ماهواره رو برای خانواده های ایرانی مناسب میدونین؟

ماهواره رو برای خانواده های ایرانی مناسب میدونین؟

• رای‌دهندگان
    632

RREEZZAA

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه طباطبایی
شهر
بناب
سال فارغ التحصیلی
96
پاسخ : ماهواره رو برای خانواده های ایرانی مناسب میدونین

به نقل از ali kh :
اگه شما دوست نداری به یکسری شبکه تلویزیونی دسترسی نداشته باشید، کاملا در تصمیم گیری مختارید.
و اصلا بحث جنبه هم نیست.شاید کسی بخواد شبکه های پورن نگاه کنه، این به خودش مربوطه.و میشه برای بجه ها در زیر سن خاصی محدودیت اعمال کرد.
بله همونطور که میگی آدم مختاره!
شماهم مستثنی نیستی هر کاری دلت میخواد میتونی بکنی اما دلیل نمیشه که اینجور کوفت و زهرمارا به خورد مردم داده شه
از طرفی هم غریضه جنسی قوی ترین غریضه انسان پس انسان در این مورد نمیتونه به خودش محدودیت قائل بشه
در ضمن شکستن این جور محدودیت ها از دست هر بچه اردنگی برمیاد
درکل من هرجوری فکر میکنم جنبه ی مثبتی از ماهواره نمیتونم پیدکنم
عمر انسان هم بقدری نیس که همه چی رو تجربه کنه گاهی هم باید از تجربه های دیگران استفاده کرد والا تابحال ما هرچی از این ماهواره شنیدیم جز شر نبوده

Ali Kh

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
تیزهوشان شهید بهشتی
شهر
گرگان
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
دانشگاه گرگان
رشته دانشگاه
زیست شناسی جانوری

به نقل از rreezzaa :
شماهم مستثنی نیستی هر کاری دلت میخواد میتونی بکنی اما دلیل نمیشه که اینجور کوفت و زهرمارا به خورد مردم داده شه
از طرفی هم غریضه جنسی قوی ترین غریضه انسان پس انسان در این مورد نمیتونه به خودش محدودیت قائل بشه
خب همانطور که گفتم اینجور مسائل بیشتر به طرز فکر آدم ها بر میگرده.

RREEZZAA

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه طباطبایی
شهر
بناب
سال فارغ التحصیلی
96

به نقل از ali kh :
خب همانطور که گفتم اینجور مسائل بیشتر به طرز فکر آدم ها بر میگرده.
یعنی آدم وقتی فک کنه یه چیزی ضرر نداره اونموقع ضرر نداره؟

Ali Kh

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
تیزهوشان شهید بهشتی
شهر
گرگان
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
دانشگاه گرگان
رشته دانشگاه
زیست شناسی جانوری

به نقل از rreezzaa :
یعنی آدم وقتی فک کنه یه چیزی ضرر نداره اونموقع ضرر نداره؟
نه نه، اصلا منظورم این نیست.به طور مثال اگر یکی بخواد بنزین بخوره طبیعیه که ضرر داره.ولی اگه بخواد بخوره و این بنزین خوردنش به افراد دیگه آسیب نزنه، ما نمیتونیم جلوش رو بگیریم.
طبیعتا دیدن فیلم های غیر اخلاقی مضر هستند و مشکلاتی رو به بار می آورند.ولی وقتی بخواد نگاه کنه ما نمیتونیم جلوش رو بگیریم.

علیمپو

بچّه سنّی
نام مرکز سمپاد
حلی۲
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1396

به نقل از ali kh :
نه نه، اصلا منظورم این نیست.به طور مثال اگر یکی بخواد بنزین بخوره طبیعیه که ضرر داره.ولی اگه بخواد بخوره و این بنزین خوردنش به افراد دیگه آسیب نزنه، ما نمیتونیم جلوش رو بگیریم.
طبیعتا دیدن فیلم های غیر اخلاقی مضر هستند و مشکلاتی رو به بار می آورند.ولی وقتی بخواد نگاه کنه ما نمیتونیم جلوش رو بگیریم.

ببین بی حیایی و بی غیرتی و بی بند و باری مسائلی نیست که بخواد کاری با جامعه نداشته باشه!
از بین رفتن یه سری ارزشای خانواده ها هم چیزی نیست که آسیبی به جامعه نرسونه.
هر جای دنیارو ببینین یه محدودیت واسه یه سری برنامه هاش داره.

×من موافق با این محدودیت کلی نیستم. ولی اینطوری نیست که هیچ محدودیتی هم نباشه

Ali Kh

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
تیزهوشان شهید بهشتی
شهر
گرگان
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
دانشگاه گرگان
رشته دانشگاه
زیست شناسی جانوری

به نقل از am.ma :
ببین بی حیایی و بی غیرتی و بی بند و باری مسائلی نیست که بخواد کاری با جامعه نداشته باشه!
از بین رفتن یه سری ارزشای خانواده ها هم چیزی نیست که آسیبی به جامعه نرسونه.
هر جای دنیارو ببینین یه محدودیت واسه یه سری برنامه هاش داره.

×من موافق با این محدودیت کلی نیستم. ولی اینطوری نیست که هیچ محدودیتی هم نباشه
حرف شما تا حدودی درسته، بطور مثال در خیلی از کشور ها مشروبات الکلی آزاده، ولی اگر کسی در حین رانندگی مست باشه، جریمه سنگینی داره.تعیین مرز های جامعه هم به عهده ما نیست.این کار کسانی است که متخصص جامعه شناسی باشند.

Bahar_R

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مواد و متالورژی

البته درسته که ماهواره اغلب کانال هاش افراد چادر و مقنعه و پیرهن روی شلوار تنشون نیست، اما اینطور هم نیست که ماهواره برابر با پورنوگرافی باشه. یه سری از دوستان جوری صحبت می‌کنن انگار همه‌ی کانالا چی نشون می‌ده.
کسی حق نداره تعیین کنه ورودی فکری آدم ها چی باشه تا محتوای فکرشون رو تنظیم کنه، جایی اجازه‌ی دخالت هست که یه نفر داره به طور واضح آسیب به دیگران می‌زنه اون زمان جلوش گرفته می‌شه.
اگر از نظر شما اون فرهنگ، بی بند و باری هست می‌تونید توی خونه‌ی خودتون نیارید، توی مراکز آموزشی هم که تدریس نمی‌شه، به فرزندتون هم یاد بدید هرکس هرکاری می‌کنه لزوما درست نیست و لزومی بر تقلید ازش نیست. (که اصلا هم کار غیر ممکنی نیست و اغلب ما تا حدی این تربیت رو داریم، یکی کمتر، یکی بیشتر)

عمر انسان هم بقدری نیس که همه چی رو تجربه کنه گاهی هم باید از تجربه های دیگران استفاده کرد والا تابحال ما هرچی از این ماهواره شنیدیم جز شر نبوده
استفاده‌ی مفید چجور استفاده‌ایه؟ به طور مثال صدا و سیما استفاده‌ی مفید داره توی تعریف شما از استفاده‌ی مفید؟ یا کلا تلویزیون رو پدیده‌ی مفیدی نمی‌دونید؟

این الفاظ واسه یه سایت دانش آموزی درست نیست.(قسمت بولد شده)
این نظر شماست. این کلمه هیچ جایی توی یه بحث اجتماعی کلمه‌ی زشت یا رکیکی یا نامناسب برای گروه سنی بالای ۱۲ سال محسوب نمی‌شه.

paml

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيد بهشتی
شهر
اهواز
دانشگاه
شهیدبهشتی

به نقل از rreezzaa :
اونوقت اين چيزايى كه شنيدى شر بوده ميشه بگى از كيا شنيدى؟؟؟
از يه جوون كه همش پ**ن نگاه ميكنه؟؟؟
يا از يه استاد دانشگاه كه دنبال مستنده؟؟
يا از يه خونه دار كه پشت سريال هاى تركى ميشينه؟؟؟

يعنى شما بر اساس حرف ديگران قضاوت ميكنيد؟؟؟اگه همچين آدمى هستيد كه اصن به نظرم بحث بى فايدست چون شما اصن نميدونيد ماهواره چى پخش ميكنه و فقط براساس حرف ديگران نظر ميديد

علیمپو

بچّه سنّی
نام مرکز سمپاد
حلی۲
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1396

