کی تسلیم می‌شوید؟

• شروع کننده موضوع
  • مدیر کل

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389
شما کی تسلیم زندگی و اتفاقات اون میشید؟ آیا آدم سرسختی هستید؟ چقدر اهل مبارزه با مشکلات هستین یا باهاش کنار میاین؟ کجا تحملتون تموم میشه؟ کجا شکست رو قبول میکنید؟

شکست در امتحان مدرسه...
شکست در آزمون آزمایشی ...
شکست در کنکور ...
شکست در ازدواج ...
شکست در عشق ...
شکست در کار ...
شکست مالی ...
شکست ...

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى
پاسخ : کی تسلیم می‌شوید؟

خب به نظر من صرفا تحمل ِ یک شکست برای ِ نجات از اون کافی نیست ، چون آدمی آدمه و یه حد ِ تحملی داره ...

اصولا سعی می کنم توی ِ زندگیم آدم منطقی‌ای باشَم ( حداقل سعی می کنم :D )

یعنی وقتی یک درسی رو میخونَم ، از نظر منطق خودم دارم خوب می خونم . بعد اگر رفتم تجدید شدم ، با خودم میگم که : کار ِ من منطقی بود که ( از نظر خودم ) پس چرا نتیجه نداد ؟ بعد باید منطق ها رو درست کرد .

چون اگر من بخوام یک کاری رو ، با منطق درست یا غلط ِ خودم انجام بدم ؛ در قبال شکست خوردن توش هم فقط تحمل کنـم ، یا تسلیم شم ، قطعا با همون منطق ِ غلط فقط بدتر میشه همه چیز .

آستانه ی تحمل و تسلیم افراد هم فرق داره با هم ، من خودم اصولا آدم کم تحملیم ، مثلا توی ِ درس یا آزمونی اگر شکستی بخورم ، شاید واسه همیشه از اون درس زده شم .

این راجع به این اتفاقات ، اما یه سری اتفاقات دست ِ ما نیست مثل از دست دادن یه عزیزی ، خب من فکر می کنم کاربرد ِ تنهای تحمل همینجاست ، کاری نمیشه کرد ، باید تحمل کرد فقط .

اما راجع به شکست هایی که کار ِ ما باعثشون شده ، تحمل تنها ، باعث درست شدن نمیشه که

( چه قدر حرف زدم :-" )

haniiii

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
رفسنجان
رشته دانشگاه
پزشکی

همیشه شکست رو قبول میکنم اما تسلیم نمیشم .ازش به عنوان یه راه برای پیروزی بعدی استفاده میکنم.اگه قرار بود که تسلیم شم هیچ وخت پیشرفتی در کار نبود...
همیشه وختی نمره کم میگیرم از نوع درس خوندن و منابع خوندنشون سوال میکنم تا کارم رو درست انجام بدم
همیشم جواب داده....

Sheyda76

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان اسلامشهر
شهر
تهران

ﻣﻦ ﺧﻴﻠﻲ ﻣﻘﺎﻭﻣﺖ ﻣﻴﻜﻨﻢ ﺩﺭ ﻣﻘﺎﺑﻞ ﺷﻜﺴﺖ ﻫﺎﻡ! ﻳﻨﻲ ﮔﺎﻫﻲ ﺍﻭﻗﺎﺕ ﺣﺘﻲ ﻗﺒﻮﻝ ﻧﻤﻴﻜﻨﻢ ﻛﻪ ﺷﻜﺴﺖ ﺧﻮﺭﺩﻡ!
ﻫﻴﭻ ﻭﻗﺖ ﻫﻢ ﻧﻤﻴﺘﻮﻧﻢ ﺗﺤﻤﻞ ﻛﻨﻢ ﻭ ﺑﺒﻴﻨﻢ ﻛﻪ ﺍﻭﺿﺎﻋﻢ ﺑﺪﻩ! ﺑﺎ ﻣﺸﻜﻼﺕ ﻭ ﺍﻳﻨﺎ ﻫﻢ ﺍﺻﻼ" ﺭﺍﺣﺖ ﻛﻨﺎﺭ ﻧﻤﻴﺎﻡ! ﺳﻌﻲ ﻣﻴﻜﻨﻢ ﺣﻠﺸﻮﻥ ﻛﻨﻢ ﺑﻪ ﺟﺎﻱ ﺍﻳﻦ ﻛﻪ ﺑﻲ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﺑﺎﺷﻢ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻬﺸﻮﻥ

فات

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
علامه طباطبایی
رشته دانشگاه
اقتصاد نظری

من اصلن جنبه شکست ندارم.تو یه کاری شکست بخورم عمرن اگه دور و برش برم.نمد.نم باید چی جوری با شکست کنار بیام!!

