• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

والا با این مدیریتتون!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع TMNT
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : والا با این مدیریتتون!

آقای مهران حاضرم به قرعان قسم بخورم که جواد گفت خوبه و کپی پیست نیست!
جواد هم که دوست داره خودشو بین شما جا کنه این حرف ها رو میزنه!

به نقل از ftm-fzn :
اگه زیادی مایلید کسی دخالت نکنه ، شما که بلدید ، قفل کنید ، حرفاتون رو خصوصی بزنید ! :)
وقتی تاپیک زده شده تو انجمن "نظرات و پیشنهادها" یعنی تو پ.خ حل نشده! :)
تاپیک زده شده که به نتیجه برسه!

بنده هم پست ها رو دادم بهشون که داشته باشن!
جو هم ندین لطفا! یکی از دلایلی که بعضی تاپیکای این شکلی به نتیجه نمیرسن همین حاشیه رفتن هاست! پستای نا مربوط به بحث پاک میشن.

--
وقتی تاپیک زده شده تو انجمن "نظرات و پیشنهادها" یعنی هر کسی اجازه ی این رو داره اظهار نظر کنه !
موفق باشید !
بله منطقی نظر بده نه جو و جانب گیری! ممنون :)

به نقل از زهرا.ج :
وقتی تاپیک زده شده تو انجمن "نظرات و پیشنهادها" یعنی تو پ.خ حل نشده! :)
تاپیک زده شده که به نتیجه برسه!

بنده هم پست ها رو دادم بهشون که داشته باشن!
جو هم ندین لطفا! یکی از دلایلی که بعضی تاپیکای این شکلی به نتیجه نمیرسن همین حاشیه رفتن هاست! پستای نا مربوط به بحث پاک میشن.
وقتی تاپیک زده شده تو انجمن "نظرات و پیشنهادها" یعنی هر کسی اجازه ی این رو داره اظهار نظر کنه ! :)
موفق باشید !

به نقل از ftm-fzn :
وقتی تاپیک زده شده تو انجمن "نظرات و پیشنهادها" یعنی هر کسی اجازه ی این رو داره اظهار نظر کنه ! :)
موفق باشید !

اون موقع کسی هنوز تاپیک رو ندیده بود که اینو می گفتیم و گرنه حالا که گذاشتمش می تونین نظرتونو بدین!

دقیقا یعنی چشم بسته غیب گفتن!

خب من نظر خودمو میگم. اگه خودم به عنوانه یه مدیر تاپیک رو میدیدم اولین حرکتی که میکردم قفل کردن تاپیک بود.

میدونین طرزه نوشتنتون یا عکسهایی که از سایت های دیگه گذاشتین یه دید کپی پیست به یه نفر که نگاه میکنه میده.

مخصوصا اینکه شما حتی اگه منبع اطلاعاتم باشید اطلاعاتتون نهایت به چند تا گوشی یا حداقل یه کمپانی محدود میشه. پس تاپیک شاید تا یه حدی حرفهای خودتون باشه ولی از یه جایی به بعد کپی پیست یا اسپم میشد.

بعدم اینکه اطلاعات اصلی هر گوشی تو همه ی سایت ها هست پس اینکه بیاین اطلاعات خود گوشی رو بدین خب لطفی نداره اگه نظرای شخصی بود قفل نمیشد ولی یه سری اطلاعات کلی درباره گوشیه!

به نقل از MeLi :
خب من نظر خودمو میگم. اگه خودم به عنوانه یه مدیر تاپیک رو میدیدم اولین حرکتی که میکردم قفل کردن تاپیک بود.

میدونین طرزه نوشتنتون یا عکسهایی که از سایت های دیگه گذاشتین یه دید کپی پیست به یه نفر که نگاه میکنه میده.

مخصوصا اینکه شما حتی اگه منبع اطلاعاتم باشید اطلاعاتتون نهایت به چند تا گوشی یا حداقل یه کمپانی محدود میشه. پس تاپیک شاید تا یه حدی حرفهای خودتون باشه ولی از یه جایی به بعد کپی پیست یا اسپم میشد.

بعدم اینکه اطلاعات اصلی هر گوشی تو همه ی سایت ها هست پس اینکه بیاین اطلاعات خود گوشی رو بدین خب لطفی نداره اگه نظرای شخصی بود قفل نمیشد ولی یه سری اطلاعات کلی درباره گوشیه!

پست ها نمی خونی خوب!
بخون بعد بیا لطفا تو رو خدا!

اصلا فرض من هیچی در مورد موبایل جز N9 بلد نیستم!
یکی تو سایت مخواد در موردش بدونه اگه اون بدونه من اسپم دادم آره؟

نارنجی

جی اس ام

همین دوتا رو ببینید ، (حالا فیلم ِ دیجی کالارو ... :-" )
اگه بررسی ِ علی سینا تخصصیتر بود و چمیدونم تولید محتوائی داشت و چیزی جز اون مطالب بود ، حرفش قبول .

×× آقا فیلم ِ دیجی کالاست این متنش ! خب برین ببینین دیگه ! ای بابا ای بابا ...

من تو پست های قبلیم هم گفتم دنبالتاک پاک شده خودم میگردم و همین!
جواد هم که مثل همون سبحانه و میخواد خودشو بکشه بالا پیش بالایی ها!

تو کلاسمون این موضوع رو حتی از نزدیک می بینم!

به نقل از Dr.Eniac :
نارنجی

جی اس ام

همین دوتا رو ببینید ، (حالا فیلم ِ دیجی کالارو ... :-" )
اگه بررسی ِ علی سینا تخصصیتر بود و چمیدونم تولید محتوائی داشت و چیزی جز اون مطالب بود ، حرفش قبول .

آقای عزیز ، مطلبت هیچ چیز ِ بخصوصی نداشت که ارزش ِ بودن توی سمپادیا رو داشته باشه !

آهان باید از موبایل های تولید نشده حرف بزنیم توی سمپادیا تا ارزشش رو داشته باشه؟؟؟
من توی تاپیک همه ی این ها رو داشتم از lunatic میپرسیدم و بعد واسش بررسی رو گذاشتم!
اونا رو هم نشون بده!

به نقل از Lunatic :
خيلى چيزاى خاص داشت كه من با اين كه تمام جى اس ام و دى جى كالا رو زيرو كردم نمى دونستم يعنى تقريباً همش … حرفتو بجو و بزن …

:))
دقیقن کجاشو پیدا نکردی ؟؟؟

به نقل از Xperia :
آهان باید از موبایل های تولید نشده حرف بزنیم توی سمپادیا تا ارزشش رو داشته باشه؟؟؟
من توی تاپیک همه ی این ها رو داشتم از lunatic میپرسیدم و بعد واسش بررسی رو گذاشتم!
اونا رو هم نشون بده!

نخیر ، رسالت ِ انجمن بررسی تخصصی گوشی نیست ، گفتم اینو !

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا