مانانائیل
کاربر فعال
- نام مرکز سمپاد
- bhshti
- شهر
- rs
- سال فارغ التحصیلی
- 1394
- دانشگاه
- rs
- رشته دانشگاه
- nd
پاسخ : ماهواره رو برای خانواده های ایرانی مناسب میدونین
و اینکه فک کنم تصور شما از "زور" اینه که با یه اسلحه دختره رو مجبور به ازدواج کنن... اگه اینطوریه که بله،منم موافقم با حرفتون...
واینکه: ازدواجِ یه کودک؟ شما تو این مسئله میاید از "مصلحت بودن یا نبودن" حرف میزنید؟ سرنوشت یه انسانِ خردسال رو تشخیص مصلحتِ ولی ـش یا یه قاضی مشخص کنه؟ ینی شما با اصل قضیه مشکلی ندارید؟
و اینکه متاسفانه اینجا بحث سر علایق شما نیس،بحث سر عقاید شماس،پس لدفن بیشتر درمورد عقایدتون تحقیق کنید...
و واقن ممنون میشم اگه اون جواب های قانع کننده رو اینجا یا تو پ.خ باهام به اشتراک بذارید...
و در عاخر شما رو به یه نقل قول دیگه،از قران،دعوت میکنم: [در جواب اینکه گفتید ازدواج زوری تو دین نداریم]
و اینکه بازم میگم،من معرفی نکردم و نمیکنم، فقط از منابع دینی خودتون نقل قول کردم و میکنم...
تذکرتون بسیار بجاست،ولی فقط تقصیر من نبود؛ شمایید که تو کل حرفتون دارید از دین و مذهب و سیره پیامبر و امامانتون و الخ... مایه میذارید،و خب منم مجبور شدم جواب بدم،به هرحال حق با شماست و بحث زیادی دور شد...اول از هرچیز تذکر می دم که شما دارید بحث رو دور می کنید
ولی بالاخره شما گفتید:بحث از اونجا شروع شد که کار و تحصیل به عنوان عامل طلاق های امروزه معرفی شد(مشخصا وقتی می گیم طلاق های امروزه منظورمون افرادی با میانگین سنی 23 هست نه دختر بچه زیر 9 سال)
من سنت رو تایید نمی کنم سیره ی بزرگان دینم رو تایید می کنم (پیامبر و معصومین و ...)
درسته؟ و حالا که من مثالِ نقض برای حرفاتون اوردم شما میگید: نه،اصلا ربطی نداره،من منظورم طلاق های مربوط به افراد با میانگین سنی 23 ساله...ببینید تو دین و مذهب ما هیچجا نگفته دختر رو باید به زور شوهر داد ، همون مثال تاریخی که تو دین ما هست خود پیامبر(ص) می ره نظر حضرت فاطمه (س) رو ازش می پرسه و حالا اگه یه سری خانواده ها اشتباه محض می کنند و به تصمیم و نظر دخترشون بها نمی دند ، مشکل از طرز فکرشونه نه از دین اسلام
پس شما قبول دارید که اسلام بصورت ناعادلانه یسری حقوق رو برای مرد ها در نظر میگیره؟ و اگه زنی حقوق برابر میخواد باید شوهرش اون رو بهش بده؟(یعنی میتونه بده،میتونه نده...)اسلام یه سری حق ها رو از قبل تعیین کرده که تو این شکی نیست حالا اگه خانومی(یک فرد بالغ) شرایطی اضافه تر می خواهد می تونه تو عقدش ذکر کنه و مشخصا که مرد هم باید تایید کنه (چون یه شرط جدید هست و طرفین باید رضایت داشته باشند) و اگه مرد قبول نکرد ، اون خانوم (که یه فرد بالغ هم هست) تن به ازدواج نمی ده تا اینجاش بنظرم می تونیم قبول کنیم که ازدواج های رایج امروزه می تونند تکلیف خودشون رو با مسئله ی کار و تحصیل و حق طلاق خانوم ها قبل از ازدواج حل کنند (در مورد اینکه شما گفتی یه سری خانواده دختر بالغ خودشون مجبور به ازدواج می کنند منم گفتم که کار اشتباهی هست و جزیی از اسلام نیست که دختر بالغ به زور ازدواج کنه)
و اینکه فک کنم تصور شما از "زور" اینه که با یه اسلحه دختره رو مجبور به ازدواج کنن... اگه اینطوریه که بله،منم موافقم با حرفتون...
