چرا درس زيست را دوست دارين؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Askari78
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : چرادرس زيست رادوست دارين؟

راستشو بخوانی من تو دوران راهنمایی از زیست خوشم نمی اومد اما واقعا نمیدونم چی شد که وارد دبیرستان شدم کشته مرده زیست شدم ,الان عاشقشم,واسم تصور این‌که تمام چیزایی که درباره بدنم میخونم در همون لحظه و همه باهم درحال انجام شدند خیلی لذت باشه,دوسش دارن شاید واسه اینکه میتونم بهتر وجود خودمو بشناسم!

حالا کی گفته خوشمون میاد؟ :دی

چون قشنگه :-"

نمی دونم.شاید خانواده منو علاقه مند کردن.مخصوصا مامانم

چون تنها درسیه که تونستم لمسش کنم...عاشق زیستو آزمایشگاهم...وقتی زیست میخونم زمان از دستم میره کلا تو کتاب غرق میشم...نقطه ی مقابلشم فیزیکه!!!!نفرت دارم در حد لالیگا!!! :-& :-& :-&

درس شیرین وکاملا مفهومی به جز چندتا استثنا!ولی فیزیولوژی وژنتیک و.....دیگه معرکه اند!
وشیرین تر هم میشه اگه قبل از تدریس معلم مبحث مورد نظر رو توی کتاب های معتبری مثل گایتون کمپل سولومون لنینجر استرایر و.... که زیادن!مطالعه کنی!

زیست رو دوست دارم چون تمام سطوح علم رو در بر می گیره. حتی شیمی و فیزیک رو و با مصالح مشابه با دو علم تجربی دیگه ساختار قدرتمندی رو به وجود میاره به اسم زندگی.
دوستش دارم چون بین علوم ارتباط برقرار می کنه وقتی اکولوژی رو می خونی وارد رفتار انسان می شی و می رسی به جامعه شناسی و انسان شناسی.
با ژنتیک و بیوشیمی وارد بیوتکنولوژی می شی و بعد به صنعتگری و اقتصاد می رسی.
فیزیولوژی تو رو به پزشکی و درمانگری می رسونه و انسانیت یاد می گیری(البته امیدوارم ;) )
و با تکامل به فلسفه می رسی . به منطق حیات.
چون علمیه که محفوظات رو می طلبه و این یعنی دانش. کی گفته حفظی بودن چیزی بده؟ چون حفظیات نیازمند فکر نیست؟! عجب! پس توصیه می کنم سری به فیزیولوژی مخ و نوروساینس بزنیم.
و این علم محفوظاتش رو استفاده می کنه در ساختار منطقی علوم تجربی تا زندگی رو بفهمه.
دوستش دارم چون مگه می شه دوستش نداشت؟

• لایک
امتیازات: sayna

چون کاربردیه...میشه تو محیط اطراف حسش کرد...دامنه اش خیلییی وسیعه...و... :)

چون با فکر کردن بهش سرم گیج میره!زنده است..همینجاست...این که من چطوری دارم این دکمه ها رو فشار میدم...تصورش آدم رو دیوونه میکنه 8-^

چون زیست یعنی زندگی............... ^-^

من از زيست خوشم مياد چون :-? ........ از بقيه درسا خيلي بدم مياد ;D
البته شيمي هم باحاله

زیست؟ ;D
درس قشنگیه ولی متاسفانه بهش عجیب علاقه ای ندارم ;D

کلا باحاله دیگه
می شه لمسش کرد
خودتو می تونی باش بفهمی
حال می کنم باش!!!!

چون زیست بسیار زیباست.والبته بیشتر به خاطر این دوسش دارم که میتونم برم پزشکی. =P~ =P~

از اول من به زیست خیلی علاقه داشتم ولی از زمانی که بالاترین درصد کنکورم شد بیشتر بهش علاقه پیدا کردم

زیست مثل خیلی درسای دیگه خشک نیست و تو زندگی خیلی کاربرد داره.من خودم زیستو می فهمن و ازش لذت میبرن ولی برای امتحان مجبورم حفظ کنم .در این حالت ازش بدم میاد X-(

وای این درس محشره...!
وقتی علت پدیده هارو میفهمی، درباره ی بدنت میفهمی ، توی کتاب غرق میشی و سرتو بالا میاری میبینی 4 ساعت گذشته، وقتی واسه بعضی چیزا :o میشی و ... همش قشنگه
زیست رو حفظ نمی کنم سعی میکنم بفهممش تا ازش لذت ببرم!
ولی خب به نظرم هر درسی حتی ریاضی یه سری جاهای حفظی داره ! مثلا خود اصل ها اینا قانون ندارن توی هندسه اقلیدس یه چیزه تو یه هندسه دیگه یه چیز دیگه :-?
ولی زیست قشنگه! زندگیه! زیست خوندن ینی خوندن هم زمان شیمی و فیزیک و ریاضی! درحالی که این قابلیت توی هیچ درسی نیست :x :x :x

در کل ادم وقتی زیست میخونه یه احساس کنجکاوی عجیبی داخلش پیدا میشه که من خودم تا حالا در مورد هیچ درس دیگه ای اینطوری نبودم یه حسیه که میگه اگه الان بیشتر درمورد فلان چیز ندونم میمیرم من موقع زیست خوندن ذوق مرگ میشم!!!! به خصوص ژنتیک! وااااای خدای من عالیه محشره!!!!
فکر کن بشینی بیولوژی سولومون بخونی :x

چون زیست یعنی زندگی
برای هر اتفاق در بدن تحلیلی وجود داره و نظم بدن رو میشه فهمید

فک کنم خیلی قشنگ باشه ادم خودشو بشناسه بدنش بدن حیووناتو حتی... :))
یه دلیل دیگشم میتونه این باشه که به نظر من بی انتهاس هر چقدر بری جلو تموم نمیشه یه جا لامصب و بازم ادامه داره :x

Back
بالا