من عاشق ریاضیم!
شاید یه دلیلش این باشه که نخونده هم میشه بیست شد!
اما خب در کل درسیه که ارتباط مستقیم با منطق داره، ینی وقتی هیچ فرمول و راه خاصی از سوالاش بلد نباشی میتونی با استدلال حلشون کنی!
در کل درس شیرینیه!
اولا چون معلمش رو خیلی دوست دارم!
بعد هم کلا نخونده میشه امتحان داد هیچی بلد هم نباشی میشه ار اول خودت فرمول ها رو در بیاری کلا خیلی دوسش دارم این درس رو
درس فوق العاده قشنگیه!
هم حفظی نیست
هم شب امتحانی
هم اینکه وقتی میتونی یه سوال رو حل کنی در حد کسی که یه چیزی رو کشف یا اختراع کرده لذت می بری!
عاشقشم ینی!
رياضي يکي از درسايي که خب نياز نيست بخونيش
بعدمش بعضي موقع ها از اينکه يه سوال رو حل ميکنه واقعا لذت ميبره و احساس خوبي بهش دست ميده باعث ميشه دوست داشته باشه
تازه تو بعضي سوالات هم مجبوره که از ايده هاي جديد استفاده کنه که جالبه :)
در ضمن رياضي کسل کننده هم نيس
چون رسیدن به جواب لذت بخشه و اگه هم کم بگیری گله ای نیست جا افتاده که ریاضی سخته اما همین که بیست میشی کلی روت حساب باز میکنن ولی از اون گذشته من از درسای حفظی متنفرم تو راهنمایی همیشه نمره ی ریاضیم بالاتر از تاریخم بود!!! ???
مرحله دوم 24 امین المپیاد کامپیوتر -ناکامی در مرحله۳
دانشگاه
صنعتی شریف
پاسخ : چرارياضي رودوست داريد؟
چون کلا عـــــــــــــــــــالیه...کلا عشقه!!اصلا هیچی تو عالم به اندازه ریاضی بهم آرامش نمیده...چون قانون های ثابتی داره و استثنا نداره!و کلا اگر خیلی چیز هارو ندونی باز هم سوالای سختش قابل حله...
ریاضی ِ المپیاد که بهترنه...میشینی رو یک سوال فکر میکنی،بدون ِ هیچ ضمینه قبلی ای و وقتی حل میشه یه حسی بهت دست میده که قابل توصیف نیس اصلا!