اتفاقن با توجه با دلایلی که شما اوردید بنظرم خیلیم جزء بحث حساب میشه؛ واینکه لدفن قاطی نکنید قضیه رو،اذن پدر(ولی) در هر ازدواجی برای دختر واجبه،اینجا رو باید اینطور تصحیح کنید: ازدواج دختر زیر 9 سال به اختیار پدر(ولی) امکان پذیر هست...اما شما می گی تکلیف دخترهای زیر 9 سال چی می شه ، که این در حوزه ی صحبت ما نبود چون داشتیم در مورد ازدواج های رایج امروزه صحبت می کردیم و بحث چند بخش داره و خیلی طولانی هست
به هر حال پاسخ خیلی کوتاه به این صحبت باید بگم که ازدواج دختر زیر 9 سال به اذن پدر امکان پذیر هست ولی یه شرط مهم داره و اونم رعایت مصلحت کودکه که برای این
واینکه: ازدواجِ یه کودک؟ شما تو این مسئله میاید از "مصلحت بودن یا نبودن" حرف میزنید؟ سرنوشت یه انسانِ خردسال رو تشخیص مصلحتِ ولی ـش یا یه قاضی مشخص کنه؟ ینی شما با اصل قضیه مشکلی ندارید؟
ارتباط جنسی مستقیم؟ یعنی شما "لمس نمودن با شهوت و بغل گرفتن و تفخیذ[nb]"تفخیذ" تو ویکی پدیا[/nb]" رو غیر مستقیم میدونید؟ و فکر میکنید سلامت جسمی (و روانی) اون کودک در اینصورت تضمین میشه؟و اون مواردی که شما مطرح کردی برای این بود که بنا به هر دلیلی ازدواج صورت گرفت ارتباط جنسی مستقیم صورت نگیره و برای خود کودک مطرح شده و دیگر مسائلی که پشت این حکم هاست
راستش فک نمیکنم مطالعاتم ناقص بوده باشه،ولی خب برداشت شماس... و اینکه من از تحریر الوسیله نقل قول کردم،که بله،منبع یک طرفه ایه،ولی یک طرفه به سود مسلمین....شما یا مطالعاتتون ناقص بوده یا از یک منبع یک طرفه مطالعه کردید
وگرنه خیلی از مسائلی که شما بیان کردید پاسخشون تو منابع ما هست
منم روحم از ازدواج با بچه ی زیر 9 سال خبر نداشت و کاملا بی علاقه هم نسبت بهش هستم با این وجود شما که مطرح کردید من با تعجب جست و جو کردم و دیدم که شما بد معرفی کردید و در حدی که منو قانع کنه بهم پاسخ داده شد
و اینکه متاسفانه اینجا بحث سر علایق شما نیس،بحث سر عقاید شماس،پس لدفن بیشتر درمورد عقایدتون تحقیق کنید...
و واقن ممنون میشم اگه اون جواب های قانع کننده رو اینجا یا تو پ.خ باهام به اشتراک بذارید...
و در عاخر شما رو به یه نقل قول دیگه،از قران،دعوت میکنم: [در جواب اینکه گفتید ازدواج زوری تو دین نداریم]
و حالا تفسیر(از تفسیر نمونه):سوره احزاب-ایه -36-ترجمه مکارم: هیچ مرد و زن با ایمانى حق ندارد هنگامى كه خدا و پیامبرش امرى را لازم بدانند، اختیارى (در برابر فرمان خدا) داشته باشد; و هر كس نافرمانى خدا و رسولش را كند، به گمراهى آشكارى گرفتار شده است!
و بانو زینب به ازدواج راضی شدن،مبارکه... (که البته بعدشم به طلاق منجر شد و در اخر خود پیامبر با ایشون -یعنی زينب بنت جحش- ازداج کرد...)هنگامى كه پيامبر (صلى اللّه عليه و آله و سلّم ) تصميم گرفت براى زيد همسرى برگزيند از زينب بنت جحش كه دختر اميه دختر عبد المطلب (دختر عمهاش ) بود براى او خواستگارى نمود زينب نخست چنين تصور مى كرد كه پيامبر (صلى اللّه عليه و آله و سلّم ) ميخواهد او را براى خود انتخاب كند، خوشحال شد و رضايت داد ولى بعدا كه فهميد خواستگارى از او براى زيد است ، سخت ناراحت شد و سر باز زد، برادرش كه عبد الله نام داشت او نيز با اين امر به سختى مخالفت نمود.
در اينجا بود كه نخستين آيه از آيات مورد بحث نازل شد و به امثال زينب و عبد الله هشدار داد كه آنها نمى توانند هنگامى كه خدا و پيامبرش كارى را لازم مى دانند مخالفت كنند، آنها كه اين مساله را شنيدند در برابر فرمان خدا تسليم شدند
و اینکه بازم میگم،من معرفی نکردم و نمیکنم، فقط از منابع دینی خودتون نقل قول کردم و میکنم...
میتونید در مورد این قسمت بیشتر توضیح بدید؟ رفتارها و فرهنگ پنهان؟ تاثیر در ناخوداگاه؟ چون من اصلا تو این زمیته(تاثیر رو ناخوداگاه و غیره) هیچ اطلاعاتی ندارم...اما یه سری سریال تصاویر غیر اخلاقی ندارند بلکه رفتار و فرهنگی نمایش می دند که مخالف اون اعتقادات اسلامی ماست و این یکم پنهانه ممکنه یه سری افراد متوجه نشند و تاثیر این برنامه ها هم تو ناخودآگاه هست من بیشتر منظورم اینا بود