• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کی تسلیم می‌شوید؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389
شما کی تسلیم زندگی و اتفاقات اون میشید؟ آیا آدم سرسختی هستید؟ چقدر اهل مبارزه با مشکلات هستین یا باهاش کنار میاین؟ کجا تحملتون تموم میشه؟ کجا شکست رو قبول میکنید؟

شکست در امتحان مدرسه...
شکست در آزمون آزمایشی ...
شکست در کنکور ...
شکست در ازدواج ...
شکست در عشق ...
شکست در کار ...
شکست مالی ...
شکست ...

پاسخ : کی تسلیم می‌شوید؟

خب به نظر من صرفا تحمل ِ یک شکست برای ِ نجات از اون کافی نیست ، چون آدمی آدمه و یه حد ِ تحملی داره ...

اصولا سعی می کنم توی ِ زندگیم آدم منطقی‌ای باشَم ( حداقل سعی می کنم :دی )

یعنی وقتی یک درسی رو میخونَم ، از نظر منطق خودم دارم خوب می خونم . بعد اگر رفتم تجدید شدم ، با خودم میگم که : کار ِ من منطقی بود که ( از نظر خودم ) پس چرا نتیجه نداد ؟ بعد باید منطق ها رو درست کرد .

چون اگر من بخوام یک کاری رو ، با منطق درست یا غلط ِ خودم انجام بدم ؛ در قبال شکست خوردن توش هم فقط تحمل کنـم ، یا تسلیم شم ، قطعا با همون منطق ِ غلط فقط بدتر میشه همه چیز .

آستانه ی تحمل و تسلیم افراد هم فرق داره با هم ، من خودم اصولا آدم کم تحملیم ، مثلا توی ِ درس یا آزمونی اگر شکستی بخورم ، شاید واسه همیشه از اون درس زده شم .

این راجع به این اتفاقات ، اما یه سری اتفاقات دست ِ ما نیست مثل از دست دادن یه عزیزی ، خب من فکر می کنم کاربرد ِ تنهای تحمل همینجاست ، کاری نمیشه کرد ، باید تحمل کرد فقط .

اما راجع به شکست هایی که کار ِ ما باعثشون شده ، تحمل تنها ، باعث درست شدن نمیشه که

( چه قدر حرف زدم :-" )

همیشه شکست رو قبول میکنم اما تسلیم نمیشم .ازش به عنوان یه راه برای پیروزی بعدی استفاده میکنم.اگه قرار بود که تسلیم شم هیچ وخت پیشرفتی در کار نبود...
همیشه وختی نمره کم میگیرم از نوع درس خوندن و منابع خوندنشون سوال میکنم تا کارم رو درست انجام بدم
همیشم جواب داده....

ﻣﻦ ﺧﻴﻠﻲ ﻣﻘﺎﻭﻣﺖ ﻣﻴﻜﻨﻢ ﺩﺭ ﻣﻘﺎﺑﻞ ﺷﻜﺴﺖ ﻫﺎﻡ! ﻳﻨﻲ ﮔﺎﻫﻲ ﺍﻭﻗﺎﺕ ﺣﺘﻲ ﻗﺒﻮﻝ ﻧﻤﻴﻜﻨﻢ ﻛﻪ ﺷﻜﺴﺖ ﺧﻮﺭﺩﻡ!
ﻫﻴﭻ ﻭﻗﺖ ﻫﻢ ﻧﻤﻴﺘﻮﻧﻢ ﺗﺤﻤﻞ ﻛﻨﻢ ﻭ ﺑﺒﻴﻨﻢ ﻛﻪ ﺍﻭﺿﺎﻋﻢ ﺑﺪﻩ! ﺑﺎ ﻣﺸﻜﻼﺕ ﻭ ﺍﻳﻨﺎ ﻫﻢ ﺍﺻﻼ" ﺭﺍﺣﺖ ﻛﻨﺎﺭ ﻧﻤﻴﺎﻡ! ﺳﻌﻲ ﻣﻴﻜﻨﻢ ﺣﻠﺸﻮﻥ ﻛﻨﻢ ﺑﻪ ﺟﺎﻱ ﺍﻳﻦ ﻛﻪ ﺑﻲ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﺑﺎﺷﻢ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻬﺸﻮﻥ

من اصلن جنبه شکست ندارم.تو یه کاری شکست بخورم عمرن اگه دور و برش برم.نمد.نم باید چی جوری با شکست کنار بیام!!

من برای شکستم چند بار تلاش میکنم،اگر به نتیجه نرسیدم و ناراحت می شم و اگر خیلی افتضاح باشه شاید شکست می خودم ;Dالبته همچنان برای جبران تلاش خواهم کرد ;;)

من در کل آدم سرسختی ام !
به این راحتیا از پا در نمیام!
اما خب هر آدمی یه سری ضعفا داره که وقتی از اون ضعفا استفاده بشه بر علیهش دیگه ممکنه سر پا نمونه!
بعضی وقتا کلا شاید حوصلم سر بره و حس کنم صبرم تموم شده و بخوام سرمو بکوبم تو دیوار!
ولی بعدش میبینم که چیز مهمی نبوده و یه دلیلی واسه شکستم و یه دلیلی واسه دوباره ادامه دادن پیدا میکنم!
کلا با آدمایی که زود از همه چیز دست میکشن نمی تونم کنار بیام!
فکر میکنم هر آدمی اگه به اندازه کافی عزمش راسخ باشه ( :-") تسلیم شکستاش نمیشه!
من فقط تو یه چیز تسلیم میشم!
اونم شکست خوردن تو دلیل زندگیمه!
اگه دلیل زندگیم نباشه به هر دلیلی شکستو میپذیرم متاسفانه..

• لایک
امتیازات: AmorE

وقتی که ببینم نظر اون شخص با دلیل و مدرک کاملا درسته و اونجا هم کاملا تسلیم نمی شم،میگم هرکی نظر خودشو داره!

متاسفانه اعتماد به نفسم یخده پایینه واسه همینم خیلی زود شکستو قبول میکنم حتی اگه واقعا حق با خودم باشه... :|
ولی دارم سعیمو میکنم که اینجوری نباشه... :)

Back
بالا