- شروع کننده موضوع
پاسخ : انتقادات و پیشنهادات
خب ، من باید بگم من اصلا قصدم بر این بود که این کارو بکنم . ینی ازیه سری بپرسم راجبه فیلمُ خلاصه باهم انتخاب کنیم . ( یه سری وارد ! )
اتفاقی که افتاد این بود که چند نفر مخالفت کردن با این کار که منم بهش فک کردم دیدم راس میگن .
به هر حال کاربرای این سایت چه متخصص چه غیرمتخصص ، کاربرای سایتن !
وقتی خودشون یه چیزیُ انتخاب نکنن مشارکتشونم کم میشه . ( این روند واقعا تو سایت وجود داره ، چه بد چه خوب . )
تو کتاب خوانی گروهیم اکثرا همین اتفاق میفته ، ینی کلی مخالف هست همیشه .
من نمیگم با این تیم که فیلمُ انتخاب کنن مخالفم ، کاملا موافقم .
فقط میگم انتخاب اون تیمم باید به عهده ی همه باشه !
میدونید مشکل چیه ؟
مشکل اینه که ، این " راهی که باید در پیش گرفت " رو شما فقط در مواقع تماشای گروهی یادتون میفته .
اگه واقعا نگرانید ، انتقادا رو زودتر بگین تا واقعا بشه یه کاری کرد .
جدا منم خوشحال میشم بدونم . چون شما چند تا پیرهن از ما بیشتر پاره کردین به هرحال !
فقط بگین لطفا ! این مواقع نگین نقدتونو ...
+ انتقادو با لحن آروم هم میشه گفت ...
آهان اینم بگم .
@ ساینا : در مورد زمان ، گفتن تو عید دو تا فیلم نقد کنیم . برای اون بود که زمانُ گفتم 5 فروردین .
که البته قرار بود ببینیم چقد استقبال میشه از این تماشای گروهی ...
تاپیکم باز میمونه تا آخر ماه .
خب ، من باید بگم من اصلا قصدم بر این بود که این کارو بکنم . ینی ازیه سری بپرسم راجبه فیلمُ خلاصه باهم انتخاب کنیم . ( یه سری وارد ! )
اتفاقی که افتاد این بود که چند نفر مخالفت کردن با این کار که منم بهش فک کردم دیدم راس میگن .
به هر حال کاربرای این سایت چه متخصص چه غیرمتخصص ، کاربرای سایتن !
وقتی خودشون یه چیزیُ انتخاب نکنن مشارکتشونم کم میشه . ( این روند واقعا تو سایت وجود داره ، چه بد چه خوب . )
تو کتاب خوانی گروهیم اکثرا همین اتفاق میفته ، ینی کلی مخالف هست همیشه .
من نمیگم با این تیم که فیلمُ انتخاب کنن مخالفم ، کاملا موافقم .
فقط میگم انتخاب اون تیمم باید به عهده ی همه باشه !
میدونید مشکل چیه ؟
مشکل اینه که ، این " راهی که باید در پیش گرفت " رو شما فقط در مواقع تماشای گروهی یادتون میفته .
اگه واقعا نگرانید ، انتقادا رو زودتر بگین تا واقعا بشه یه کاری کرد .
جدا منم خوشحال میشم بدونم . چون شما چند تا پیرهن از ما بیشتر پاره کردین به هرحال !
فقط بگین لطفا ! این مواقع نگین نقدتونو ...
+ انتقادو با لحن آروم هم میشه گفت ...
آهان اینم بگم .
@ ساینا : در مورد زمان ، گفتن تو عید دو تا فیلم نقد کنیم . برای اون بود که زمانُ گفتم 5 فروردین .
که البته قرار بود ببینیم چقد استقبال میشه از این تماشای گروهی ...
تاپیکم باز میمونه تا آخر ماه .