- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- رشت
- سال فارغ التحصیلی
- 92
- دانشگاه
- Fefu
- رشته دانشگاه
- General medicine
به نقل از El.N :19/98 اولین سالیه که شاگرد دومی رو تجربه می کنم. تاحالا شاگرد اول بودم.حتی در امتحانات هماهنگ کشوری سمپاد.
ببخشید ولی من فقط 25/0 تو زبان کم داشتم.به نقل از شوکوهــ :این جای ِ هزار تشکر از مدیر و دبیرتون ُ خوب اومدی
معدل بیستای ِ مملکت ُ
اول دبیرستان
19.94
بله. ما سال اول راهنمایی دروس ریاضی و فیزیک رو کشوری دادیم.به نقل از نسترنّگار :امتحان هماهنگ کشوری چیه؟ آخه ما فقط یه امتحان ریاضی هماهنگ سمپاد دادیم اونم نمره پایین 18 نداشتیم اصن انقدر آسون بود!
× این جا یک عدد خرخوان داریم
به نقل از El.N :ببخشید ولی من فقط 25/0 تو زبان کم داشتم.
درضمن فک کنم قبل از اینکه مدیرمون با دبیرمون حرف بزنه درسها و نمره های ترم و مستمر منو از همه دبیرا پرسیده
خوب دبیرا می بینن وضعم چه جوریه دیگه!
البته ناراحت نشین فقط محض اطلاع گفتم که فکر بدی راجب معدل بیستا نکنین.معذرت
باو تا قبل از که هیچی برا ارزش نداشت....به نقل از ۩ amir abbasi ۩ :ینی این قد نمره برات مهمه
عزیز من یه بار هنرمو شدم 13.5!!!!!!نمره های دفترمم از 16 بالاتر نبود....به نقل از $.f@.h :فکرشو بکنین هنرتونو بشین 15!
بعد معلم هنر بگه مستمرت صفره.با 15 جمع میشه تقسیم به دو میشه،میشی5/7.بعد تو کارنامت میده مستمرتو 17.که بعد با 15 جمع میشه شدی هنرو 16.اونوخ از خوشحالی چیکار میکنین؟!!
اگه کل کله نمره پایین آوردنه که باید با افتخار بگم سال دوم راهنمایی یه معلم تاریخ بیشعور داشتیم که ظاهرآ از جوب آب با سطل ماست جمعش کرده بودن بعد شده بود معلم! از اول سال ما با ایشون دعوا داشتیم! به پیوست اونها مثه مرد تاریخ نوبت اوله رو شدم 9! اونم تو کارنامه! جالبیش این بود که چون بابام از این قضیه خبردار بود وقتی کارنامه رو تحویل گرفتیم تا نیم ساعت فقط میخندیدیم! فرض کن زیر 19 نمره نداشته باشی بعد تاریخ رو داده باشن 9!به نقل از بانــــــــــوشــــــاک :عزیز من یه بار هنرمو شدم 13.5!!!!!!نمره های دفترمم از 16 بالاتر نبود....
آخرش بیست داد بم.
عزیز دل!تاریخ رو با هنر مقایسه نکن.به نقل از Death Angel :اگه کل کله نمره پایین آوردنه که باید با افتخار بگم سال دوم راهنمایی یه معلم تاریخ بیشعور داشتیم که ظاهرآ از جوب آب با سطل ماست جمعش کرده بودن بعد شده بود معلم! از اول سال ما با ایشون دعوا داشتیم! به پیوست اونها مثه مرد تاریخ نوبت اوله رو شدم 9! اونم تو کارنامه! جالبیش این بود که چون بابام از این قضیه خبردار بود وقتی کارنامه رو تحویل گرفتیم تا نیم ساعت فقط میخندیدیم! فرض کن زیر 19 نمره نداشته باشی بعد تاریخ رو داده باشن 9!
ایول بالاخرا یکی پیدا شدبه نقل از کوروش :بکشید کنار لُنگیــآ... 14.80
البته ایشون تحصیلات عالیه میکنن:دالبه نقل از armin1272 :ایول بالاخرا یکی پیدا شد
دمت داغ
ا
ما فقط می ریم دانشگاه، تحصیل نمی کنیم به خدا، چه برسه به تحصیل عالی. ولی از فردا دیگه درس می خونم. نه ... از شمبه... نه، سال بعد... آره. از سال بعد درس می خونم : )به نقل از Mohammadreza128 :البته ایشون تحصیلات عالیه میکنن:دال
نمره دانشگاس نه دبیرستان .