الناز س

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
96

من برای شکستم چند بار تلاش میکنم،اگر به نتیجه نرسیدم و ناراحت می شم و اگر خیلی افتضاح باشه شاید شکست می خودم :Dالبته همچنان برای جبران تلاش خواهم کرد ;;)

Sampadik

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تــهران

من در کل آدم سرسختی ام !
به این راحتیا از پا در نمیام!
اما خب هر آدمی یه سری ضعفا داره که وقتی از اون ضعفا استفاده بشه بر علیهش دیگه ممکنه سر پا نمونه!
بعضی وقتا کلا شاید حوصلم سر بره و حس کنم صبرم تموم شده و بخوام سرمو بکوبم تو دیوار!
ولی بعدش میبینم که چیز مهمی نبوده و یه دلیلی واسه شکستم و یه دلیلی واسه دوباره ادامه دادن پیدا میکنم!
کلا با آدمایی که زود از همه چیز دست میکشن نمی تونم کنار بیام!
فکر میکنم هر آدمی اگه به اندازه کافی عزمش راسخ باشه ( :-") تسلیم شکستاش نمیشه!
من فقط تو یه چیز تسلیم میشم!
اونم شکست خوردن تو دلیل زندگیمه!
اگه دلیل زندگیم نباشه به هر دلیلی شکستو میپذیرم متاسفانه..

• لایک
امتیازات: AmorE

smart girl

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اسفراین
مدال المپیاد
المپیاد ادبی
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

وقتی که ببینم نظر اون شخص با دلیل و مدرک کاملا درسته و اونجا هم کاملا تسلیم نمی شم،میگم هرکی نظر خودشو داره!

meli_sampad

کاربر فوق‌حرفه‌ای

متاسفانه اعتماد به نفسم یخده پایینه واسه همینم خیلی زود شکستو قبول میکنم حتی اگه واقعا حق با خودم باشه... :|
ولی دارم سعیمو میکنم که اینجوری نباشه... :)

ساقي

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
كرمانشاه

به نظر من بايد شكست رو پذيرفت . تا قبول نكني شكست خوردي راهي براي جبران يا پيشرفت نيست . خود پذيرفتن شكست هم يه نوع پيروزيه ! /m\
استانه ي تحمل كسي دست خودش نيست . خيلي ها هستن كه خيلي زود مي شكنن و كم ميارن و درونشون به هم ميريزه اما هنر اينه كه توي اون شرايط بتوني خودتو جمع كني و مبارزه كني حتي با قلب شكسته =((
ولي براي تحمل كردن و بلند شدن بايد به چيزي تكيه كرد . كسايي رو كه چيزي يا كسي رو براي تكيه كردن ندارن نمي شه به خاطر ضعف نشون دادن و كوتاه اومدن سرزنش كرد .
تا جايي كه چيزي در زندگي هست كه ارزش زنده موندن رو داشته باشه بايد ايستادگي كرد . سخته ولي ارزششو داره !

علی دباغی

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بیرجینیا
مدال المپیاد
پیر تر از این حرفام
دانشگاه
صنعتی بیرجند
رشته دانشگاه
صنایع_صنایع

من فقط در یک مورد شکستو قبول کردم و اونم عشقه
در سایر موارد:مغرور تر از این حرفام که بخوام قبول کنم!

amir abbasi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستانِـــ CNIHS یا همون CIHS سابق
شهر
مـــشـ CO
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
UWO

من غرورم اجازه نمیده که تسلیم هیچی بشم /m\

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

ببینید ، قبول کردن ِ شکست دو تا مفهوم داره ، الآن قاطی نشن با هم :

یکی این که من قبول کنم شکست خوردم ، به منزله ی این که قبول کنم روند ِ انجام کارَم ایرادی داشته و خلاصه اشتباهی کردم . [ که تفکر درستی هست بعد از هر شکست ]

یکی این که من قبول کنم شکست خوردم ، یعنی قبول کنم تلاش فایده ای نداره [ که مساوی ِ تسلیم شدن ـه ]

کجا تحملتون تموم میشه؟ کجا شکست رو قبول میکنید؟

این الآن مورد ِ دومه !

