2012/2/4 شروع کننده موضوع #1 faezeh_15 کاربر نیمهفعال فارغالتحصیل ارسالها 17 امتیاز 247 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1390 مدال المپیاد شیمی پاک شد؛ آخرین ویرایش: 2018/5/19
2012/2/4 #2 fatima.hadadi کاربر فوقفعال ارسالها 146 امتیاز 504 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر قم رشته دانشگاه فلسفه پاسخ : آزمون مشترک مجتمع آموزشی مفید و مبتکران سلام. من به آزمون اولش نرسيدم. اما دوميش رو که ديروز بود شرکت کردم. سوالاش بد نبود. ولي چندتا غلط داشت
پاسخ : آزمون مشترک مجتمع آموزشی مفید و مبتکران سلام. من به آزمون اولش نرسيدم. اما دوميش رو که ديروز بود شرکت کردم. سوالاش بد نبود. ولي چندتا غلط داشت
2012/2/24 #3 happychemist کاربر فعال ارسالها 30 امتیاز 23 نام مرکز سمپاد فرزانگان مدال المپیاد المپیاد شیمی پاسخ : آزمون مشترک مجتمع آموزشی مفید و مبتکران من اول شدم. :) شما چی؟
2012/2/27 #4 fatima.hadadi کاربر فوقفعال ارسالها 146 امتیاز 504 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر قم رشته دانشگاه فلسفه پاسخ : آزمون مشترک مجتمع آموزشی مفید و مبتکران تبريييييييييييک به من چيزي نگفتن. از کجا بايد بفهمم؟ بايد برم موسسه؟
پاسخ : آزمون مشترک مجتمع آموزشی مفید و مبتکران تبريييييييييييک به من چيزي نگفتن. از کجا بايد بفهمم؟ بايد برم موسسه؟
2012/3/3 #5 Arghavan کاربر حرفهای ارسالها 372 امتیاز 1,755 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر کرمان پاسخ : آزمون مشترک مجتمع آموزشی مفید و مبتکران بچه ها میشه اگه زحمتی براتون نیست (!) لطف کنید سوالاشو بذارین رو سایت؟!
پاسخ : آزمون مشترک مجتمع آموزشی مفید و مبتکران بچه ها میشه اگه زحمتی براتون نیست (!) لطف کنید سوالاشو بذارین رو سایت؟!
2014/4/16 #6 mahzadi کاربر فوقفعال ارسالها 109 امتیاز 196 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بابل مدال المپیاد شیمییی دانشگاه ان شالله سال بعد دانشگاه ته رشته دانشگاه ان شالله سال بعد داروسازی پاسخ : آزمون مشترک مجتمع آموزشی مفید و مبتکران کسی سوالاتش رو داره؟؟