• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سومین کارگاه علوم فرزانگان 2

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nahid
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سومین کارگاه علوم فرزانگان 2

نه حرف های پوریا تایید میشه..
پروژه های معماری حرف نداشتش واقعا عالی بود . پروژه های زیست و شیمی جا داشت بهتر باشه.پروژه های کامپیوتر رو هم که مارو نبردن ببینیم گفتن شلوغه.
کلا اگه زمانش یه ذره بیشتر بود بهتر میشد. تیم اجرایی و اینا تون هم خوب بود.
واقعا پوریا راست میگه اصن نمیشد اون لحظه بگی ناهید تو این سایت همون آدم خشک و جدی هستش که اونجا داشت حرف میزد.
بعد یه نکته که اونجا نگفتم abstract معادل فارسی هم داره و تو براش های فتوشاپ معادل امواج نورانی یا دودی هستش ;D (معادل رو داشتی ؟ )
منم بغل پوریا بودم اگه اونو ندیدی پس 100% منم ندیدی ;D
همین دیگه.
در کل آرزوی موفقیت میکنم براتون

سلام ناهید!!!!

خیلی خوب بود من که خوشم اومد البته من که خودم غرفه دار بودم :P

تازه پروژه ی برترم شدیم !!!!!!!!!!!

خیلی حالید و.لی در کل نمایشگاه از نظر من خوب بود :x

راستی ناهید دستت درد نکنه خیلی برای کارگاه زحمت کشیدی من شخصا از طرف بچه های گروه خودمون ازت تشکر میکنم. :x

ای بابا...به ما که هر سال ته دیگش میرسیم :-"... .(امان از این امتحانای هفتگی مدرس و تفریحات سالم بعدش) :-" :-"

داشتیم پروژه هارو میدیدیم...کم مونده بود بهمون بگن اون ور میزو بگیر داریم جمع میکنیم بریم.... . ;D

چه همه دوس دارن خودشونو معرفی کنن... .

فرزانگان 2 شروع خوبی رو برای کارگاه هاش داره...خوب داره جا میفته... .

آخ چقدر این آقاهه که دم در بود با ما لج افتاده بود آخرش... .

كارگاه ِ تون خوب بود.
پروژه هاتون از پارسال بهتر بود !
اما خب كاش تا آخر ِ زمان ِ اجرايى سر ِ غرفه ها ميموندن بچه ها !
تنها مشكل ِ من حلقه بود كه نبايد از سرود ملى هاى ما استفاده كنيد.
واقعا كار ِ درستى نيست.

در كل خوب بود :)

به نقل از oo00oo :
کلا اگه زمانش یه ذره بیشتر بود بهتر میشد. تیم اجرایی و اینا تون هم خوب بود.
واقعا پوریا راست میگه اصن نمیشد اون لحظه بگی ناهید تو این سایت همون آدم خشک و جدی هستش که اونجا داشت حرف میزد.
بعد یه نکته که اونجا نگفتم abstract معادل فارسی هم داره و تو براش های فتوشاپ معادل امواج نورانی یا دودی هستش ;D (معادل رو داشتی ؟ )
منم بغل پوریا بودم اگه اونو ندیدی پس 100% منم ندیدی ;D
همین دیگه.
در کل آرزوی موفقیت میکنم براتون
من خودم با بیشتر شدن زمان خیلی موافق نیستم, یعنی قبلاً موافق بودم ولی بعداً حس کردم اینجوری بهتره ! ;D

:)) خب این اشتباه شماس که منو غیر جدی تصور کردید :-" :)) بله من آدم جدی ای هستم ;D
دیالوگی که دقیقاً گفتم این بود: «براش معادل فارسی نداریم, تو فارسی "آبستره" یا "انتزاعی" بهش میگن که معنیشو نمیرسونه.»
هنوزم سر این حرفم هستم ;D

در مورد حرف بعدی, دیروز حدوداً 200 نفر اومدن تو غرفه ی من و رفتن, هر چه قدرم حافظه ام قوی باشه رنگ لباس و چاقی و ایناشون یادم نمیمونه ;D یادم نیست خلاصه.

به نقل از fandog :
راستی ناهید دستت درد نکنه خیلی برای کارگاه زحمت کشیدی من شخصا از طرف بچه های گروه خودمون ازت تشکر میکنم. :x
من شخصاً کار خاصی برای کارگاه انجام ندادم ;D

Back
بالا