• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چرا نشریه منتشر نمیشه؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : چرا نشریه منتشر نمیشه؟

به نقل از محمّد :
تا زمانی که یک گروه حرفه ای ( براساس معیارهای ما ) آماده قبول مسئولیت نشریه نباشه٬ نشریه قرار نیست منتشر بشه.
بازم چون ضروریه مینویسم
بالاخره باید از یه جایی دوباره شروع شه یه گروه تازه کار(بر اساس معیار های شما)میتونه بعد از چند سری کار و تلاش یک گروه حرفه ای شه(بر اساس معیار های شما)
در ضمن معیار هاتون رو مطرح کنید تا همه بدونن

قرار نیست نشریه سمپادیا آزمایشگاه کسب تجربه باشه !

معیارهامون اینه که نویسنده ها حرفی برای گفتن داشته باشن. کپی پیست نکنن. ایده داشته باشن. مطالبشون برای مخاطبان سمپادی مفید باشه...

خب
البته ....
هیچی بحث نمیکنم راجع به اون مورده

ولی شما از کجا میدونین مثلا ما کپی پیست خواهیم کرد؟!امتحان کردین؟!
به نظرم یه فرصت بدین بد نیست

به نقل از محمّد :
قرار نیست نشریه سمپادیا آزمایشگاه کسب تجربه باشه !

معیارهامون اینه که نویسنده ها حرفی برای گفتن داشته باشن. کپی پیست نکنن. ایده داشته باشن. مطالبشون برای مخاطبان سمپادی مفید باشه...
من نگفتم چند شماره منتشرشه تا تجربه بدست بیاد گفتم دوستانی که میخوان کار کنن(از جمله خودم)یک شماره تدوین کنن بدن به شما و دوستان دیگه ای که تجربه دارن بعد از چند سری مشورت تجربه بدست میاد.
در ضمن یک آزمایشگاه کسب تجربه خیلی بهتر یک نشریه ای که فقط اسمش مونده!

با محمد مطهری موافقم :)

دوستان اینجوری که منتظر باشیم تا یکی استارته کار رو بزنه یا یکی پیدا شه که بخواد شروع کنه،بعیده فعلا به نتیجه برسیم...
از محمد خان درخواست دارم که یک اطلاعیه برای جمع آوری تیم جدید مجله تو فروم بزنن..تا بچه ها با درج کاری که توش مهارت دان و اگه سابقه ای هست..سوابق و یا حتی نمونه کار انتحاب بشن.به نظرم اگه اطلاعیه ی تیم جدید نشریه در فروم پخش بشه توجه خیلی از بچه های با استعدادمون بهش جلب میشه...چون خیلی از بچه های حرفه ای و صاحب فکر تو سایت هستن..ولی تا استارت کار زده نشه..نمیشه کنار هم جمع بشن..
ممنون میشم اگه با اعمال نکاتی که خودتون بهش اگاهید و یا راه بهتر ...بتونید به بچه ها برای جمع آوری یه تیم خوب کمک کنید..

چرا به مدرسه ما نمیاد؟
مگه سراسر کشور نیست؟

به نقل از yekta_ :
چرا به مدرسه ما نمیاد؟
مگه سراسر کشور نیست؟

به نقل از SaϔnA.M :
چون چیزی نیست که توزیع بشه ! گاه ( تازه گاه ـشم خیلی طولانیه ) نامه ای هست که به صورت فایل PDF داده میشه . همین .

توجه بشه لطفا":
به نقل از H.E :
دوستان اینجوری که منتظر باشیم تا یکی استارته کار رو بزنه یا یکی پیدا شه که بخواد شروع کنه،بعیده فعلا به نتیجه برسیم...
از محمد خان درخواست دارم که یک اطلاعیه برای جمع آوری تیم جدید مجله تو فروم بزنن..تا بچه ها با درج کاری که توش مهارت دان و اگه سابقه ای هست..سوابق و یا حتی نمونه کار انتحاب بشن.به نظرم اگه اطلاعیه ی تیم جدید نشریه در فروم پخش بشه توجه خیلی از بچه های با استعدادمون بهش جلب میشه...چون خیلی از بچه های حرفه ای و صاحب فکر تو سایت هستن..ولی تا استارت کار زده نشه..نمیشه کنار هم جمع بشن..
ممنون میشم اگه با اعمال نکاتی که خودتون بهش اگاهید و یا راه بهتر ...بتونید به بچه ها برای جمع آوری یه تیم خوب کمک کنید..

با تمامی این بحث ها که خوندم میشه با یه برنامه ریزی مدور و گروه گزینی درست و بودجه مالی و همین طور تجربه دوباره نشریه رو زنده کرد! نمی دونم میشه یا نه؟ ولی فکر کنم اگه چندین بار طی چند جلسه این موضوع رو مطرح کرد و روش کار کرد! میشه به جایی رسید!

شماره بعدی نشریه کی منتشر میشه؟
اگه جواب بدین ممنون میشم

Back
بالا