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
راهنمایی حلی 2- دبیرستان حلی 3
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام

معمولا آدم کارایی میکنه که باعث میشه تو یه رغابت بیافته، تا جایی پیش میره که فقط پیروز شه. هیچ وقت نمیگه شکستیم هست. اما وقتی باهاش مواجه میشه عکس العملاش متفاوته
خود من آدم کله شقی هستم، در بعضی موارد به شکست و باخت عادت کردم اما تو مواردی که تواناییشو دارم امکان نداره شکستو قبول کنم! اینطور موارد وقتی اوضاع بد میشه مشکلو مستقیم گردن شانسو افراد تازه کار تر میندازم.
اما تو مواردی که قبولش می کنم برمیگرده به اتفاق که ببینم ارزششو داره ازش درس بگیرم یا نه، اگه یه اتفاق مسخره باشه منم به مسخرش میگیرم اما اگه باعث پیشرفتم باشه تا باتجربه تر بشم مطمئنن باختو قبول میکنم
اما همیشه از شکست دادن خوشم میاد، مخصوصا شکستی که باعث له شدن مشکلا یا اشخاص روبرو بشه، اما از تجربه ی شکست همچین لذتی نمیبرم
الان میگن چه آدم مزخرفی :-"

TMNT

علی‌سینا
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
پزشکی

هر وقت همه چی به ضررم بشه یکدفه!
بعدش ولی با فکر کردن به خدا و طلب بخشش ازش درست شده

L.E

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 ِ تهران
شهر
تهران

شکست "تو درس"منو خیلی تشویق می کنه!

ولی یه نوع شکست هست اونم حرف زدن با بقیس که اون وسط ممکنه کم بیاری یا ندونی چی بگی!
من در این مواقع واقا هیچ کاری نمی تونم بکنمو تسلیم می شه که اون راست می گه!

ولی در کل شکستها منو تشویق می کنن!

ولی اونقدری روابط اجتماعیم قوی نیست که بتونم خرف خودمو ثابت کنمو تا یکی ازش یه ایرادی گرفت قانع کنم طرفو!
اگرم تو بحث کردن با یکی شکست بخورم دیگه نمی رم دنبال بحث کردن باش ختی در مورد چیزای دیگه!

+ ولی در کل بضی وقتا تسلیم شدن خوبه!
چون پافشاری کردن بضیا رو بضی چیزا یکم باعث آزار برا بقیه می شه!

• لایک
امتیازات: sayna

pegah.nodet

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1390
دانشگاه
علامه طباطبایی
رشته دانشگاه
حسابداری - Finance

یه چیز ثابت و همیشگی نیست. بسته به شرایطمو وضعیت روحیم تغییر میکنه
مثلا اگه دنیای مشکل و ناراحتی جلوم باشه اما یه دلگرمی داشته باشم یا یه انگیزه ی مهمی باشه، محاله تسلیم شم تو بدترین شرایط!
و برعکس اگه از لحاظ روحی آماده نباشم متاسفانه یه ناراحتی کوچیک میتونه کاملا به هم بریزتمو جلو فعالیتمو بگیره و کلی هم ناامیدم کنه
خیلی هم رو خودم کار میکنم که اینجوری نباشه اما جواب نمیده :|

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

کلا بنده هیچ جا شکست برام معنی نداره جز دو جا...عشق و ایمان به خدا...توی هر دوتاشونم تا سر حد مرگ تلاش میکنم تا شکست نخورم...حدی نمیذارم براش...م3 گاو میچسبم به هدفم...
توجه کنید...پارادوکس قشنگی تو حرفم هست :-"(از خود راضیم دیگه! :-")...عشق هیچگاه شکست نداره...چرا؟...چون تو وقتی عاشق باشی حتی اگه به خاطر طرف بری کنار هم خب باز عاشقی و این از سر عاشقیت بوده...در واقع دارم حکم رو میذارم تو فرض و ازش حکم رو نتیجه میگیرم :-"...
ولی جدی توی زمینه های دیگه شایدم یه وقت تلاش کنم...اما هیچگاه انگیزه ی زندگیم نمیشه...
به جز یه چیز...اونم شکست در شکستن حصار ذهن انسان های دور و برم است...این که بتونم قاتعشون کنم ازاد فکر کنن...خازج از چهارچوب از پیش تعیین شده...تو این یکی واقعا شکست خوردم چون نبوغ من! :-"هیچگاه به پای حماقت اونا!(نارسیسم!؟ :-? :-")نرسید و نمیرسه...

fa.z

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
كرمان
سال فارغ التحصیلی
94
رشته دانشگاه
ژنتیک

وقتى كه ديگه خدا رو از دست بدم ينى كل زندگيمو از دست بدم...

بالا