موافقم با حرفایی که زدی .به نقل از F@|-|!mEh :اولا که نمیشه گفت تنها دلیلش ضعف صدا و سیما س , به هر حال بعضی اخبار که تو شبکه های علمی پخش میشه رو تنها با ماهواره میشه دید
و اینکه گفتی مناسب نیست , از هر چیزی کیشه استفاده خوب و بد کرد ! بله متاسفانه خیلی از خانواده ها اسیر فیلم هایی که گفتی شدن و الگو میگیرن ازش ولی همه اینجوری نیستن و به جای اینکه بیایم بگیم کسی حق استفاده از ماهواره رو نداره یا بگیم خوب نیست , باید بیایم جا بندازیم که میشه ازش استفاده مفید هم کرد !
با یکی دو نفر که میرن خارج میان فرهنگ با خودشون نمیارن !
ولی آره راهش پاک کردن صورت مسئله نیست , ولی کنترل خانواده رو بچه ها هم نیست اینجوری بچه فکر میکنی ماهواره چی داره که خانواده کنترلش میکنه ؟!
باید به بچه یاد داد که هر چی رو میشه هر جوری استفاده کرد و مهم اینه که چجوری استفاده ش کنی
باید واسش شفاف سازیشه
یک دلیلش اینه که بعضیا فکر میکنن هر چی تولید داخله خوب نیست![]()
به نقل از Bahar_R :موافقم با حرفایی که زدی .
فقط در مورد اون کنترل : مثلا توی کشور هایی که تلویزیون اصلی هم مثل ماهواره هست بچه بسته به سنش حق داره یه سری برنامه هارو ببینه و یه سری برنامه ها هم وقتی بچه هست نگاه نمی کنن و بچه هم اجازه نداره ببینه .
مثلا توی بعضی کشور هاتوی خانواده ها جا افتاده که بچه از ساعت 10 شب به بعد حق نداره تلویزیون ببینه چون برنامه های نامناسب برای سنش هست .
یا خود ماهواره قفل داره میشه برای کانال هایی که برنامه هاشون مناسب نیست قفل ایجاد کرد تا فقط کسایی که مناسبه براشون ببینن توی خانواده . این میشه کنترل خانواده و نظارتش . اگر هم بچه داره یه برنامه ای می بینه که ممکنه گیج بشه کنار دستش بشینن و براش ضمن برنامه توضیحاتی هم بدن .
اینارو باید به خانواده های ایرانی آموزش داد .
بچه مثلا تا 10 12 ساله معمولا نیازی نیست براش توضیحی بدن از پدر و مادر حرف شنوی داره (یعنی باید داشته باشه اگه درست تربیت شده باشه و سرکش نباشهبه نقل از F@|-|!mEh :حرفتو قبول دارم , ولی در مورد قفل گزاری , باید برا بچه شفاف سازی کرد و بهش گفت حالا شرایط اینه و این خودشه که اختیار داره ببینه یا نبینه و بهش اعتماد کرد و این اختیار رو به خودش داد که از اعتماد سوء استفاده کنه نه نکنه ! اینجوری هم یاد میگیری از اعتماد سوء استفاده نکنه هم یسری سوالاش برطرف میشه هم یاد میگیره چجوری از اختیارش استفاده کنه...
و اون که گفتی بشینیم پیشش بهش بگیم شدیدا موافقم ولی نمیدونم کار آمد هست یا نه ! چون من این مورد رو در مورد آبجیم اجرا کردم ولی با چیزی که مواجه شدم این بود که با بچه 2 3 ساله منطقی حرف زدن و طوری که متوجه بشه خیلی سخت تر از چیزیه که فکرشو میکنیم !
به نقل از Bahar_R :بچه مثلا تا 10 12 ساله معمولا نیازی نیست براش توضیحی بدن از پدر و مادر حرف شنوی داره (یعنی باید داشته باشه اگه درست تربیت شده باشه و سرکش نباشه) و این نوع کنترل رو پدر و مادر به عنوان قانون خونه میذارن و بچه موظفه به قانون خونه احترام بذاره اصلا یه جور تمرین قانونمندیه .
خوب بچه ی 2 3 ساله آره نباید اصلا بشینی منطقی توضیح بدی چون نمی فهمه . اون زمان وقتیه که اصلا نباید بچه هر برنامه ای رو ببینه چیزی که ممکنه مناسب نباشه نباید ببینه ولی وقتی یه کم بزرگتر میشه و به حدی می رسه که بعضی برنامه هارو ببینه باید یه سری توضیحات هم بهش داد که گیج نشه در مورد بعضی مسائل .
خوب معمولا بچه از 8 9 سالگی به بالا کم کم توی قانون خانواده مشارکت می کنن بچه ی 5 ساله مسلما چیزی که می خواد همیشه "دلم می خواد " هست و بسته به اینکه دلش چی می خواد نظر میده .به نقل از F@|-|!mEh :این که تو خانواده باید یک سری قوانین باشه درست ولی باید به بچه این اجازه داده بشه که تو قوانین دخالت کنه و نظرشو بده و حتی اگر لازم شد تغییر داده بشه ...