به نقل از Bahar_R :
البته درسته که ماهواره اغلب کانال هاش افراد چادر و مقنعه و پیرهن روی شلوار تنشون نیست، اما اینطور هم نیست که ماهواره برابر با پورنوگرافی باشه. یه سری از دوستان جوری صحبت می‌کنن انگار همه‌ی کانالا چی نشون می‌ده.
کسی حق نداره تعیین کنه ورودی فکری آدم ها چی باشه تا محتوای فکرشون رو تنظیم کنه، جایی اجازه‌ی دخالت هست که یه نفر داره به طور واضح آسیب به دیگران می‌زنه اون زمان جلوش گرفته می‌شه.
اگر از نظر شما اون فرهنگ، بی بند و باری هست می‌تونید توی خونه‌ی خودتون نیارید، توی مراکز آموزشی هم که تدریس نمی‌شه، به فرزندتون هم یاد بدید هرکس هرکاری می‌کنه لزوما درست نیست و لزومی بر تقلید ازش نیست. (که اصلا هم کار غیر ممکنی نیست و اغلب ما تا حدی این تربیت رو داریم، یکی کمتر، یکی بیشتر)

در هر صورت شبکه های مورد دار زیادی داره که باید کنترل شه. آسیب خیلی از شبکه ها و برنامه هاش خیلی واضح هست.

maziar

مازیمون
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران، استانبول، کوالالامپور، اُسلو!
دانشگاه
Universitetet i Oslo
رشته دانشگاه
ریاضی، CS، نانو الکترونیک

به نقل از am.ma :

در هر صورت شبکه های مورد دار زیادی داره که باید کنترل شه. آسیب خیلی از شبکه ها و برنامه هاش خیلی واضح هست.

پورنوگرافی مناسب نیست ؟‌

یادمه اتفاق مشابهی افتاده بود در واکنش نوشته ی سکسیزم در بی بی سی :))

نظرت چیه قبل این جور بیان نظرات گوگل کنی ؟‌

پورنوگرافی

علیمپو

بچّه سنّی
نام مرکز سمپاد
حلی۲
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1396

به نقل از مازیمون :
پورنوگرافی مناسب نیست ؟‌

یادمه اتفاق مشابهی افتاده بود در واکنش نوشته ی سکسیزم در بی بی سی :))

نظرت چیه قبل این جور بیان نظرات گوگل کنی ؟‌

پورنوگرافی

مازیار عزیز من، میدونم چیه!
ولی اینجور مسائل رو تو سایتی که دانش آموزای 13 - 14 ساله هم هستن نباید بیان کرد.

این نظر شماست. این کلمه هیچ جایی توی یه بحث اجتماعی کلمه‌ی زشت یا رکیکی یا نامناسب برای گروه سنی بالای ۱۲ سال محسوب نمی‌شه.

اینم نظرش شماست تا وقتی که مدرکی واسه ادعات نیاری.

maziar

مازیمون
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران، استانبول، کوالالامپور، اُسلو!
دانشگاه
Universitetet i Oslo
رشته دانشگاه
ریاضی، CS، نانو الکترونیک

به نقل از am.ma :
مازیار عزیز من، میدونم چیه!
ولی اینجور مسائل رو تو سایتی که دانش آموزای 13 - 14 ساله هم هستن نباید بیان کرد.

پورنوگرافی یک کلمه ی علمی هست. و برای طبقه بندی یک مجموعه استفاده میشه. مثل این میمونه که بگی نباید گفت حیوانات پستاندار هستن! چون پستاندار رو نباید ۱۳-۱۴ ساله بدونن!

کلمه ی پورنوگرافی تو هیچ رده ی سنی ای ممنوع نیست. چون جزو کلمات علمی هست.

حرفت همونقدر اشتباه و بی معنی هست که بگی سکسیزم رو نباید گفت چون توش سکس داره! ( در صورتی که سکس هم معنی بدی نداره و به معنی جنسیت هست )‌

علیمپو

بچّه سنّی
نام مرکز سمپاد
حلی۲
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1396

به نقل از مازیمون :
پورنوگرافی یک کلمه ی علمی هست. و برای طبقه بندی یک مجموعه استفاده میشه. مثل این میمونه که بگی نباید گفت حیوانات پستاندار هستن! چون پستاندار رو نباید ۱۳-۱۴ ساله بدونن!

کلمه ی پورنوگرافی تو هیچ رده ی سنی ای ممنوع نیست. چون جزو کلمات علمی هست.

