پیش تجربی
معدل 19.78
خوشحال هستم چون واسه امتحانا تشریحی نخوندم که فقط تست زدم بلد نبودم تشریحی بنویسم دبیران محترم هم بی انصافی نکردند هر چی دلشون خواست نمره کم کردن از من
پ.ن: نگین! چه حسی پیدا میکنی که زیر همه پستا جواب میدی؟ از این همه اختیار لذت میبری نه؟
××نگین : اولا چرا ما شمارو تاپیک کنکوریا نمی بینیم ؟ خیلی عالیه خوب واسه پیش آورین. ایشالا کنکورم عالی بشی
+پ.ن: نه اینطوریام نیس
سوم راهنمایی : 19.97
- الان ما اعلام میکنیم ب چ نتیجه ای برسیم ؟؟
پ ن :نگین واسه قدرت نمایی ی چی زیر پست منم بنویس یادگاری حتی
××نگین: نتیجش اینه که ملت تشویق میشن خوب . اصن ترم دیگه هرکی ازهمه بالاتر شد من خودم جایزه میذارم قدرت نمایی چیه ؟ بابا 20 میشدی دیگه البته من خودم عاشق این معدلم . 20 زشته اصن >:p
بعدا : خودم : جایزه میدی ؟؟ خب پس من تلاش میکنم
آره 20 افت کلاسه
ملت خرخون میان اینجا میگن : وای معدلم شد 19.99
اونوخ ما اسکولا میایم اینجا میگیم شدم 17
××نگین : توصیم به شما جوانانو خودم بعد از ایمان و تقوا. اینه که نه از این طرف بام بیافتین نه از اون طرف :) البته خوب کنکوریا معمولا مغدل براشون مهم نیت و قضیه اش فرق داره :)
من از معدلم خودم خوشم نمیاد! یعنی اگه حواسمو جمع میکردم 20 بود!! اگه سوالای رو که تو ورقه ندیده بودمو و 20 رو 12 نخونده بودمو ...!!!
19.87
دوم تجربی.
نگین : راستش خیلی عالیه ! ببین اصلا واقعا نمره مهم نیستش ! مهم یاد گیریه بیشتر . البته این خیلی شعاره که بگی کسی که معدلش 12 میشه خیلی بی ارتباط با یاد گیریشه ! ولی در این حدود واقعا نمره اهمیت نداره !
نگین : فک کنم حدودا 6 ام 7 ام کلاس شده باشی ؟ به نظر شخصیم خیلی خوبه راستش . ولی خوب هر کسی خودشو بهتر میشناسه لابد واست کمه که میگی گند زدم دیگه ولی در دید کلی عالی حساب میشه [nb]در ضمن این جا پت نکنید با تشکر :د[/nb]