ببخشید کی گفت انظباط تاثیر داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پس چرا واسه ما تاثیر نداشتهبه نقل از Mohammadreza128 :تاثیر نداره؟؟
ببخشید بنده الان ۳ ساله دییرستانم با این کارنامه ۵ امین کارنامه متوسطمه تو همشم تاثیر داشته فک کنم شما کارنامه اول دبیرستانت باشه..
تو دبستان و راهنمایی هیچ تاثیری نداره اما در پایه متوسطه(دبیرستان) در معدل هم ماثره نمره انضبط.
تاثیر داره انضباط.
انضباط ضریب دو داره حسابی هم تاثیر دارهبه نقل از mahsaperspoli30 :ببخشید کی گفت انظباط تاثیر داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پس چرا واسه ما تاثیر نداشته
اشتباه میکنیدا انضباط ضریب نداره تاثیری تو معدل نداره
توی معدلی که میدن انظباط تاثیر داره...به نقل از mahsaperspoli30 :ببخشید کی گفت انظباط تاثیر داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پس چرا واسه ما تاثیر نداشته
ا
راهنمایی هم فرزانگان میرفتی؟به نقل از بانــــــــــوشــــــاک :من معدلمو زدم بالای 19.5 ولی شد....
شد 19.45....
به نظرتون واسه کسی که تمام راهنمایی معدلش بیست بوده چن درصد افت به حساب میاد؟
کلا راهنمایی با دبیرستان فرق داره درصد افت و... بیشتر در پایه افت محسوب میشه یعنی نسبت به سال قبل همون پایه نه از یک پایه به پایه دیگه چون سیستم کلا تغییر میکنه.به نقل از بانــــــــــوشــــــاک :من معدلمو زدم بالای 19.5 ولی شد....
شد 19.45....
به نظرتون واسه کسی که تمام راهنمایی معدلش بیست بوده چن درصد افت به حساب میاد؟
ا
انضباط تاثیر داره بدم تاثیر داره میدونی چرا؟به نقل از mahsaperspoli30 :ببخشید کی گفت انظباط تاثیر داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پس چرا واسه ما تاثیر نداشته