حرفت همونقدر اشتباه و بی معنی هست که بگی سکسیزم رو نباید گفت چون توش سکس داره! ( در صورتی که سکس هم معنی بدی نداره و به معنی جنسیت هست )‌

برای دسته بندی کردن موضوعاتی هست که مرتبط نیست به این سایت و رده بندی سنیش!

منم میتونم بگم حرفت به اندازه حرف کسی که ادعا میکنه زمین مربع شکله اشتباس. اما فقط این رو گفتم، و نه چیز دیگه ای!

Bahar_R

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مواد و متالورژی

اینم نظرش شماست تا وقتی که مدرکی واسه ادعات نیاری.
بله، همینطوره. طبعا من مطابق نظر خودم کلمات رو انتخاب می‌کنم و پست هام رو می‌نویسم، نه نظر شما. از نظر قانون انجمن هم ایرادی بهش وارد نیست بنابراین بحثی وجود نداره.

موضوع رو منحرف نکنید، یه کلمه از یه پست داره کاملا بحث رو به سمت نامربوطی می‌بره. بحث این نیست که چه کلماتی باید به کار برد و چه کلماتی نباید، در مورد فواید و مضرات ماهوارع برای خانواده هاست.

به نقل از shaylin :
خیلی جالب بود
پورنواستارو از بچه های 10 9 ساله زیاد شنیدم
ب یکی گفتم خاله جون این عکسه کیه میبینی؟؟
گف نمیشناسی مگه پورنو استاره دگ :| :| :| #: این ب نظرتون اثرات چیه؟؟اخه این جوابه ی بچه 9ساله ب من بده؟؟ :-w :-w
به نظرم اثر کسی غیر از پدر و مادری که بچه‌ی ۹-۱۰ ساله رو بدون نظارت پای ماهواره ول می‌کنن نمی‌تونه باشه. حتی توی یکی از کشورها، اگر اشتباه نکنم فرانسه، یه قانونی در حال بررسی بود در مورد پدر و مادر هایی که فرزندان‌شون فیلم های پورنوگرافی یا اکشن می‌بینن و از اینکار جلوگیری نمی‌کنن.

shaylin

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
farzanegan
شهر
khorasan

خیلی جالب بود
پورنواستارو از بچه های 10 9 ساله زیاد شنیدم
ب یکی گفتم خاله جون این عکسه کیه میبینی؟؟
گف نمیشناسی مگه پورنو استاره دگ :| :| :| #: این ب نظرتون اثرات چیه؟؟اخه این جوابه ی بچه 9ساله ب من بده؟؟ :-w :-w

معذرت اگ ابن کلمه رو گفتم اما ب نظرم کمک میکنه ب اینک بفهمین ضررماهواره بیشتر از فایده شه

RREEZZAA

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه طباطبایی
شهر
بناب
سال فارغ التحصیلی
96

به نقل از Bahar_R :
استفاده‌ی مفید چجور استفاده‌ایه؟ به طور مثال صدا و سیما استفاده‌ی مفید داره توی تعریف شما از استفاده‌ی مفید؟ یا کلا تلویزیون رو پدیده‌ی مفیدی نمی‌دونید؟
بی بند و باری تنها ضرر ماهواره نیس بلکه فاحشترینشه!
همچنین تصاویر و صحنه هایی با اون غلظت نیاز نیس بلکه یکم رقیقترشم میتونه میوجب بلوغ زودرس شه
درضممن شما نمیتونی برا کاربرا تعیین تکلیف کنی (;
البته ما از عصر بووق نیومدیم که ندونیم تلوزیون چیه و چه اسفاده هایی ازش میکنن
خدمت اون دوستان هم که زر زر میگن پ***ن یه کلمه ی کاملا علمیه بگم که
با فرض علمی بودن وقتی یه نوجوون 13 14 ساله باهاش مواجه بشه و ندونه چیه خب طبیعتا سرچ میکنه و به احتمال یه انحراف کشیده شه

علیمپو

بچّه سنّی
نام مرکز سمپاد
حلی۲
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1396

به نقل از Bahar_R :
موضوع رو منحرف نکنید، یه کلمه از یه پست داره کاملا بحث رو به سمت نامربوطی می‌بره. بحث این نیست که چه کلماتی باید به کار برد و چه کلماتی نباید، در مورد فواید و مضرات ماهوارع برای خانواده هاست.
به نظرم اثر کسی غیر از پدر و مادری که بچه‌ی ۹-۱۰ ساله رو بدون نظارت پای ماهواره ول می‌کنن نمی‌تونه باشه. حتی توی یکی از کشورها، اگر اشتباه نکنم فرانسه، یه قانونی در حال بررسی بود در مورد پدر و مادر هایی که فرزندان‌شون فیلم های پورنوگرافی یا اکشن می‌بینن و از اینکار جلوگیری نمی‌کنن.

