• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تاثیر اسم روی شخصیت آدمها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع shekoofeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : تاثیر اسم روی شخصیت آدمها

منم تقریبا قبول دارم که اسم بر شخصیت تاثیر داره
یکی از اشناهامون اسم بچش خلیل بوده میزده همه چیزو میشکونده.میبرن دکتر.دکتره اسمشو میپرسه.میگن "خلیل".دکتر میگه بچتون سالمِ فقط تا 6-7 سالگی اینطوری همه چیزو میشکونه!
حتی داداش من اسمش احمد هس.همیشه میخواد بره بالا!رو در و دیوارِ همیشه!!

به نقل از BERMODA :
من که عاشق اسمم.اسم به این قشنگی! :x :x
الان موضوع تاپیک انه که حسمون نسبت به اسمون چیه؟؟؟؟؟؟عایا؟؟؟ :-? ;D

به نقل از NaRgEs_77 :
الان موضوع تاپیک انه که حسمون نسبت به اسمون چیه؟؟؟؟؟؟عایا؟؟؟ :-? ;D

به نقل از { midnight } :

نخیرم ...
موضوع تاپیک اینه که بررسی کنیم اسم یه شخص چه تاثیری روی شخصیتش داره ... این دیگه از عنوان تاپیک معلومه ... قرار نیست حسمونو نسبت به اسممون بگیم که ...

تا الان هم یه سری بحث ها شد که هر اسمی یه ویژگی هایی رو در خودش داره ... که این ویژگی ها میتونن در اخلاقیت فرد گنجانده بشن و ... ( الی آخر )

به نقل از #..!!!...f@himeh...!!!..# :
نخیرم ...
موضوع تاپیک اینه که بررسی کنیم اسم یه شخص چه تاثیری روی شخصیتش داره ... این دیگه از عنوان تاپیک معلومه ... قرار نیست حسمونو نسبت به اسممون بگیم که ...

تا الان هم یه سری بحث ها شد که هر اسمی یه ویژگی هایی رو در خودش داره ... که این ویژگی ها میتونن در اخلاقیت فرد گنجانده بشن و ... ( الی آخر )

×برای فرزندانتان اسامی نیکو انتخاب کنید.×قرآن کریم
---->تاثیر داره!

خب تا جایی ک تجربه ب من ثابت کرده 60%تاثیر داره
ینی افرادی ک باهاشون ملاقات کردمو تونستم با اسمشون تطبیق بدم
اینم احساس میکنم بیشتر ب جو خونواده برمیگرده...مثلا اسم یه عده از افراد اسامی ائمه ـس یا اسم های مذهبی..ب خونواده مذهبی طرف برمیگرده...و تا ی حدی میشه ی خصوصیاتی رو توش حدس زد...یا حالا مدل های دیگش!
گاهی هم ما ی فردی رو با ی اسمی دیدیم..بد وقتی یکی دیگه با اون اسم بهمون معرفی میشه تصویری رو ک از فرد قبلی داریم برای اون فرد جدید در نظر میگیریم در حالی ک شاید اصلن اون طوری نباشه...{مثلا هر کس اسم معصومه رو میشنوه سنم رو حدود 9-28 تخمین میزنه :)) }
ی وقتایی هم افراد اصلا اسمشون بهشون نمیاد...یجورایی تفاوت عقیدشون با خونوادس...حالا ن در همه مواردا

اسم من تو شناسنامه زهرا هس و خانواده ی ما اصلا مذهبی نیستن!
اما منو فروز صدا میکنن...این چه تاثیری رو شخصیت من میذاره به نظرتون؟ ;D

پ.ن:زهرا و فروز جفتشون یه معنی میدن یعنی درخشنده با این تفاوت که یکی عربیه و اون یکی ایرانی... ;D

به نقل از Forooz :
اسم من تو شناسنامه زهرا هس و خانواده ی ما اصلا مذهبی نیستن!
اما منو فروز صدا میکنن...این چه تاثیری رو شخصیت من میذاره به نظرتون؟ ;D

پ.ن:زهرا و فروز جفتشون یه معنی میدن یعنی درخشنده با این تفاوت که یکی عربیه و اون یکی ایرانی... ;D

خب روت تاثیر گذاشته دیگه اگه زهرا بودی از اینترنت استفاده نمیکردی...
بنظرم نه تنها روی رفتار تاثیر میذاره رو قیافه هم تاثیر میذاره. ;D.. اسم من علی هست اسم داداشم آرین. من موهام مشکیه چشمام مشکیه بقلای موهامو کوتاه میکنم ولی داداشم موهاشو چتری میزنه بوذه و ... ;D

به نقل از Horrible Ghost :
خب روت تاثیر گذاشته دیگه اگه زهرا بودی از اینترنت استفاده نمیکردی...
بنظرم نه تنها روی رفتار تاثیر میذاره رو قیافه هم تاثیر میذاره. ;D.. اسم من علی هست اسم داداشم آرین. من موهام مشکیه چشمام مشکیه بقلای موهامو کوتاه میکنم ولی داداشم موهاشو چتری میزنه بوذه و ... ;D
ربطی نداره! من اسمم خشایاره یکی از بچه های مدرسه هم خشایاره! من همیشه ماشین می کنم سرمو اون موهاش بالاس!

خوب بستگی به اسم دآره!
مثلا اسمای قدیمی که اطرافیان یه ذهنیتایی دارن درموردشون باعث میشه ازهمون کودکی یه رفتارایی روبافردبکنن که شخصیت فرد خواسته یاناخواسته تحت تاثیرمیگیره مثلا درمورداسمی مثل اشلی که یکم پسرونس اینطورافرادچون ازبچکی باهاشون (معمولا) اینطوری رفتارمیشه
اغلب رشته ی مهندسی روانتخاب میکنن (اینُ آمارشو گرفتن روانشناسا)

به نقل از khashayarfn :
ربطی نداره! من اسمم خشایاره یکی از بچه های مدرسه هم خشایاره! من همیشه ماشین می کنم سرمو اون موهاش بالاس!
خب این نظر من بود... حداقل تو بیشتر مورد ها جواب میده...
یه خشایار هم ما تو مدرسمون داریم اونم میتراشه...

علمی حرف بزنید برای رضای خدا حتی :)!
شخصیت ماآدم ها نتیجه ی وراثت وتاثیرمحیطه !
که این اسم میتونه روی تاثیرمحیط تاثیربزاره وبالتبع روی فرد
الات تراشیدن به نظرم به اسم ربطی نداره اصن .خیلی آهستن اسمشون خشایارنیست ولی همینکاروانجام میدن

Back
بالا