپیاد - دانشگاه - رشته دانشگاه مکانیک 2013/11/23 #24 پاسخ : پیشنهادات برای انجمن گرافیک بله شما میتونید هر تاپیک مفیدی که به ذهنتون میرسه رو اول تو انجمن جست و جو کنید در صورت تکراری نبودن تاپیک رو ایجاد کنین
پاسخ : پیشنهادات برای انجمن گرافیک بله شما میتونید هر تاپیک مفیدی که به ذهنتون میرسه رو اول تو انجمن جست و جو کنید در صورت تکراری نبودن تاپیک رو ایجاد کنین