• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بیشتر بودن سن مرد در ازدواج

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ibtkm
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : بیشتر بودن سن مرد در ازدواج

به نقل از Hydrus :
شاید کلی نباشه ولی به نظر من اگه مرد بزرگتر باشه بهتره
موافقم :لایک
به نقل از ♬♩♪3pideh♪♩♬ :
بنظر من همین که سنه مرد کمتر نباشه کافیه
این تفاوتا بیشتر تو سنه پایین واضحه وگرنه شما بین یه مرد 30 ساله و زن 30 ساله تفاوت خاصی میبینین?
اتفاقا حتی بعضی وقتا همسن بودن باعث درک بهتره تا دونفر که ده سال باهم تفاوت دارن یا حتی پنج سال :|
5سال زیاد نیس به نظرم!! 1تا 5 سال خوبه دیگه!ولی بازم کلی نمیشه دید این موضوع رو!

اختلاف سنی هر چی کمتر بهتر!
اگه یکی دوسال باشه خیلی مشکلی پیش نمیاد
ولی اگه 10 یا 5 سال باشه چه مرد بزرگتر باشه چه زن میتونه مشکلاتی به وجود بیاره

کلن فک نمیکنم که جایی گفته باشه که مرد باید بزرگتر باشه ولی خودم چن تا مورد میشناسم که خانوم بزرگتره ولی هیش مشکلی ندارن و خیلی خوب و خوش دارن زندگی میکنن.
ولی یه جورایی عرف شده!
به نظر من که این عرف خیلی خوب نیس و جاهایی میشه گف دست آدمو میبنده!
ولی این شرط نیس که!(یا لااقل شرط اصلی و اولیه نیس!)
مهمترین اصول چیزای خیلی فراتر از این جور موضوعاته!
البته باید اینو در نظر گرفت که تفاوت سنی با میزان صیمیت و قابلیت درک راحت تر هم دیگه و اینجور چیزا تأثیر تقریبن مستقیم داره!
(میشه گف قدر مطلق اختلاف هر چی کمتر باشه موفقیت بیشتره فک کنم!)

عرفه ولی خیلی تعیین کننده نیست.
وقتی ملاک به مراتب قدرتمند تری مثل ثروت و مقام اجتماعی وجود دارن بالا و پایین بودن سن خیلی به نظر نمیاد. خیلی از خانواده های سنتی رو دیدم که مرد سنش از زن پایین تره.
از دید روانشناسی هرچند به نظر من نباید حکم کی داد. سن نباید جلوی ملاک های مهم دیگه مثل سطح فرهنگی و تفاهم رو بگیره.

.

به نقل از proushat :
من دوست دارم شوهرم 10 سال ازم بزرگتر باشه چون حس امنیت بیشتری بهم میده. فاصله سنی کمتر از 5 سال اصلا خوب نیست دیدم که میگم.
ینی مثلا وقتی خودت 20 سالته اون 30 ساله باشه?!!! :o
حالا مثلا یکی دوسال از تو بزرگتر باشه احساس امنیت نمیکنی?!! :o
درضمن این یه چیزه کلی نیس که چون شما دیدین اینطور باشه !!

خب من اصلا قصد توهینو اینا رو ندارما.. اقا پسرا جبهه نگیرن.. ولی اینکه رشد عقلی دخترا چند سال از پسرا سریعتره یه چیزیه که علم هم ثابتش کرده..
مسلما دخترا هم موقع ازدواج کسیو میخوان که شریک زندگیشون باشه.. تکیه گاهشون باشه و پیشش آرامش داشته باشن.. نمی خوان بچه بزرگ کنن که! بعدشم.. اونجوری تفاهم بیشتره و به نظر من مرد بهتر میتونه زندگیو اداره کنه!

خوب به نظر من مرد باید بزرگتر باشه
چون اگر به سن بلوغ نگاه کنید،میبینید که دخترها زودتر به بلوغ جسمی و عقلی میرسن،پس خیلی عادیه که سن مرد بیشتر باشه
چون دخترها اکثرا برای داشتن یه حامی ازدواج میکنن و خوب این. حامی باید مسلما اگر بیشتر از دختر تجربه نداره،کمتر هم نداشته باشه
پس قطعا باید بزرگتر از دختر باشه،اما دیگه نه در حد10سال :oاینجوری انگار پدر دختره است
حداکثر6سال
چی گفتم من!!
فهمیدین منظورم رو؟؟

یه مورد دیگه هم هست اونم ظاهره!
خانوم ها معمولا خ زودتر از اقایون شکسته میشن!بعد حتی اگه همسن هم باشن فکر میکنم باعث پایین اومدن اعتماد به نفس خانوم بشه!

لزوما نباید سن مرد بیشتر باشه....من الان یه خونواده میشناسم سن زن بیشتره خیلی زندگی خوبیم دارن
ولی به نظر من سن مساوی خیلی خوبه

Back
بالا