• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چرا درس زيست را دوست دارين؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Askari78
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : چرادرس زيست رادوست دارين؟

من از زيست خوشم مياد چون :-? ........ از بقيه درسا خيلي بدم مياد ;D
البته شيمي هم باحاله

زیست؟ ;D
درس قشنگیه ولی متاسفانه بهش عجیب علاقه ای ندارم ;D

کلا باحاله دیگه
می شه لمسش کرد
خودتو می تونی باش بفهمی
حال می کنم باش!!!!

چون زیست بسیار زیباست.والبته بیشتر به خاطر این دوسش دارم که میتونم برم پزشکی. =P~ =P~

از اول من به زیست خیلی علاقه داشتم ولی از زمانی که بالاترین درصد کنکورم شد بیشتر بهش علاقه پیدا کردم

زیست مثل خیلی درسای دیگه خشک نیست و تو زندگی خیلی کاربرد داره.من خودم زیستو می فهمن و ازش لذت میبرن ولی برای امتحان مجبورم حفظ کنم .در این حالت ازش بدم میاد X-(

وای این درس محشره...!
وقتی علت پدیده هارو میفهمی، درباره ی بدنت میفهمی ، توی کتاب غرق میشی و سرتو بالا میاری میبینی 4 ساعت گذشته، وقتی واسه بعضی چیزا :o میشی و ... همش قشنگه
زیست رو حفظ نمی کنم سعی میکنم بفهممش تا ازش لذت ببرم!
ولی خب به نظرم هر درسی حتی ریاضی یه سری جاهای حفظی داره ! مثلا خود اصل ها اینا قانون ندارن توی هندسه اقلیدس یه چیزه تو یه هندسه دیگه یه چیز دیگه :-?
ولی زیست قشنگه! زندگیه! زیست خوندن ینی خوندن هم زمان شیمی و فیزیک و ریاضی! درحالی که این قابلیت توی هیچ درسی نیست :x :x :x

در کل ادم وقتی زیست میخونه یه احساس کنجکاوی عجیبی داخلش پیدا میشه که من خودم تا حالا در مورد هیچ درس دیگه ای اینطوری نبودم یه حسیه که میگه اگه الان بیشتر درمورد فلان چیز ندونم میمیرم من موقع زیست خوندن ذوق مرگ میشم!!!! به خصوص ژنتیک! وااااای خدای من عالیه محشره!!!!
فکر کن بشینی بیولوژی سولومون بخونی :x

چون زیست یعنی زندگی
برای هر اتفاق در بدن تحلیلی وجود داره و نظم بدن رو میشه فهمید

فک کنم خیلی قشنگ باشه ادم خودشو بشناسه بدنش بدن حیووناتو حتی... :))
یه دلیل دیگشم میتونه این باشه که به نظر من بی انتهاس هر چقدر بری جلو تموم نمیشه یه جا لامصب و بازم ادامه داره :x

Back
بالا