speed کاربر حرفهای ارسالها 524 امتیاز 3,083 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر میاندوآب دانشگاه تبریز رشته دانشگاه علوم کامپیوتر 2013/3/24 #71 پاسخ : کی تسلیم میشوید؟ کلا سعی می کنم تسلیم نشم....به هیچ وجه...اصلن ِ اصلن..... ینی دلیلی واسه تسلیم وجود نداره وقتی من به خواستم خواهم رسید...
پاسخ : کی تسلیم میشوید؟ کلا سعی می کنم تسلیم نشم....به هیچ وجه...اصلن ِ اصلن..... ینی دلیلی واسه تسلیم وجود نداره وقتی من به خواستم خواهم رسید...
baseri F@|-|!mEh فارغالتحصیل ارسالها 2,821 امتیاز 6,856 نام مرکز سمپاد فرزانگان 6 شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1394 مدال المپیاد نانو دانشگاه علوم پزشکی البرز 2013/3/24 #72 پاسخ : کی تسلیم میشوید؟ × من به شخصه وقتی که یه چیزی واسم ثابت میشه که بهش اعتقاد ندارم ... وقتی به هدفی که میخوام برسم و خراب میشه ... ولی بازم سعی میکنم باهاش مقابله کنم و حداقل از اول شروع کنم ( کاری که واقعا کردم )
پاسخ : کی تسلیم میشوید؟ × من به شخصه وقتی که یه چیزی واسم ثابت میشه که بهش اعتقاد ندارم ... وقتی به هدفی که میخوام برسم و خراب میشه ... ولی بازم سعی میکنم باهاش مقابله کنم و حداقل از اول شروع کنم ( کاری که واقعا کردم )
Melechesh خارج از گود فارغالتحصیل ارسالها 1,272 امتیاز 15,138 نام مرکز سمپاد فرز2 شهر شیراز سال فارغ التحصیلی 94 2013/3/25 #73 پاسخ : کی تسلیم میشوید؟ وقتی یه کاری رو شروع می کنم باید تا تهش برم حاضرم همه سختیاشو هم تحمل کنم... اگه اشتباه هم بکنم حاضرم تقاصشو پس بدم
پاسخ : کی تسلیم میشوید؟ وقتی یه کاری رو شروع می کنم باید تا تهش برم حاضرم همه سختیاشو هم تحمل کنم... اگه اشتباه هم بکنم حاضرم تقاصشو پس بدم
Elena.MR کاربر فوقفعال ارسالها 128 امتیاز 606 نام مرکز سمپاد FARZANEGAN شهر YAZD مدال المپیاد :-" 2013/3/25 #74 پاسخ : کی تسلیم میشوید؟ بستگی به اراده ی طرف داره آدم میتونه اون قدر محکم و قوی باشه که شکست ها واسش پله هایی باشه به سوی موفقیت پس تسلیم واسه چنین افرادی معنی نداره
پاسخ : کی تسلیم میشوید؟ بستگی به اراده ی طرف داره آدم میتونه اون قدر محکم و قوی باشه که شکست ها واسش پله هایی باشه به سوی موفقیت پس تسلیم واسه چنین افرادی معنی نداره
AlirezaRajabi کاربر حرفهای ارسالها 332 امتیاز 2,930 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر ابهر دانشگاه تبریز 2013/3/25 #75 پاسخ : کی تسلیم میشوید؟ زانو نخواهم زد حتی اگر اسمان کوتاه تر از قامتم باشد! ادم که با شکست تسلیم نمیشه(حالا چه یکی و چه صد تا)،شکست کمکت میکنه که این بار دستیابی به پیروزی برات راحت تر و شیرین تر بشه!(حتی شکست عشقی)
پاسخ : کی تسلیم میشوید؟ زانو نخواهم زد حتی اگر اسمان کوتاه تر از قامتم باشد! ادم که با شکست تسلیم نمیشه(حالا چه یکی و چه صد تا)،شکست کمکت میکنه که این بار دستیابی به پیروزی برات راحت تر و شیرین تر بشه!(حتی شکست عشقی)
hilla 2013 کاربر فعال ارسالها 55 امتیاز 63 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 ناحیه 4 شهر تبریز دانشگاه همین تبریز خودمون البته علو رشته دانشگاه پزشکی 2013/3/25 #76 پاسخ : کی تسلیم میشوید؟ من زمانی که در موقابل خودم شکست بخورم دیگه نمی تونم زندگی رو مثل اول ادامه بدم تا حالا هم که ازاین جور شکستا نخوردم وامیدوارم که دیگه هم نخورم
پاسخ : کی تسلیم میشوید؟ من زمانی که در موقابل خودم شکست بخورم دیگه نمی تونم زندگی رو مثل اول ادامه بدم تا حالا هم که ازاین جور شکستا نخوردم وامیدوارم که دیگه هم نخورم
پوریا لنگر انداخته فارغالتحصیل ارسالها 4,643 امتیاز 25,775 نام مرکز سمپاد helli 1 شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1393 دانشگاه زنجان رشته دانشگاه پزشکی 2013/3/25 #77 پاسخ : کی تسلیم میشوید؟ وقتی مطمئن بشم سماجتم از سر گول زدن خودم است و هیچ امیدی نبوده هیچ وقت
maria16 Unknown ارسالها 414 امتیاز 1,157 نام مرکز سمپاد 1 شهر طهران سال فارغ التحصیلی 1398 2013/3/28 #78 پاسخ : کی تسلیم میشوید؟ خیلی تسلیم میشم اما بعد پشیمون میشم همش بخاطراینه که زود تصمیم میگیرم
dokhtare tanha کاربر فوقفعال ارسالها 114 امتیاز 890 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر میاندوآب 2013/3/29 #79 پاسخ : کی تسلیم میشوید؟ هیچ وقت تسلیم نمیشم ... هیییییچ وقت ... حتی الان [-( [-( [-(
zibonesa! کاربر فوقفعال ارسالها 123 امتیاز 432 نام مرکز سمپاد فرزانگان1 شهر مشهد مدال المپیاد :/ دانشگاه شریــــف! :/ 2013/3/30 #80 پاسخ : کی تسلیم میشوید؟ اون موقع که دیگه کاری از هیچ بنی بشری بر نمیادو فقط میمونی تو و خدا! :)