موضوعی رو منحرف نکردم.
یه نکته در کنار صحبتام راجب موضوع اصلی گفتم، این کسای دیگه هستن که حرفی راجب تاپیک ندارن و فقط به نکته ی من میپردازن.

فکر کنم اکثرا بچه ها گفتن که باید کنترل شده باشه قضیه.

Bahar_R

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مواد و متالورژی

به نقل از rreezzaa :
بی بند و باری تنها ضرر ماهواره نیس بلکه فاحشترینشه!
همچنین تصاویر و صحنه هایی با اون غلظت نیاز نیس بلکه یکم رقیقترشم میتونه میوجب بلوغ زودرس شه
درضممن شما نمیتونی برا کاربرا تعیین تکلیف کنی (;
البته ما از عصر بووق نیومدیم که ندونیم تلوزیون چیه و چه اسفاده هایی ازش میکنن
خدمت اون دوستان هم که زر زر میگن پ***ن یه کلمه ی کاملا علمیه بگم که
با فرض علمی بودن وقتی یه نوجوون 13 14 ساله باهاش مواجه بشه و ندونه چیه خب طبیعتا سرچ میکنه و به احتمال یه انحراف کشیده شه
خب بقیه‌ی ضرر هاش رو بگید. بحث در مورد همینه.
بی‌بند و باری رو که توضیح دادم، بی بند و باری به خود خانواده مربوطه تعیینش، کسی حق نداره استاندارد خودش رو در مورد مسائل فکری و زندگی شخصی تو حلق همه فرو کنه.
فرمودید ماهواره استفاده‌ی مفید نداره، منم تعریفتون از استفاده‌ی مفید رو پرسیدم. هر استفاده‌ای از تلویزیون می‌شه از ماهواره هم می‌شه. اگر می‌تونید دلیل بیارید که تلویزیون کلا استفاده‌ی مفید نداره بعدش می‌تونید ادعا کنید ماهواره هم نداره.
یادم نمیاد جایی از پستم چماق به دست گرفته باشم یا تهدید کرده باشم اگر کاری که من می‌گم نکنید فلان که بخواد تحمیل حساب بشه.

+ خارج از بحث ؛ برای بار آخر در مورد اهانت به طرف بحث بهتون تذکر دوستانه می‌دم. الفاظی مثل «زر زر» به هیچ وجه مناسب شأن بحث نیست و توهین به طرف بحث و خلاف قوانین کلی انجمن محسوب می‌شه. با توجه به اینکه چندمین تذکر هست، در صورت تکرار، تذکر بعدی قطعا به این شکل نخواهد بود و با اخطار همراهه.

shaylin

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
farzanegan
شهر
khorasan

ماهواره چیز بسیار خوبی است
همه برای برنامه های علمی ان را نگاه میکنن(چ ملت دانشمندی داریم =)))
باعث تغییر درارزش و افکار نوجوان هاوجوان هانمیشود
باعث بلوغ زودرس نمیشود
روابط را عادی سازی نمیکند

خوبه دوستان؟؟
راضی شدین؟؟

ماهواره اصن خیلی خوبه :|

خودمونو گول نزنیم
ماسر چی بحث میکنیم
فاز روشنفکری ور ندارین دوستان

چقد ملت طلاق میگیرن سر همین تاثیرات ماهواره
و خیلیچیزای دگ

Ali Kh

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
تیزهوشان شهید بهشتی
شهر
گرگان
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
دانشگاه گرگان
رشته دانشگاه
زیست شناسی جانوری

به نقل از shaylin :
خودمونو گول نزنیم
ماسر چی بحث میکنیم
فاز روشنفکری ور ندارین دوستان

چقد ملت طلاق میگیرن سر همین تاثیرات ماهواره
و خیلیچیزای دگ
برای این حرفتون، منبعی، پژوهش جامه شناسی ای یا آمار رسمی ای( چیزی که بشه بهش استناد کرد ) ذکر کنید لطفا.

بالا