ولی مامانم من خیلی چیزا رو تو همون سن 3 تا 6 سالگی به من گفته بود و خیلی موثر واقع شد , بچه 2 تا 4 5 ساله بیشتر از هر زمانی میتونه یاد بگیره پس بهترین زمان برای تربیت و یادگیرشه ...
پس به نظرم تو همون سن 4 5 سالگی باید به بچه خیلی چیزا رو گفت , نمیگم بیایم فیلم آنچنانی بهش نشون بدیم ولی خیلی کارتون هایی الان میدونیم تاثیرشون چقدر بوده و در آینده چقدر خواهد بود رو میتونیم پیش بچه بشینیم و واسش توضیح بدیم !
به نقل از Bahar_R :خوب معمولا بچه از 8 9 سالگی به بالا کم کم توی قانون خانواده مشارکت می کنن بچه ی 5 ساله مسلما چیزی که می خواد همیشه "دلم می خواد " هست و بسته به اینکه دلش چی می خواد نظر میده .
توی 3 تا 6 سالگی مسلما بچه خیلی از چیزا رو یاد می گیره ولی یه سری مسائل سن خاص داره آموزشش و از یه سنی زودتر اصلا بچه نباید ازشون مطلع باشه چه از طریق فیلم چه صحبت چون درک نمی کنه .
در مورد کارتون ها بعضیاشو موافقم باید یه سری توضیحات داد به بچه .
به نقل از M@hsaa76 :در کل خوبه ادم اطلاعات زیادی میگیره اما بعضی برنامه ها واس ما ایرانیا خوب نیس چون با فرهنگی که باهاش بزرگ شدیم نمیخونه ینی نمیشه بعضی ازکارایی که تو ماهواره یاد میگیریم تو کشور بکنیم
بچه کوچیک باشه مشکلش چیه؟!به نقل از pouya BT :هر کسی میتونه هر استفاده ای از وسایل داشته باشه
بستگی داره خوب استفاده کنی یا بد!!
ولی به نظر من برا خانواده هایی که بچه هاشون کوچیکن زیاد خوب نیس!!
اصولا جنبه ندارن اکثرشون!به نقل از amparisay :بچه کوچیک باشه مشکلش چیه؟!
ما توی آموزش برخی مسائل به کودکانمون اونقد دیر عمل میکنیم که گاهی وقتا ضررش از وقتی میگیم بیشتر میشه. هرچیزی یه زمانی داره. کوتاهی خودمون در ادب و تربیت کودکانمون رو لطفا گردن ماهواره نندازیم. شبکه هایی هستن که مستندهای خیلی زیبا پخش می کنن، برنامه های خانوادگی دارن، آهنگ ها و فستیوال های زیبا رو میذارن، در حین اینکه برخی آگاهی ها رو هم نیاز هست به بچه ها بدیم.باز هم تاکید می کنم، کوتاهی خودمون در تربیت فرزندانمون رو به گردن ماهواره نندازیم. جنبه هم دارن، اما خوشبختانه بچه های کوچیک تر کنجکاوتر هم هستن. روی برخی چیزها که براشون جدیده زوم می کنن و سوال می پرسن. در جواب سوال های بچه ها، جواب های خوبی میشه داد که هم به بچه آگاهی بدیم و هم ضرری براش نداشته باشه. من دور و برم دیدم بچه هایی رو که از وقتی به دنیا اومدن توی خونشون ماهواره بوده، تا همین الان که سن راهنمایی و دبیرستان هستن، بسیار مودب هستن، بسیار رفتارهای شایسته ای دارن و تربیتشون هم ذره ای تحت تاثیر قرار نگرفته. بیچاره ماهواره زبون نداره، ما همه چی رو انداختیم گردنش که از مسئولیت خودمون کم کنیم.به نقل از -@M!N- :اصولا کم میشه که فقط و فقط از فوایدش استفاده کنن
آدم کم کم به سمت مضراتش کشیده میشه
اما کسی منکر اینکه بالاخره یه خوبی هایی هم داره نیستاصولا جنبه ندارن اکثرشون!![]()
میبینم بچه هایی رو که به صورت کنترل نشده ازش استفاده میکنن ماشالا چقد با ادبن!
