• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اولین دوره مسابقات روبوکاپ فرزانگان یک تهران

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع WORM
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اولین دوره مسابقات روبوکاپ فرزانگان یک تهران

یه سوال ؟
شما قراره هر سال کاپ داشته باشین از ای به بعد یا این سری فقط آزمایشی بود ؟

فکر کنم برنامه ش قرار بود ادامه داشته باشه چون بعد از مسابقات مسئولین راضی بودن از برنامه . مگر نظر مسئولین سر اتفاقات اخیر عوض شده باشه :-?

• لایک
امتیازات: N.Y.M

پس حلی کاپ چی میشه؟

• لایک
امتیازات: amnah

به نقل از m.kamali :
پس حلی کاپ چی میشه؟
من از چند نفر پرسیدم گفتن امسال که کلا هیچی(ماله خیلی وقت پیشه که گفتن.) سال های بعد هم احتمال زیره ۵۰٪ ئه برگزاریش.

به نقل از m.kamali :
پس حلی کاپ چی میشه؟
والا اونطوری که ما از آقای طاووسی و مسئولین شنیدیم مث اینکه تو تابستون برگزار میکنند! توی مردادم هست!

حالا نمیدونم! آخه به ما یه روز تو کارگاه گفت روباتتون رو جمع و جور کنید که توی حلی کاپ در مرداد باید اول بشید وگرنه آبروریزیه! ماهم گفتیم ما؟ باو آقا مث همیشه اولیم! ;D

به نقل از LEGEND :
والا اونطوری که ما از آقای طاووسی و مسئولین شنیدیم مث اینکه تو تابستون برگزار میکنند! توی مردادم هست!

حالا نمیدونم! آخه به ما یه روز تو کارگاه گفت روباتتون رو جمع و جور کنید که توی حلی کاپ در مرداد باید اول بشید وگرنه آبروریزیه! ماهم گفتیم ما؟ باو آقا مث همیشه اولیم! ;D
خب شما آپدیت تر هستید دیگه!

به نقل از LEGEND :

عه ... آقا وحید از برگزار کنندها هستند ؟؟

من که هیچ امیدی ندارم برگزار شه !
قرار بود اول یه هفته بعد فرزکاپ(دقیقا بعد از حلی نت ) برگزار بشه که گفتن افتاد به اردیبهشت. بعد اردیبهشت هم خبری نشد میگن افتاد به مرداد. از مرداد هم احتمالا میفته به اسفند سال دیگه :دی در کل بعیده حلی کاپی برگزار بشه تا الآن که فقط حرف بوده ، یه پوستر تایید نشده بوده و یه سایت که رفت رو نت 2 روز بعد ورش داشتن !

Back
بالا