• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تاثیر اسم روی شخصیت آدمها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع shekoofeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : تاثیر اسم روی شخصیت آدمها

یه کم لوس نیست به نظرت ؟
من قبول ندارم B-)

من خودمم قبول ندارم ;D

نه خیرم من اسمم خیلی زودتر از بدنیا اومدنم تعیین کردن؛تاثیری که نداشته هیچ؛
بلکم تضادم شده و من به جای داشتن اراده و تلاش؛تنبل شدم....!

من که تا وقتی به دنیا اومدم حتی نمیدونستن دخترم یا پسر! چون نمیخواستن بدونن تا سورپرایز بشن! :|
تو یکی از این اس ام اس ها که میگه من کدوم گل هستم دیدم که تفسیر گل نیلوفر رو نوشته بود مغرور، من مغرور هستم اما نه در برابر نزدیکانم و جالب اینجا بود وقتی که اینو واسه دوستام فرستادم، دوستای نزدیکم گل های مختلف رو گفتن اما اونایی که خیلی بهم نزدیک نبودن همه گل نیلوفر رو گفتن!

من اسمم یه چند ماهی پری ناز/ایمان بوده، بعد که فهمیدن دخترم دیگه شدم همون پری ناز ;D خدارو شکر پسر نبودم اصن از این اسم خوشم نمیاد :-"ولی اسم خودم خیلی خوبه >:D< 8-^

معمولا کسایی که اسمشون فاطمه یا زهراست رو به فامیلیشون صدا میزنن، حتی نزدیک ترین دوستاشون.میخواستم بدونم این براشون مشکلی بوجود نمیاره؟این که به ندرت کسی اسم خودشونو صدا میزنه؟ :-؟ مثلا اینکه براشون خوشایند نباشه یا اینکه حتی خودشونو به اسم فامیلیشون معرفی میکنن؟

معمولا چون فاطمه و زهرا تو هر كلاس يا جمعي ممكنه چندتا بشه به فاميل صداشون ميزنن مثلا اول و دوم دبستان به من ميگفتن ظريف چون تو كلاس 2 تا نيلوفر داشتيم, مشكلي ايجاد نميكنه حداقل واسه من مشكلي ايجاد نكرد
ولي من هروقت ميخوام خودمو رسمي معرفي كنم مخصوصا پشت تلفن اسم و فاميلمو با هم ميگم, ضايع ست اگه پشت تلفن بگم: سلام من ظريفم! شايد طرف اول نفهمه فاميلم ظريفه ولي از فاميلم راضيم

خب برای اسمایی مثل نیلوفر زیاد این مسئله پیش نمیاد ولی فاطمه ها و زهراها تقریبا هرجایی که برن باید با فامیلیشون شناخته بشن چون به احتمال 99 درصد(آمارش از خودمه ;D) یکی هم اسمشون پیدا میشه.

اسم آدم رو شخصیتش حتما موثره!
مثلا من خودم محمد ؛ ولی تو خونه مینا صدام میکنن؛با این حال مریمو خیلی دوس دارم :x

خوب من نمیدونم بذارین امتحان کنم
وقتی اسم سپیده رو میشنوین یاد چی میوفتین؟

ب نظر من تاثیر داره
یادمه قبلا هم چندتا مقاله راجع به این موضوع بود
البته روی اسم های خاص بیشتر میشه گفت صادقه

• لایک
امتیازات: SHINE
Back
بالا