با چیزایی که نباید آشنا بشن آشنا میشن و چیزایی رو که سنشون میگه نباید ببینن رو میبینن
همه ی تقصیر هم گردن نحوه ی تربیت کردن ما نیست...به نقل از amparisay :ما توی آموزش برخی مسائل به کودکانمون اونقد دیر عمل میکنیم که گاهی وقتا ضررش از وقتی میگیم بیشتر میشه. هرچیزی یه زمانی داره. کوتاهی خودمون در ادب و تربیت کودکانمون رو لطفا گردن ماهواره نندازیم. شبکه هایی هستن که مستندهای خیلی زیبا پخش می کنن، برنامه های خانوادگی دارن، آهنگ ها و فستیوال های زیبا رو میذارن، در حین اینکه برخی آگاهی ها رو هم نیاز هست به بچه ها بدیم.باز هم تاکید می کنم، کوتاهی خودمون در تربیت فرزندانمون رو به گردن ماهواره نندازیم. جنبه هم دارن، اما خوشبختانه بچه های کوچیک تر کنجکاوتر هم هستن. روی برخی چیزها که براشون جدیده زوم می کنن و سوال می پرسن. در جواب سوال های بچه ها، جواب های خوبی میشه داد که هم به بچه آگاهی بدیم و هم ضرری براش نداشته باشه. من دور و برم دیدم بچه هایی رو که از وقتی به دنیا اومدن توی خونشون ماهواره بوده، تا همین الان که سن راهنمایی و دبیرستان هستن، بسیار مودب هستن، بسیار رفتارهای شایسته ای دارن و تربیتشون هم ذره ای تحت تاثیر قرار نگرفته. بیچاره ماهواره زبون نداره، ما همه چی رو انداختیم گردنش که از مسئولیت خودمون کم کنیم.
والا اگه خونواده ای از شبکه های غیر مفید استفاده می کنه دیگه من نمی دونم شما اسمش رو غیر از تربیت چی میذارید...! همۀ رسیورها هم قفل دارن که میشه یه سری کانالهایی رو که انتخاب می کنیم روشون رمز بذاریم که حتی اگه اشتباه هم شد روشون نریم. من نمیگم ماهواره چیز مهم و خوبیه، میگم حساسیتی که روش هست بیش از اندازه است. میشه ازش فقط استفادۀ درست کرد. همونطور که قبلا فکر می کردیم اینترنت چیز بدیه و الان به عنوان عضوی از زندگیمون میپذیریمش، مثل ویدیو که یه روزایی داشتنش جرم محسوب میشد چون میشد ازش استفادۀ بد کرد، یه روزی هم میرسه که میبینیم ماهواره هم واقعا چیز خاصی نیست اگر فرهنگ استفاده اش وجود داشته باشه :)به نقل از -@M!N- :همه ی تقصیر هم گردن نحوه ی تربیت کردن ما نیست...
چرا شبکه هایی رو بیاریم که مضره که بعد بریم سراغ تربیت؟!
(نه اون شبکه های مفیدی که نام بردید)
چن تا خانواده هستن که فقط از همون شبکه های مفید استفاده کنن؟!
چن درصد با ادب میمونن؟!
من فقط میگم آدم میاد از فواید استفاده کنه مضراتشم میاد سراغش
اگه بشه بله خوبهبه نقل از amparisay :والا اگه خونواده ای از شبکه های غیر مفید استفاده می کنه دیگه من نمی دونم شما اسمش رو غیر از تربیت چی میذارید...! همۀ رسیورها هم قفل دارن که میشه یه سری کانالهایی رو که انتخاب می کنیم روشون رمز بذاریم که حتی اگه اشتباه هم شد روشون نریم. من نمیگم ماهواره چیز مهم و خوبیه، میگم حساسیتی که روش هست بیش از اندازه است. میشه ازش فقط استفادۀ درست کرد. همونطور که قبلا فکر می کردیم اینترنت چیز بدیه و الان به عنوان عضوی از زندگیمون میپذیریمش، مثل ویدیو که یه روزایی داشتنش جرم محسوب میشد چون میشد ازش استفادۀ بد کرد، یه روزی هم میرسه که میبینیم ماهواره هم واقعا چیز خاصی نیست اگر فرهنگ استفاده اش وجود داشته باشه :)
خوب الان این مشکل درست استفاده نشدن وجود داره .به نقل از -@M!N- :اگه بشه بله خوبه
اما چون هنوز اینطوری نشده پش برای خانواده های ایرانی شاید خیلی مناسب نباشه
چون هنوز فقط و فقط از فوایدش استفاده نمیشه
دقیقا موافقم.به نقل از Bahar_R :خوب الان این مشکل درست استفاده نشدن وجود داره .
آیا ما باید بیایم صورت مسئله رو پاک کنیم یعنی بگیم کلا ماهواره نباشه و فوایدش رو هم استفاده نکنیم یا سعی کنیم استفاده ی خوبش رو ترویج کنیم ؟
و ضمنا به این فکر کنید که اگر در مورد همه چیز اینطور فکر کنیم باید اینترنت نباشه ، موبایل نباشه و هر وسیله ای مشابه این ها . چون میشه ازش استفاده نادرست هم کرد .
راهش این نیست که اون وسیله به کلی نباشه راهش اینه که به خانواده ی ایرانی یاد بدیم که نذاره بچه ی کم سنش بشینه هر برنامه ای ببینه . روش های اینکار هم باید آموزش داده بشه .