- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان فرزانگان 1
- شهر
- تهران
- دانشگاه
- دانشگاه تهران
- رشته دانشگاه
- مهندسی مواد و متالورژی
پاسخ : ماهواره رو برای خانواده های ایرانی مناسب میدونین
خوب اون دلیلی که آوردید برای هرچیزی که بود کاملا بی مفهوم و اشتباه بود
برنامه ای با اون منطق خیلی از سخنرانی هاست مثلا که یه شخصی یه چیزی میگه و همه موظفن بی برو برگرد قبول کنن . :)
سریالای ماهواره ای غرب دسته بندی داره بعضیاشون که مستنده که با مدرک حرف میزنن و اغراق توش نیس یا خیلی کمه . بله سریالا های معمولی توش بزرگ نمایی هست . مثل سریالای خودمون . پس سریالای ایران برتری به اونا ندارن
هر دو جامعه رو اغراق آمیز نمایش میدن
حالا برگردیم به همون بحث ماهواره . با توجه به همه ی این بحث ها چرا نباید ماهواره دید؟؟
دین اصلی خیلی ادیان از بین رفته اگه اینجوری حساب بشه شاید بشه گفت همه ی ادیان چون هیچ کدوم اونطور که باید اجرا نمیشه .به نقل از ..زهرا.. :دین اصلی مسیحیت از بین رفته نه مسیحی ها!اینو یادم رفته بود!
میشه توضیح بدین!اجازه بدین اینو خصوصی عرض کنم چون تاپیک خیلی منحرف میشه!
این دلیل برای از بین رفتن مسیحیت نبود . ی نشونه برای هروس بودن مسیح دروغی بود! :)همچین برنامه ای با این منطق سراغ ندارم.مگه اینکه منظورتونو بد گرفته باشم.
چ تضمینی میدین ک سریالای ماهواره عینا زندگی غرب رو نشون بده؟اونجوری ک من میدونم مردم اونا هم همین نظرو راجع ب سریالاشون دارن!
![]()
خوب اون دلیلی که آوردید برای هرچیزی که بود کاملا بی مفهوم و اشتباه بود

برنامه ای با اون منطق خیلی از سخنرانی هاست مثلا که یه شخصی یه چیزی میگه و همه موظفن بی برو برگرد قبول کنن . :)
سریالای ماهواره ای غرب دسته بندی داره بعضیاشون که مستنده که با مدرک حرف میزنن و اغراق توش نیس یا خیلی کمه . بله سریالا های معمولی توش بزرگ نمایی هست . مثل سریالای خودمون . پس سریالای ایران برتری به اونا ندارن
هر دو جامعه رو اغراق آمیز نمایش میدن
حالا برگردیم به همون بحث ماهواره . با توجه به همه ی این بحث ها چرا نباید ماهواره دید؟؟

این دلیل برای از بین رفتن مسیحیت نبود . ی نشونه برای هروس بودن مسیح دروغی بود! :)همچین برنامه ای با این منطق سراغ ندارم.مگه اینکه منظورتونو بد گرفته باشم.
چ تضمینی میدین ک سریالای ماهواره عینا زندگی غرب رو نشون بده؟اونجوری ک من میدونم مردم اونا هم همین نظرو راجع ب سریالاشون دارن!

بجز تعداد اندكي همه يا ميرن farsi 1ميبينن يا pmc،gemTV،4 و شبكه هايي از اين قبيل